ComputereComputerspil

Galactic Civilizations III: anmeldelse, snydekoder, koder, og passagen

Den anden del af rummet strategi blev offentliggjort i 2006. Så fans ser frem til fortsættelsen af de fantastiske legetøj - Galactic Civilizations III. Oversigt over strategi på officielt plan, og generelt premierminister, tog 9 år. Maj 14, 2015 spillere "fra hele galaksen," endelig i stand til at forudbestille og vente på, at muligheden for at fordybe sig i en verden af kampe og sejre.

om spillet

Firma Stardock besluttet at oprette en fortsættelse af kult legetøjet tilbage i 2013. Fondsbørsmeddelelse viste sig at være lovende, og fans kunne kun vente og tillid til kvaliteten af projektet. Det er også værd at nævne, at udviklerne oprindeligt tilpasset spillet for 64-bit OS. Således blev den tredje del forbedret: forbedret grafik, forbedrede AI og list kortløsninger.

I en ny serie af Galactic Civilizations III passage vil det ikke være kompliceret for dem, der ikke er bekendt med de tidligere dele. Hele plottet er konstant afbrydes på minderne, præsenteret en synopsis af den anden cyklus.

Taler om Galactic Civilizations III, bør en gennemgang begynde med, hvad der er normalt et spil. Som allerede nævnt, er det en strategi, og taler om gaming vilkår - globalt. Dens essens er i det ydre omgivelser, ledsaget af planetarisk ledelse. Spilleren bliver nødt til at bygge en stjerne base, oprette dine egne skibe og konkurrere med venner.

Umiddelbart bør det sige, at den, der ikke kan lide den anden del af serien Galactic Civilizations, ikke kan håbe på grundlæggende ændringer i gameplayet og historien. Spillet viste sig at være en slags klon, men med visse variationer. Grafiske systemer er blevet forbedret (efter 9 år er det logisk). Også tilføjet nye funktioner, såsom multiplayer: Nu spillet med venner hele natten vil være endnu sjovere med nye funktioner og løsninger.

Beskrivelse af plottet

Selvfølgelig giver det ingen mening at ødelægge historien, men et par ord om ham at sige. Først og fremmest, spillet består af de vigtigste kampagne, og den såkaldte lærebog. Strategien selv begynder med konsekvenserne af, hvad der skete i den anden del. Men bare rolig, at alt ville en eller anden måde vanskelig og forvirrende. Disse data er beregnet kun for den indledende del og kærlighed.

Den vigtigste historie begynder i fremtiden, i det fjerne 2178. Foreningen af civilisationer, rumfart, hvilket skaber en hyperdrive og mere er der i vejen for en spiller. For dig som leder af galaksen har et job - at kontrollere alt, hvad der sker, og at genoprette balancen. Men ellers er det nødvendigt at bekæmpe de "grønne mænd", og for at beskytte sine folk.

grafik

Trods ligheden med hans kolleger - den anden del, Galactic Civilizations III, hvis passage forbliver uændret, stadig har det utrolig grafik. Spillet viste sig så overvældende, at nogle gange kan du bare gå ind i det og se den kosmiske natur. Mens dem, der spillede i den anden serie, vil sige, at intet har ændret sig, og alt forbliver på plads.

Mest sandsynligt, blev denne effekt specielt skabt af udviklere. Men hvis du går først til den anden del, derefter ind i tredje, og tilbage igen i den anden, forbedret grafik og visualisering komponenter til rådighed. Selvfølgelig er der er spekulationer om, at Stardock ikke ønskede at gøre Galactic Civilizations III radikalt anderledes. Efter alt, den anden del for mange blev et hit. Men glem ikke, at nogle træt til at spille i den tidligere version, og derfor den dobbelte strategi, de ikke har brug for.

detaljer

Apropos muligheder, er det værd at sige, at i den tredje del, har de viste sig perfekt. Her, som de siger, hverken trække eller tilføje. Selvfølgelig, i fremtiden kunne være at udvide puljen af kortene og indføre mere detaljerede objekter.

Praktisk, at spillerne nu kan tilpasse hele kosmiske verden. Vælg tætheden af stjerner, planeter, dannelsen af galakser og mere. Her kan du vælge den hastighed af strategien, omfanget og hyppigheden af oprettelsen af forskellige begivenheder.

Af den måde, bør Galactic Civilizations III spil gennemgang lave og race. De kan vælge og konfigurere. I alt er der 8 løb, hvoraf kun 1 er ny. Hyper-kapitalister har erstattet den forældede klasse og ledes hensynsløse pragmatikere. Af den måde, dette løb har den mest tilpasselig. Baggrunde, kan du bruge eksisterende eller angive dit eget. Du kan også vælge deres egen leder, der viser sin magt og funktioner.

Kort over spillet Galactic Civilizations III, en revision, som er ganske sjældent at have betydelige ændringer i forhold til den, der anvendes i den anden del. Nu er det opdelt i sekskanter. Den sekskantede gitter gør det muligt at undersøge hver enkelt af sin celle. Men så tilføjede han, i modsætning til flere "topografi". Forskellige kosmiske organer ville forhindre undersøgelse - churn ydeevne sensorer og skjolde.

Kunstig intelligens, og hans styrke

Efter udgivelsen af spillet begyndte nogle problemer med AI virker mærkeligt. De synes at have elimineret hurtigt, men stadig nogle mangler i denne henseende. For eksempel, teknologien af "Research-aftalen" i forbindelse med nogle bonusser bliver ufuldkommen, da det giver mulighed for alle til at handle slaver.

Det rejser også spørgsmål med byggeriet. Spil mirakler til tider virke forkert. De er låst op, takket være teknologi, der undersøgte længe før metoden til opførelse af bygninger. Det er også mærkeligt, at nogle opdateringer forekomme indtil vil blive taget i brug.

Hvis du hænge ud i lang tid i spillet, er der en vis forsinkelse, på grund af overbelastning af hukommelsen. Og før den kunne nå det operativsystem vil bryde sammen. Hvis du er en lang tid sad i spillet og kom ud, og bemærket podlagivanie pc i et par minutter.

Den selvsamme kunstig intelligens viser sig værdig. Det kan meget vel plage dig på et højt niveau af kompleksitet. Det skal bemærkes, at jo stærkere AI, så det er i bedring hurtigere. på et højt niveau, så din modstander er kunstig bliver mere veluddannede. I dette tilfælde, vil du have den mindste mængde af tid til at overtage planeten, som et skridt foran AI.

gameplay

Gameplayet for dem, der allerede har spillet i den anden del, ikke komme som en overraskelse. Her er alt i den klassiske 4X strategi. Først vil vi sende dig til at studere nye lander spejdere. Der er ved at åbne nye planet og blive betalt for det "boller". Så sender vi alle de bosættere i det nye liv, få bonusser og udvide vores ejerskab. Nå, så er vi sikker på at opfylde den konkurrence, som bliver nødt til at konkurrere om indflydelse.

Interessen ligger i det faktum, at her har du altid at være på vagt. Fjender ikke altid haste til dine grænser, men måske år "fredeligt" eksistere side om side med dig. Men det er nødvendigt at slappe af, og du vil flyve en flåde af skurke. I fredstid samme tid kan styrke deres rumfartsnationer nationer og etablere handelsforbindelser.

Snyd og koder

Husk, at der er for Galactic Civilizations III bedrager til at hjælpe dig med at bekæmpe fjenderne er ikke på lige fod. Nogle af dem har evnen til at forbedre forskellige racer, er også tilføjet værktøjer og udstyr for at øge kapaciteten. På grund af det faktum, at der er en strategi Galactic Civilizations III snyder, kan du nemt øge mængden af penge, der presser konsollen kommando.

For at aktivere nogen snyde kode, du har brug for at finde de Internet nyttige kommandoer og ordinere de relevante indstillinger i kørende spil. Af den måde, for Galactic Civilizations III strategi koder kan gøre utrolige mirakler. For eksempel kan du nemt få en kraftfuld rumskib eller endda til at lave en kopi af det. Også kombinationer kan være afsluttet ved at trykke proces eller kører væk i et øjeblik fra fjenden planeten.

husker kun, at på trods af det faktum, at, ved at downloade spillet Galactic Civilizations III-koder, kan du være sikker på deres evner, er det stadig forræderiske tricks, fordi, som du kan forbydes, især hvis du har købt spillet på Steam. Hvis du bruger multiplayer, bedre slukke alle dine boostere og kæmpe med en ven på lige fod.

mode

Du kan downloade spillet Galactic Civilizations III mode. Dette hjælper er en legitim, selv om nogle gange kan være farligt for din PC. Fashion - det er en bred vifte af ekstramateriale, og det kan være helt absurd eller sjovt. Takket være ham, kan du gøre lederen af de galakser af en fremtrædende politiker. Også virkelig tilføje flere racer og tegn. Med mods kan du ændre landskabet eller enheder.

problemer

Nu er opmærksomme på de problemer, der opstår, når du installerer og starte spillet. Hvad hvis Galactic Civilizations III starter ikke? Disse problemer kan opstå, hvis du har downloadet spillet fra en upålidelig kilde. Nogle pakker er ikke lavet af fagfolk, og derfor selv om strategien er allerede kreknutaya, stadig dukker op forskellige spørgsmål.

Af samme årsager kan det være, at Galactic Civilizations III fluer. Selvfølgelig er der løsninger på disse problemer. For eksempel kan du ændre spillet sprog til et andet, i nogle tilfælde, så få ud af det, genstart og returnere alt, som det var. Du kan også skrive til Steam support, som regel de hurtigt løse sådanne problemer.

anmeldelser

Tja, i sidste ende er det at tale om de synspunkter, som Galactic Civilizations III strategi. Oversigt over tiltag kan opdeles i to dele. "For" udtrykt ved dem, der allerede blev en fan af værker af Stardock, og "mod" dem, der ikke sætter pris på de bestræbelser på at holde den samme type spil. Selvfølgelig kan der være en tredje udtalelse. Det er dem, der har været en fan af den anden del og forventer for meget fra den tredje. Disse mennesker er ofte langt fra de konservative, hvis erklærede en ny del, du være så venlig at skabe en helt forskelligt indhold.

Men et spil Galactic Civilizations III anmeldelser er absolut anderledes. For en person strategi var sjovt for et par timer. Nogen har ikke hvile, før han indfanger hele verden. Atter andre har fjernet spillet umiddelbart efter starten. Det er værd at bemærke, at i første omgang mange gamere fejlagtigt sammenligne denne rumspil med Civilizations V, selvom objektivt, disse to projekter er blot nogle af de funktioner tæt.

Galactic Civilizations III er stadig nostalgi for fans og fans af denne genre. Lose dage og nætter i dette spil er muligt, især hvis den strategi - dette er din hest. Kosmisk verden giver en masse magiske erfaringer, og Galaxy ledelsen inspirerer tillid til deres egen styrke. Byg din verden, form for afregning, udvikle handelsforbindelser, og du vil blive den mest succesfulde hersker af universet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.