SundhedHårtab

Hvis håret falder ud, hvad lægen at kontakte?

Mange kvinder opdager, hvordan, uanset den kommende sæson, og den fysiske og følelsesmæssige tilstand de er mere og mere hår falde. henvise til processen i tide til at forhindre Hvilken læge? Lad os tale om dette i vores artikel i dag.

Er der regler for hårtab?

Blot ønsker at advare læserne, der ikke panik i forvejen. Hvis du mister hver dag fra 50 til 150 hår (afhængigt af pomp hår), det er fint. Husk, at hårsække på hovedet jævnligt opdateres, og uanset hvor du prøver, kan du ikke helt forhindre hårtab. Men hvis du opdager, at dit hår tynder ud over alle grænser, så skal du starte bekymrende. Så i hvilket læge, hvis hår falde ud af rødderne?

Den mand, der ved alt om hårtab

Trichologist specialist er ikke velkommen i den konventionelle klinik, også indsnævre sit fokus. Lægen undersøger problemerne i forbindelse med skader på hovedbunden og håret af hudsygdomme. Og hvad med dem, der ikke har den finansielle kapacitet til at besøge en speciallæge i den private skønhed klinik eller bor i landdistrikterne? I så fald, hvis du opdager, at du er begyndt at miste sit hår, som lægen spørge mere? Alternativet eksisterer. Da trichology - en del af kosmetisk dermatologi, kan du lave en aftale med læge-hudlæge. Denne person er velkommen til enhver klinik, herunder i landdistrikter.

En simpel test

Mange kvinder elsker lange hår, og til tider fuldstændig diskusprolaps masse kan være misvisende. For at være helt sikker på, at dit hår tyndet ud over foranstaltning, tælle antallet af faldne hår dag. For at få bedre resultater, anbefaler vi dig for en dag eller to før eksperimentet ikke vaske mit hår. I morgen kan du tælle de resterende hår efter sover på en pude. børste Så dit hår med en ren kam og genberegne, hvor mange af dem tilbage på børsterne. Optag resultaterne i en notesbog.

I løbet af dagen, efter hver kæmning observere, hvor mange hår du mister ekstra. Glem ikke at inspicere tøjet. I slutningen af dagen, vaske dit hoved, men glem ikke at lukke afløbet hullet. Alt der er tilbage i badet eller på hænderne, skal det også berigtiges. Dette er en forholdsvis tidskrævende proces, men den eneste måde vil du vide med absolut sikkerhed, hvor mange hår taber dagligt.

Afhængig af alder

Så fandt vi, at alle mennesker har hår falde ud. I hvilken læge at gå, hvis daglige indtag overskrides tab? Læger trichologist eller hudlæge vil i detaljer undersøge dit problem, høre og udnævne nødvendige behandling. Hvis du jævnligt besøger skønhedssaloner, og kan henvise til en kosmetolog. Men vidste du, at afhængigt af alder, problemer med hormonelle forandringer samt håret pigment, kan en dagspris på hårtab variere?

For eksempel er unge i overgangsperioden aktivt døende op til 10% af follikler på dit hoved. Så spørgsmålet, i hvilket læge til at gå, hvis hår falde ud af barnet, bør overvejes i sammenhæng med de elementer i barnets krop fungerer. Gå ikke i panik før tid, hvis varsel dette problem, når kæmning et barn. I perioden med aktiv vækst af børn (i alderen 3 til 7 år), de fleste af hårsækkene er i den aktive fase. Men hvis i din 10-årige datter, der stadig er et stort tab, er det en anledning til at lave en aftale med en hudlæge eller en trichologist. Husk på, at i forbindelse med overgangen til voksenalderen, i løbet af de aktive hormonelle forandringer igen øget den gennemsnitlige hårtab. Glem ikke om de særlige forhold i hormonelle niveauer under graviditet og amning. Oftest, overdreven hårtab i disse perioder - det er et midlertidigt fænomen.

Afhængig af hår pigment

Så du har lavet en optælling proces og fundet, at du har meget hår falde ud. Hvortil lægen spørge, du allerede forstår. Vidste du, at afhængigt af den naturlige pigmentering, enhver kvinde mister hver dag et andet beløb af hår? Så for eksempel, naturlige blondiner har flere samlede hårsække på hovedet - op til 150 000. Deres hår er ret tynd, og derfor mister blonde af natur, kvinder er mere hår end Brunetter eller Redheads skønheder. Normal blonde hår tab for området fra 100 til 150 hår om dagen. De har en tyk leder af hår og en naturlig rødhåret damer. I spidsen for en gennemsnitlig "rødhåret bæst," der er omkring 80.000 hårsække. Derfor tabet for dem varierer fra 70 til 90 hår dagligt. Naturlige brunetter har fra 100 til 110 tusind pærer, så deres daglige tabet ligger i et område på 80 til 110 hår.

Årsager til hårtab

Hvis håret falder ud, drej til enhver læge, har vi fundet ud af. Lad os nu tale om årsagerne til betydelige tab. Faktisk er en masse af dem, vi liste kun de vigtigste.

  • Overdreven afhængighed malerarbejde hår og styling produkter. Mange kvinder ofte farve deres hår, og gøre det derhjemme ved hjælp af billige farvestoffer. Efter en anden procedure krøller end nogensinde har brug for ekstra beskyttelse. Dette bør ikke glemme. Også nogle skønheder for nidkære i styling hår, påføring på håret for meget kosmetiske formuleringer: Skum, skum og lak. Alt det tager væk fra hovedbunden og forringe talgkirtler. Tip: Jo mere hår er i en tilstand af naturen, indånder, jo bedre for huden. Af denne grund, i tilfælde af hårtab bør give op for stramme frisurer.
  • Forkert kost. For normale funktion af pærerne på hovedet skal strømforsynes ikke kun udefra, men også indefra. For eksempel kvinder, der er vant til at sidde på en stiv kost, ofte står over for problemet med hårtab, snarere end dem, der har en afbalanceret kost. Tip: Hvis du øver i lang tid, en stiv kost, så glem ikke at berige deres kost af rå grøntsager, frugter og multivitaminer.
  • Dårlig miljø og hårdt vand. Hvis du ikke ved, hvorfor hår falder ud (i hvilket læge at tage fat, vi undersøgt i detaljer i materialer af denne publikation), så skal du ikke udelukkes forurenede storby og hård dårlig kvalitet vand i boligblokke. Tip: blødgør vandet ved kogning.
  • Hjerneblødning. Problemet stikker dybere og behandles af en læge og neurolog. Men fra en mangel på strøm til cellerne i hovedet lider ikke kun hjernen, men hårsække på hovedet.

Vi lærte om de vigtigste grunde til, at håret falder ud. I hvilken læge skal kontaktes i tilfælde af ubehagelige symptomer, du ved. Under alle omstændigheder vil lægen undersøge den interne tilstand af organismen, ordinere passende tests og give skræddersyede anbefalinger på baggrund af resultaterne.

Andre fagfolk, der arbejder med dette problem

Vidste du, at problemet med overdreven hårtab kan være involveret i at tage medicin? Detaljeret undersøgelse af narkotika instruktioner, du tager, og finde ud af, om der var en bivirkning af den nævnte. Vi har allerede bemærket, at en lille smule i forskellige perioder (barndommen, ungdommen, postpartum) hormoner i kroppen ændres. Med et overskud af mandlige hormon testosteron relateret skaldethed. Men kvinder fundet lignende problemer.

Hvis du ikke hjælpe lægen-trichologist eller en hudlæge, og stadig meget hår falde ud, til hvilken læge at tage fat i denne sag? Så vil du hjælpe gynækolog-endokrinolog. Det faktum, at nogle kvinder kan identificeres problemer med skjoldbruskkirtlen. Du bør bekymre sig om, hvis kosmetisk behandling ikke har den ønskede effekt, og håret selv ved at blive alt for fedtet på den næste dag efter vask. Gynækolog-endocrinologist ordinere blod biokemisk analyse, hormoner, samt tjekke skjoldbruskkirtlen.

Generel oversigt med overdreven hårtab

Nu hvor du ved, hvilken læge at gå til, hvis håret falder på hans hoved. Hos kvinder, dette problem er særlig akut. Hvis mænd ikke plejer bekymre sig om tyndere hår, repræsentanten for den smukke halvdel af menneskeheden er ikke klar til at sige farvel til hår. Nu skal vi se på den, hvordan undersøgelse og behandling ordineret af lægen trichologist. Under alle omstændigheder, kan ikke undvære test. Den mest oplagte foranstaltning levering af blod biokemi, blodprøver desuden udpeges for vitaminer, mineraler og hormoner. Også eksperter mener strukturen af håret af patienten til at bestemme mineral status og gør Trichogramma.

generel behandling

Hvis håret falder ud, drej til enhver læge, nu ved du. Efter at have passeret de prøver og passende prøvninger trichologist udnævne en særlig homøopatisk behandling præparater, der indeholder minoksidol, laserterapi og massage af hovedet, samt give råd om særlige shampoo, ansigtsmasker og korrektion af patientens kost.

Nu vores læsere opmærksomme på det faktum, at hvad lægen til at gå, hvis håret falder på hans hoved. Vi håber, at vores artikel har været nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.