Kunst og underholdningLitteratur

Sandra Brown i litteratur og film

Berømte amerikanske forfatter, forfatter af globale bestsellere, romantik filologi Sandra Braun en indfødt af Texas, fra den lille by Waco. I Texas, Mrs. Brown tilbragte sin barndom. Før sit ægteskab hun studeret på University of Texas i lingvist med en grad i "engelsk". I 1968, den kommende ægtemand af forfatteren blev Maykl Braun - den førende lokale talkshow. Hun havde ikke blive forfatter: lang tid arbejdede som model, kunne hendes ansigt ses i mange reklamer. Han har været førende på tv og kontrol parfume butik.

pen-test

Sandra par mødtes med sine venner, hvoraf mange var repræsentanter for kultur og kunst. En af dem rådede den unge model til at gå til en konference mellem forfattere ved University of Houston. Denne tur imponerede hende - hun besluttede at prøve sig selv som forfatter af bøger. Sandra Brown skriver kærlighed, kriminalitet, eventyr romaner. Jeg begyndte at arbejde under forskellige pseudonymer: Lora Dzhordan, Erin St. Claire, Rachel Ryan. Arbejdet under pseudonymer - kræve udgiveren. Det var nødvendigt at skrive mindst 6 bøger om året, og under forskellige navne. Den første manuskript Brun - små kærlighedshistorier og romaner - udgivet i 1981. To første-fødte forfatter - "Brude Wreath" og "Reckless Love" - nød stor popularitet blandt kvinder. I løbet af de næste 6 år blev vi skabt værker som "en skjult skat", "Park fristelser", "andet forsøg", "Awakening", "Kiss-fristeren", "charme Secret", "Tough Choices", "Kvinders luner" og mange andre.

fri svømning

Før 1987, forfatteren arbejdede på kontrakten, og efter afslutningen af hans embedsperiode til at starte en selvstændig karriere som forfatter - i de følgende år Sandry Braun romaner blev en verdensomspændende bestseller. "Ligesom to dråber vand" - det første værk af forfatteren, præsenteret med en liste over de bedste bøger om den version af «The New York Times». Så forfatteren er blevet populære over hele verden. De vigtigste arbejdsområder er den kærlighed, eventyr romaner og historier, detektivhistorier og actionfyldte thrillere. Siden begyndelsen af selvstændige forfatterskab endda først genoptrykt værker af Brown blev bestsellere.

I løbet af 1987-1992 år forfatteren flere gange hædret med prestigefyldte priser, blev medlem af Sammenslutningen af Forfattere og litterære udvalg. I de år, kreativ forfatter har udviklet en genkendelig stil. Hun skrev ikke mere end en roman om året. Dets produkt karakteriseret ved indviklede historier, fascinerende emne, informative.

Kærlighed og fare

Handling-romantik - den vigtigste retning af kreativitet af forfatteren. "Ud over den blege" kom ud i 1985 - et af de værker af den periode, i samarbejdet med forlaget af forfatteren på kontraktbasis. Den fortæller historien om en ung kvinde, der var adskilt fra sin elskede - han gik i krig, men han var ikke bestemt til at vende tilbage. Arbejdet er gennemsyret med virkelige, ægte følelser af kærlighed, fortvivlelse, sorg. I 1986 udgav han "Honor Bound" - action-detektiv historie om kærlighed ubekymrede pige og en flygtig fange.

I slutningen af bogen kontrakt fortsætter Sandra Brown til at skrive i en corona genre - så der er romaner "skjulte hemmeligheder", "fransk silke", "Ligesom to ærter i en bælg", "hovedvidne", "voldtægt af den amerikanske måde." De mest berømte værker - "Ricochet", "røgslør", "Day of synd", "forfatter." De fælles træk ved plottet er en lidenskabelig kærlighed på baggrund af en usædvanlig krimi.

Kopier af bøger udgivet forfatter har oversteget 70 millioner eksemplarer, oversat dem til mere end 30 sprog.

kærlighed er smuk

Den samme succes nydt romance - med dem og begyndte sin karriere som forfatter Sandra Braun. Efter "Reckless Love" og "The Wedding krans" kom ud et par berømte værker. Det er værd at bemærke, at de første 10 år af kreativitet netop sådan en bog skrev romanforfatter. Historien er baseret på kontrasten af hovedpersonerne - de raffinerede damer og grove landmand, prætentiøs, rige forretningskvinde og asocial, brutal politimand. Den mest berømte romaner af genren - "Tørst", "Spider Silk", "Firelight", "Awakening", "veltalende stilhed", "The Secret af adelen", "grå mus", "Tiger prins", "Kvinder luner," den "Jar himlen "" On the limit "" Night med den fremmede, "og mange andre.

I 2001 offentliggjorde han en af de sidste værker af forfatteren i genren af romantik - "Envy" Den fortæller historien om datter af ejeren af forlaget besluttede at opspore forfatteren af manuskriptet forbløffende. Selvfølgelig, den unge Mariss uforglemmeligt eventyr og havet af lidenskab.

Forfatteren blev ejer af den prestigefyldte pris - "For loyalitet over for genren."

Ikke kun om bøger

Værker af forfatteren er ikke kun på de sider af bøger. Tilpasning af romaner Sandry Braun -. "French Silk", "Ricochet", "røgslør"

I 1994 kom filmen "Den franske silke," instrueret af Noel Nozzeka. I skabelsen filmatiseringen af bogen og forfatteren har deltaget - Mrs. Brown var en af forfatterne. Historien om den pludselige lidenskab strenge kriminalbetjent og den hovedmistænkte i en mordsag. Filmen kom ikke ud i biograferne, er lidt kendt.

Næste filmatisering optrådte 16 år senere - i 2010, Garri Yets tog "røgslør", og den verdensberømte forfatter igen oplevede sig selv som en manuskriptforfatter. Dzheymi Pressli spillede journalisten, der havde til at engagere sig i en farlig undersøgelse af mordet på en politimand. Romanen, som var grundlaget for filmen, er en af de mest berømte værker af Brown i genren af action-detektiv.

Og et år senere blev lavet til en film, "Ricochet" - en detektiv til at undersøge de mystiske forbrydelser i huset af en ung, attraktiv kvinde. Og endnu engang hjertet af den kompromisløse investigator i fare - det er vanvittigt smukke mistænkte.

Film baseret på romaner af Sandry Braun fyldt med alle mulige følelser, forskellige dynamik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.