Sport og FitnessVægttab

Vi bruger vegetabilsk suppe til vægttab. opskrift

Mange mennesker, der regelmæssigt bliver i skalaer, forbliver utilfredse med deres vidnesbyrd. Her kan de komme til redning grøntsagssuppe til vægttab. Opskriften på denne suppe er som regel enkel. Et sæt produkter er til rådighed under betingelser i vores klima på ethvert tidspunkt af året. Slår heller ikke på lommen. Et sæt vitaminer og sporstoffer i dem gør det nemt og nemt at slippe af med ekstra pund og gøre enhver person mere perfekt og attraktiv.

Opnåelse af dette mål kan garantere en grøntsagssuppe til vægttab, dens opskrift indeholder et sæt grønne grøntsager såsom persille, selleri, løg, der ikke kun fremmer nedbrydning af fedtstoffer i kroppen, men også har en unik egenskab - energikostnaderne til fordøjelse af dem er meget mere, End kroppen modtager En vegetabilsk bouillon fremmer rensning af leveren og fjernelsen af giftige stoffer og toksiner fra kroppen.

Der er mange forskellige muligheder, som du kan tilberede grøntsagssuppe til vægttab. Opskriften på en kan ikke være meget forskellig fra den anden. Deres hovedprincip - de indeholder ikke fedt og bidrager til den maksimale mætning af den menneskelige krop med næringsstoffer og vitaminer. Derfor er mængden af suppe, der spises, ikke begrænset. Det kan spises til enhver tid og i enhver mængde. Jo mere suppe der spises, de mere fede aflejringer i kroppen brændes.

Til en bestemt anvendelse, lad os se på opskrifterne af flere sådanne grøntsagssupper.

Opskrift 1. Løgsuppe

Utvivlsomt, på popularitet fra alle grøntsagssupper koster det på første sted. Det omfatter: 6 mellemstore løg, mellemstore kålhoveder, flere tomater, 2 paprika, selleri, vegetabilsk bouillon, peber, salt, krydderier efter smag, vand.

Grøntsager skåret, tilsæt i panden, kog, kog på lav varme indtil klar, med fokus på kål. Til smag salt, peber, tilsæt krydderier. Suppen er klar.

Opskrift 2. Kål suppe til vægttab

Det omfatter:

Løg, kål (muligvis hvid + farvet) til 500 g;

Selleri, gulerødder, grønne løg, persille, tomatjuice 250 g;

1 hvidløg Tarragon, basilikum, peber, salt - til smag, vand.

Alle grøntsager rengøres, skæres, fyldes med vand og koges, indtil de er klar. Yderligere er de udslettet, tilsæt dem tomatjuice og krydderier og kog i yderligere 8-10 minutter. Suppen er klar.

Opskrift 3. Ært suppe til vægttab

1 kop ærter; Løg, gulerødder - 100 g; Roder af selleri, enhver grønne - 50 g; sol. Brændingsolie - 40 g; Salt, peber og krydderier - til smag; vand.

Ærter, fyldt med koldt vand fra aftenen, skal du lave mad indtil du er færdig. Gulerødder og selleri rod, revet på en stor rist, og løg stegt i vegetabilsk olie. Steen skal tilsættes til de færdige ærter. Et par minutter før slutningen tilsættes fint hakket greens. Suppen er klar.

Tilladt i den sidste opskrift af grøntsagssuppe i stedet for ærter satte grønne bønnebælg eller korn. I begge tilfælde vil dette være et værdigt alternativ til traditionelle kødretter til aftensmad.

At vælge som en af mulighederne grøntsagssuppe til vægttab, opskriften som du kunne lide mest, skal du huske på, at spise suppe kun er en af de øjeblikke af en vegetabilsk kost. Ud over suppe skal der anvendes en række produkter, der giver indtagelse af vitamin- og mineralkomponenter, der er nødvendige for normal funktion.

Første dag: frugter, undtagen druer og bananer;

Den anden dag: grønne, grøntsager, til middag tilladt et par bagt eller kogte kartofler med vegetabilsk olie;

Den tredje dag: grøntsager, undtagen kartofler;

Fjerde dag: 2-3 bananer og fedtfattig yoghurt eller mælk;

Femte dag: Fileter af fjerkræ eller fisk, tomater;

Sjette dag: kyllinghak eller kogt bryst med grøn salat;

Syvende dag: naturlig ris og grøntsager.

Under den vegetabilske kost skal drikke mindst to liter væske. Te eller kaffe er tilladt, men strengt uden sukker. Men der er en streng begrænsning af alkohol, brus, slik, stegte fødevarer og melprodukter.

Jeg vil ønske held og lykke til alle, der valgte en vegetabilsk kost. Og sundhed for alle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.