Nyheder og SamfundNatur

Periwinkle lille - en blomst, der bevarede sine magiske egenskaber fra hedenske tider

Perfekt til kvaliteten og kvaliteten af de periwinkles, der blomstrede i slutningen af foråret! Dette er Ivan-da-marya og kistgræs, gravplads og vorvynok, vinka minor osv. Det blev værdsat af mange berømte mennesker, herunder den ukrainske digter Taras Shevchenko. Tænker af det attende århundrede Jean-Jacques Rousseau, der beskriver ungdomsårene og den første kærlighed, forbandt hans første følelser med denne ømme plante.

Barvinok - planten er kort, stedsegrøn, let forankret i stængler, spredes på jorden og skaber et charmerende tæppe op til femten centimeter højt. Over de tætte blade stiger peduncles med store blålige violet blomster. Steder med naturlig fordeling er karpaterne, skov-steppe-delen af Ukraine, de midterste og sydlige regioner i Europa. I Rusland vokser den som en dekorativ kultur.

I fjerntliggende hedenske tider var periwinkle en must-have blomst i den slaviske brudes brudekrone, mange legenden var forbundet med ham, og hans mirakuløse egenskaber blev oprigtigt troet af folk. Med sin hjælp besejrede han tumorer og komplicerede sygdomme. Og i dag indsamler traditionelle healere omhyggeligt små periwinkles under blomstringen, hvis billede afspejler godt dets udseende og skønhed, for at helbrede såret, helbrede blødende tandkød, styrke den svækkede person, sænke trykket, helbrede halsen eller bronkierne, svække tandpine og fjerne fra munden Ubehagelig lugt. Offentlig medicin anser det for at være den bedste udvidelse af hjernens skibe med et naturligt middel. Men uden viden eller kontrol af en erfaren person bør man ikke starte behandlingen alene. Anlægget indeholder også giftige komponenter, som ikke er sikre.

Periwinkle lille forbliver grøn selv under sne. Grønne blade er blevet et symbol på varig kærlighed til unge mennesker. Når kærlige par giver hinanden en lojalitet, slår de ifølge den gamle tro kun ét blad af vinca - den hellige plante og rive den i to dele. Alle spiser deres kompis.

Det antages, at efter en sådan rituel kan ingen magt adskille dem. Du kan ikke rive mere end et blad! Det skal trods alt have sin egen foranstaltning! I kærlighed, som i denne gamle rite, må der være begrænsninger. Alt, hvad der er meget nyttigt, kan ofte være meget farligt. Dette er præcis, hvad en lille periwinkle er. Det er meget nyttigt, men i moderate doser. Samtidig er han meget farlig, hvis du glemmer moderation og grådighed. Unge par plejede at vide det ved at give en sådan ed og beslaglægge det med en giftig plante, de risikerer, at deres evige kærlighed overføres til en lang hukommelse af sig selv. Trods alt er periwinklen det gravgræs, der er dekoreret med gravkirkegrave.

Opskriften på medicin fra vinca er ukompliceret. Hvis nogen har hypertension, og der ikke er nødvendige lægemidler til rådighed, skal du kun tage 10 gram tørrede blade og blomster, og fylde et glas kogende vand, kog i 20 minutter. Træk bouillon og tag en teskefuld fire eller fem gange om dagen. De kan også skylle mund og hals med betændelse, og også fugte sår på huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.