Hjem og familieHelligdage

Hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften. Tips og tricks

Hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften? Som regel er spørgsmålet begynder at bekymre os længe før starten af ferien. Og som alle de omkringliggende butikker hylderne er fyldt med julepynt og butiksvinduer og vinduerne i nabolandet huse er forvandlet, vi er mere og mere føler behov for at forberede sig til den længe ventede vinter eventyr.

§ 1. Hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften. Magic juletræ.

For at genskabe den rette atmosfære lavet til at pynte et juletræ. Coniferous Skønhed er sikker på at blive vist i vores hjem. Det kan være meget lille eller stor, ægte eller kunstige, dekoreret med den mest moderne legetøj eller noget, der kun en gang om året, går fra den gamle bedstemors kuffert, og derefter igen omhyggeligt pakket ind i gulnet avis.

Hvis du har børn, de er glade for at fortælle dig, hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften med sine egne hænder. Og ikke kun råde, men også at insistere på gennemførelsen af deres forpligtelser. Artikler fremstillet af papir, filt og endda fra saltet dej er altid relevant. Du kan endda prøve noget at sy, slips, lim, forme eller matterede fra filt. Det er ofte brugt til at dekorere eventuelle smykker guld og sølv nuancer, som er hjemme, selv om det vil være slikpapir fra slik spist for nylig.

Office kan lave en slags juletræ, for eksempel i et glas krukke med grønlig farve til at folde jul bolde, perler, stykker af klud eller konfetti. Sådanne præparater er placeret på kabinetter, vindueskarme og hylder, de giver rummet en ægte feriestemning.

Hvis der er en krans, kan det også være godt at bruge til dekoration. Oftest er det lavet til at lægge lys på en gennemsigtig beholder. Når der er tændt, vil de blive reflekteret og fylde rummet med en mystisk lys. Til at dekorere et hus på nytårsdag kan Eve på ethvert stort stueplante med snefnug hængende på det fra papiret. Den enkleste ting du kan gøre - er at placere en krans, for eksempel, på væggen, giver det form af juletræer.

Afsnit 2: Hvordan til at dekorere et hus på nytårsaften. Lav et ønske til højre.

Som du ved, kan i denne magiske aften være fyldt med en hvilken som helst, selv de mest tilsyneladende Det ville være urealistiske ønsker. Men for at dette, men vil have noget arbejde at gøre. Selvfølgelig skal du huske alle de ting, du gerne vil modtage for de kommende 365 dage. Og endnu bedre at spille det på papir, som derefter dekoreret med alle de samme sildeben, rum væg, køleskab eller et vindue.

Du skal bruge et stort stykke papir eller tegnepapir, omhyggeligt dekoreret med Julepynt på alle sider. Sammensætningen kan gøres ved at trække på kanterne af snefnug, jul legetøj og kviste. De, i hvem har ikke afsløret talent af kunstneren, anbefales det at gå til butikken. Der, som regel altid tilbyde et stort udvalg af klistermærker, pailletter eller papir oprindeligt færdig med en festlig ramme. Og hvis du føler, at du har en masse af lyst, er det bedre at købe på forhånd pobespokoytes smukke notebook eller notesblok.

Hvordan at skitsere på papiret alle undfanget? Dette kan gøres hvor som helst. I form af figuren skåret fra magasin billeder, lister, tabeller, præsentation eller barnlig søde brev til julemanden. Undertiden væggene i huset er indrettet med cut papir snefnug, inden for hvilken hvert familiemedlem kan skrive om deres ønsker. Afsætte til denne opgave kan være en nat eller til at sætte noget i dele, men hver dag. Det eneste, der anbefales, da det er at bruge rød eller grøn markør, pen, blyant eller kuglepen. De siges at bringe held og lykke.

Hvordan til at dekorere et hus på nytårsdag, du kender, men tro mig, det er ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at det er nødvendigt at tro på mirakler, og hvad vores planer nødvendigvis sandt. Tro alene er en garanti for fremtidig succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.