Nyheder og SamfundNatur

Den største kat i verden: unik og racer

Katelskere kender alt om deres kæledyr, deres egenskaber og vaner. Men hvis du er interesseret i unikke sager fra dyrenes liv, vil vide, hvor den største kat i verden lever, eller bare forsøge at vælge race af et kæledyr, så er dette materiale til dig.

Hjemme indeholder de ikke kun domesticerede katte, men også eksotiske dyr. For eksempel er den største kat en kat, som kan nå dimensioner, der overstiger størrelsen af almindelige husdyr med to og en halv gang. Racen blev opdrættet takket være repræsentanter for vilde katte, der lever i varmt Afrika. Katte er dækket af kort hår med en plettet farve. Dyr af denne art lever i USA, i Californien. Dyret bærer navnet Magic Scarlett, Den største kat blev født i børnehaven. Fra spidsen af poterne til skuldrene er hans højde treoghalvtreds centimeter. I længden er det også ret stort.

I hjemmet skal du holde sådanne katte ret besværlige. Dyr kan ikke udholde koldt, walking katte kan kun gøres i snor. Deres karakter er lunefuld, uforudsigelig. Dem, der ønsker at have en kat af en sådan eksotisk race, bør overveje, at den har en meget høj pris. Derfor kan ikke alle mennesker holde en savannekat hjemme.

Ofte fanger Guinness Book of Records unikke dyr på sine sider. For eksempel, ifølge hendes version var den højeste Trabble, en kat fra Californien, hvis vækst var 19 inches. Han vejede 20 pund. Efter Trabla's død er den største kat Juda. Han bor i Storbritannien. I lang tid havde han ingen ejere på grund af sin størrelse. Væksten af katten er halvtreds centimeter, vægt - 10 kg. Som et resultat, fra hotel til katte, kom den største kat ind i huset til Terry Hollands, som kaldes den mest magtfulde person i Storbritannien. Mei-kuns Stewie-kat blev betragtet som den længste. Han boede i USA. Dyrets længde var 123 centimeter, så Stewie var i den berømte Guinness Book of Records. Røget grå kat med store størrelser døde i 2013.

Hvis du vil have den største kat i dit hus , skal maine coon racen tiltrække din opmærksomhed. Dyrens krop er bredbredt, på ørerne - børster, så dyret ligner en lynx. En anden stor kat fra denne race er Rupert. Selv som en treårig, fortsatte han at vokse. Han har et fantastisk og vildt udseende, der gør ham genert væk. Således elsker elskerinden simpelthen eleven. Maine Coon racen er stor i størrelse, men der er også unikke prøver.

Utvivlsomt er den største kat, der lever under et tag med en mand, Maine Coon. Dyrene af denne race, opdrættet i USA, hedder Maine raccoon katte. De ser forfærdelige ud, men de har en meget blød karakter. De er meget bekvemme at holde sig hjemme. Maine-coon katte er meget legende og aktive, har udholdenhed og smidighed, er ubehagelige og rene. Undtagen allerede nævnt, kan den største kat tilhøre andre racer: persisk, sibirisk, russisk. Nogle gange er der katte, der når en fremragende størrelse. Men oftest skyldes dette ikke racerens egenskaber, men dyrets forkerte ernæring, som følge heraf får de overskydende vægt. Dyrlæger advarer ejere om, at overfødte dyr er mere tilbøjelige til at lide af forskellige sygdomme. Ejere af katte skal huske dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.