Sport og FitnessOutdoor Sports

Alexander Zubkov: biografi bobsledder og sportslig succes

Annuller atleter russiske rige. Vi kan huske en masse navne, der har fået fremtrædende plads ikke blot i et land, men også rundt omkring i verden. De var i stand til at forbedre Ruslands omdømme i sin sport. Men vi taler ikke om alle de atleter, der bragte berømmelse til landet. Det hænger simpelthen ikke har styrken. I denne anmeldelse, blev det besluttet at fortælle dig om en mand som Alexander Zubkov. Han har formået at opnå sammen med sin besætning i en sport som bobslæde.

Der er en opfattelse, at styringen Bob farende med en hastighed, der overstiger 100 km / t på specielt designet sliske, skal du være født. Vores land kan meget vel være stolt af det faktum, at dens åbne rum bor og bringer hende berømmelse var sådan en atlet.

Når bobsled blev populær?

Det hele startede simpelthen nok. Om denne sport som bobslæde, blev Sovjetunionen kendt efter OL i 1984. Den første succes i denne disciplin er opnået ved de sovjetiske bobsledders konkurrencer, der blev afholdt i Sarajevo. Dette inspirerede drengene og gjort dem lære om, hvad der udgør denne type sport.

De første skridt på vejen til berømmelse

I denne periode Aleksandr Zubkov, der var 10 år gammel, besluttede at gå til afsnittet på slæden. Men på den bobsled, han ikke engang tænke, afsætter sig Luge. Den første træner han blev E. Karabanova. Efter Alexander flyttede til Irkutsk, begyndte han at træne under vejledning af L. Antonenko. Mentorer var i stand til at indgyde i drengen ikke kun udholdenhed, men også engagement, hvorfra vil afhænge helt af succesen med professionel sport discipliner.

Resultaterne er ikke længe på sig. Biografi Aleksandra Zubkova får første sejre og kopper. Han blev en præmie-vinder i kælk i en lang række kategorier.

Ændring af sport områder

1994 var præget af, at Alexander sammen med Danilo Chaban dygtigere end absolut alle rivaler i konkurrencen i en kane-toere. I betragtning af, at denne sport har meget at gøre med den bobslæde blev der afholdt konkurrencer på de samme ruter. Og det er derfor, før Alexander var et spørgsmål om, hvem det skal være - kælk eller bobslæde. Hans beslutning, tog han kun efter OL, der fandt sted i 1998 i Nagano. Biografi Aleksandra Zubkova gik på en helt anden vej. Han blev involveret i en helt ny for dig selv konkurrencer i bobslæde. Tog ham begyndte P. Koloedov.

Fra denne periode livet af Alexander genopfyldes med nye sportsgrene side. Stærk nok karakter atlet fuldt manifesteret sig i bobslæde. I hele karrierevej af Alexander støttede hans kærlige og elskede familie - hans kone Tanya og datter Lisa og Milano.

Af notat er det faktum, at hans kone bobsledder også involveret i sport, nemlig basketball. Den ældste datter Lisa som Alexander Zubkov, besluttet at hellige sig Luge.

Normale vindende konkurrencer i Rusland

Siden 2000 blev Alexander konsekvent vinde russiske indenlandske konkurrencer. Men i Salt Lake City, var han i stand til at tage kun 16. plads. Efter dette, vidste han, at succes i verden og olympiske arenaer nødt til at vente, er ikke så længe, men bliver nødt til at arbejde hårdt. En række forholdsvis lyse sejre i forskellige konkurrencer temmelig kraftigt hævet ratings af atleter. I 2006 bobsledder Alexander Zubkov og hans besætning kun bekræftet visningen af den forestående succes i denne sport. De vandt sølv medalje, bag kun tyske atleter.

Skader ikke interfererer med besætningen bobslæde

Ingen skader heller ikke. Biografi Aleksandra Zubkova indeholder sådan et øjeblik, da han skadede sin akillessene lige før starten af OL i Torino. Men hvis han ikke havde deltaget i disse konkurrencer, ville det være helt udslettet års uafbrudt praksis og hårdt arbejde. Og håbet om mange fans og trænerstaben ville have blevet bedraget. Det var ikke i stand til at råd til Alexander Zubkov.

Bobslæde er blevet en stor mulighed for ham at vise hans karakter til fulde. Men disse sportsgrene har været savnet, af Alexander på grund af skade. Han passerede en medicinsk kursus i Tyskland. Men efter afslutningen af sæsonen 2008/2009 blev det klart, at Alexander ikke ville bare give op. Han, sammen med sin besætning vandt han VM, foran alle konkurrenterne i fire. Holdet først vundet, handlede straks og firere og toere.

bobslæde besætning begyndte at blive opfattet fra en position af direkte konkurrenter

Til dato har russerne blevet mere træne hårdt, da mange topatleter opfatte dem med en vis nedladenhed. bobslæde besætningen kunne ingen problemer med at få adgang til de bedste pister i Europa, bare fordi de ikke tage stilling værdige modstandere. Men efter de store sejre på den internationale scene, som indeholder en biografi Aleksandra Zubkova, mulighed for uddannelse er allerede forsynet med stort besvær. Efter alt, meget få mennesker jage at kigge efter den måde at komme i form direkte konkurrenter.

I Rusland, uanset de strålende resultater, og blev ikke bygget nogen rute, som ville opfylde enhver og alle tekniske krav. Derfor er deres evner hold af russiske atleter på den hones populære spor i Sigulda.

Succesen med hele landet glæder Alexander

Ved 2014-OL Zubkov Aleksandr Yurevich blev han valgt ambassadør. Denne begivenhed er blevet berømt for den storslåede atlet incitament for fremragende præstation ved legene. Igen var han i stand til at bevise absolut alle fans og elskere af bobslæde, at Rusland er en stor sportslig nation.

Samtidig Alexander kommer ikke til at stoppe. Han vil fortsætte med at forsøge at nå de højeste steder i denne sport som bobsledding. Og mange fans og seere kan kun glæde sig over de gode resultater fra sportsfolk og vente på deres nye udviklinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.