Sport og FitnessFitness

Hvad skal være et effektivt program for pressen? Byg din krop selv

Kompleksitet, som designede program for pressen, antallet og hyppigheden af tilgang afhænger af dit endelige mål. Præget terninger trykker professionel atlet kræver enorme arbejdskraft, mens at tone muskler og væsentligt forbedre formen kan være en forholdsvis kort periode.

Fysiologi, mavemuskler

Uanset hvad programmet til pressen, bør det indeholde øvelser for alle grupper af mavemuskler. Der er flere grupper:

  • Muskler sidevæggene.
  • Musklerne i den forreste væg.
  • bagvæg muskel.

Som du kan se, det er et stort system, der består af stærke muskler, at du ikke vil blive overbebyrdede. Tværtimod at være i form, bliver de fremragende beskyttelse for indre organer, forhindre dem i at sænke, støtter rygsøjlen, og mindske byrden for ham, danner en korrekt kropsholdning. Generelt fungerer som en naturlig korset.

Detaljerne i hver muskel gruppe

Vi har alle hørt udtrykkene "øvre" og "nedre" presse. I virkeligheden er det en enkelt rectus. Hver del af det er i stand til at falde individuelt, og det er derfor pumpes gennem en række øvelser. Det er denne muskel er placeret på brystbenet til bækken, og til at arbejde på det afhænger af udseendet af lettelse og terninger.

Rectus ansvarlig for cross-bøjning skrog. Derfor er de grundlæggende øvelser - en vridning af lændehvirvelsøjlen. Ved at hæve den øvre eller nedre del af kroppen, bliver du pumpet muskler forskellige afdelinger.

Smal talje og manglen på fedt oprustning på siderne - det er den ultimative drøm for alle kvinder, hvilket betyder, at programmet for pressen bør indeholde øvelser på den eksterne skrå muskler. Hun er ansvarlig for rotation af kroppen til den side, bære tunge byrder, og holde kroppen i en oprejst position. Kipbar side til side, især med vægte, arbejde meget godt her.

Tværgående muskel omgiver og komprimerer taljen. Afregning dybere end andre, at den udfører funktionen af et korset, reducere taljen som hendes studie. Forbedret og dens støttende funktion, hvilket betyder, at i lændesmerter vil kunne mærkes mindre. Denne stærke arm er placeret lodret og arbejdede under alle øvelser på pressen.

øvelser

Programmet for pressen bør omfatte omfattende uddannelse for alle muskelgrupper, men glem ikke om sund kost. Selv meget tunge belastninger, vil ikke give den ønskede effekt smal talje og flad mave, hvis ikke at begrænse forbruget af slik, fed og stegte fødevarer.

Programmet for vuggende pressen omfatter kun fire grundlæggende øvelser:

  • Lig på ryggen, armene på slottet på nakken, benene bøjet i knæene. På inhalerer langsomt rive kroppen fra gulvet, udånder udeladt. Det er meget vigtigt ikke at afbryde taljen fra gulvet. Ønsker du at øvre del af maven så fantastisk - gøre øvelsen mindst 50 gange.
  • Nu fokuserer på problemet siden. At arbejde ud de skrå muskler, skal du følge den foregående øvelse, men nu trække en albue til det modsatte knæ. Følg tredive gange.
  • Stadig liggende på ryggen, glatte nedre ende og placere dine hænder langs kroppen. Hæv benene til den maksimalt mulige højde i udåndingsluften, og udånder langsomt vende tilbage til deres plads. Denne øvelse hjælper med at fjerne mave græder. Udfør mindst 12 gange.
  • Kompleks øvelse, der hjælper med at styrke alle muskelgrupper i pressen. Liggende på ryggen, træk dine hænder bag hovedet og bøj knæene. Samtidig løfte ben og overkrop. Træk langsomt hovedet til fødderne. Kør 25 gange.

features

Programmet er designet til at pumpe tryk til kontinuerlig drift. Men en måned senere vil være synlige resultater. Vær opmærksom på behovet for at udføre hver øvelse i tre sæt. Den første øvelse er 50 * 3 med mellemrum i et par sekunder, den anden - 30 * 3, en tredje - 12 * 3, det sidste - 25 * 3. Som du kan se, vil udførelsen tage mere end 10 minutter, men resultaterne er det værd.

Et andet punkt: behøver ikke at køre programmet på en daglig basis. Har musklerne vil ikke være i stand til at komme sig, hvilket betyder, at belastningen vil blive omfordelt blandt de andre. Den ideelle løsning - det er en klasse hver anden dag.

Vær særlig opmærksom på grundigheden af hver øvelse. Bevægelser skal være glat, uden ryk, følge rytmen af vejrtrækning.

Hvem skal disse øvelser

Dette program presse for piger er lige så relevant som det er for mænd. Den nybegynder kan det være svært at udføre det samme, så start med en mindre belastning. Gør hver øvelse så mange gange som du kan i styrken af resultatet er stadig de samme to tilgange. Dernæst tilføje hver ny øvelse for 5 gange. Meget snart vil du være i stand til at opfylde alle helt.

Hvis dit mål - relief muskler og smukke terninger på hans mave, så er denne belastning vil være lille.

fund

Smukke nyheder - dette er ikke en fjern drøm, men en realitet tilgængelig, men du har brug for at komme op af sofaen og begynder at arbejde. Resultaterne er ikke længe på sig. En måned senere din silhuet ændre meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.