ComputereFiltyper

Sådan ændre størrelsen af PowerPoint-slides? Standard og brugerdefinerede formater

I dag vil vi tale om, hvordan man kan ændre størrelsen af PowerPoint-slides. Men inden da, et par ord om, hvad dette program er, og hvorfor det er nødvendigt. PowerPoint softwareprodukt - et værktøj til at skabe præsentationer, der giver os Microsoft Corporation.

Det er nødvendigt, på næsten alle områder. Det er umuligt at forestille sig et møde i fremstillingsvirksomheder uden brug af denne metode. Viser nye tøjkollektion - præsenteres også. Selv undervist i skoler og universiteter kan ikke undvære denne metode. Dette er en oplagt og meget venlige guide, der forenkler opfattelsen af oplysninger.

Folk, der i deres arbejde er ofte konfronteret med dette produkt, de kender alle de tricks og funktioner. Men mange har ikke en anelse om, PowerPoint dias for at ændre størrelsen. Det er det emne, vi dedikerer dette arbejde.

Widescreen og standardformat

Vi lever i det 21. århundrede, er al den teknologi ændrer sig. Nu næsten overalt ved hjælp af widescreen-format. Tag moderne film, bærbare computere, skærme og så videre. Det samme gælder for præsentationen. Tidligere brugte 4x3-format. Hvis du spiller præsentationen af denne ekspansion på widescreen udstyr, alle elementer stærkt strakt, hvilket resulterer i et sløret billede. Når du opretter og huske på, at, hvilket udstyr vil blive spillet.

Sådan ændrer PowerPoint dias størrelse fra standard til bredformat og tilbage? Til at begynde, at gøre en normal afspilning. Efter dette, kan du begynde at tilpasse. På det øverste panel for at vælge fanen "Design" i menuen muligheder for at finde punktet "slide størrelse." Næste jeg alle intuitivt klart, hvordan man ændre størrelsen på PowerPoint-dias. Følg vejledningen: "Design" - "Indstillinger" - "Slide Size" - "Wide" eller "Standard".

Brugerdefineret størrelse

Hvis du har brug for at vælge et andet format, for eksempel til høj kvalitet udskrivning på et fælles format, og så videre, kan du tilpasse den ønskede størrelse. Så lad os tage et nærmere kig på den samme tid, hvordan du ændrer størrelsen på dias i PowerPoint 2010.

Følg disse trin:

  1. "Kind of."
  2. "Normal".
  3. "Design".
  4. "Størrelsen af objektglasset."
  5. "Juster størrelsen af dias."

Som du har bemærket, er de første afsnit gentages. Når du vælger "Tilpas diasstørrelse", vil et lille vindue frem, hvor du har brug for at definere de parametre, du har brug for. Her kan du indstille alt efter hvad format du har brug for: A4 8,5h11, A3, banner, arbitrær størrelse og så videre. Nu følge dine præferencer. Når valgte den rigtige størrelse, skal du blot klikke på "OK".

Angiv standard format

Der er endda tilfælde, hvor præsentationen er lavet ganske ofte, og bør gennemføre dem i en anden (ikke-standard) størrelse. For at gøre dette, kan du indstille dine egne standardindstillinger, så hver dag ikke opfylder alle de nødvendige indstillinger. Sådan ændres størrelsen på dias i PowerPoint 2007 og indstille den som din standard-format?

Du skal konfigurere normal visning, hvad vi gør i hver af de første afsnit. Igen: "Vis" - "Normal". Gentag og andre emner, "Design" - "Slide Size" - "Indstil" Ved hjælp af ovenstående vejledning, du indstille den ønskede størrelse. Næste i "Design" fanen, skal du ringe til undermenuen, det ligner en pil ned. Der bør vælge "Gem Nuværende tema." Herefter vil du blive bedt om at indtaste et navn og gemme. Igen, gå til fanen "Design" og kalder den ekstra menu. I vinduet vil du se den nyoprettede emne. Klik med højre museknap og vælg "Indstil standard tema."

Stående og liggende retning

Nu vi kort talte for, hvordan man kan ændre retningen af præsentationer fra liggende til stående og vice versa. Det første punkt gentages: "Vis" - "Normal". Dernæst kommer fanen "Design", "Indstillinger", "Slide størrelse". Vi har et pop-up vindue, hvor højre side, kan vi ændre retningen til stående eller liggende. Afslut deres manipulation klik på "OK".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.