ComputereFiltyper

CDA-format - åbning og omstilling til andre filtyper

Før computeren blev brugt som eneste udstyr til afspilning af musikfiler, for at lytte på laser disc afspiller, radio, musikafspillere og andre lignende tekniske indretninger særlige CDA format blev skabt - Compact Disc Digital Audio. Han lod det udstyr uden problemer at finde det ønskede spor og afspille den.

karakteristiske træk

I modsætning til den mere velkendte formater MP3 og WAV, CDA-fil repræsenterer ikke en samling af krypterede smule musikalsk oplysninger, men kun en henvisning til det lydspor, der er på cd'en. Således når du spiller nogen afspilleenheden, herunder en pc, skal du blot åbne Send til en cd og finder det ønskede spor. At være faktisk bare et link, filformatet CDA har en lav vægt, hvilket er mindre end én kilobit.

Sådan spiller

Hvis cd'en i drevet uden problemer og vil åbne de musiknumre, der har CDA-format. Til dette formål skal du bruge en række programmer, der kan downloades gratis, samt standard operativsystemets spillere. Hvis computeren ikke spille det angivne format software, skal du installere en valgfri lyd codecs, der vil genkende enheden og læse filen.

For at spille dette format, afhængigt af de forskellige programmer kan kræves af de forskellige operativsystemer.

OS Windows:

  • iTunes;
  • Real Networks afspiller;
  • Video LAN medieafspiller;
  • Windows Media Player;
  • Winamp Media Player;
  • J. River Media Center.

OS Mac:

  • Apple iTunes;
  • Real Networks afspiller;
  • Video LAN medieafspiller.

OS Linux:

  • Video LAN VLC media player.

Dog kopiere datafilerne er meningsløst, fordi det kun er en etiket, og uden tilstedeværelsen af medierne, vil de ikke blive spillet. Umiddelbart efter fjernelse af en CD fra det optiske drev ophører musiknummer.

For at gemme data på din computer, skal du bruge et specielt program som CD Ripper, Exact Audio Copy, og andre. Denne software kan konvertere dine filer i en mere velkendt format MP3, WAV, WMA og andre. Sådanne programmer er små og forholdsvis enkel grænseflade, for at forstå der kan ikke engang meget erfarne bruger.

Oprettelse af et virtuelt billede

For at opnå høj kvalitet musikfiler uden kompression, som bruges ved konvertering til MP3 og WAV, for at skabe et virtuelt billede af laser disk. Dette kan gøres ved hjælp af særlige programmer som Alcohol 120%, Nero, DAEMON Tools, og andre. Denne software skaber en nøjagtig kopi af cd'en og kan køre det direkte på computeren til enhver tid uden behov for tilstedeværelse af optagemediet. For at gøre dette, skal du køre programmet med den indsættes i det optiske drev laser disk, skal du vælge den ønskede indstilling, og følg vejledningen. Før du starter musiksporene nødt til at sikre dine billeder er placeret i et virtuelt drev.

Hvordan laver CDA format

Skift den type data i et snuptag. Til at bruge en computer til at konvertere musikfiler til CDA format, skal du bruge den samme emulering program nævnt ovenfor. De kopiere data og placere dem som ønsket direkte på en ren cd. Efter dette, kan laseren medium bruges i spillerne, musik centre og andet lignende udstyr, hvilket ikke altid er populært computeren læser lydformater. Dette gælder især for ældre modeller af teknisk udstyr.

CDA-format - en særlig type musikfiler, som kan afspilles ved hjælp af en række forskellige afspilningsenheder. For at kopiere de nødvendige data direkte på pc'en, skal du bruge speciel software, der vil konvertere de oplysninger eller det vil skabe et virtuelt billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.