Nyheder og SamfundNatur

Hvordan at vokse peanuts? voksende teknologi vil gøre det muligt for alle at dyrke jordnødder på dit websted

Peanuts - termofile og fugt-elskende kultur, så det land, hvor den vokser jordnødder, som ligger i den subtropiske zone, men det er dyrket i tempererede klimaer. Peanut betragtes som fødestedet for Sydamerika, hvor han var i Europa kun 300 år siden. Hvordan at vokse peanuts? Det er kendt, at denne urt har en spray form eller krybende. Det hører til bælgplanter familien, men adskiller sig fra de kolleger - bønner, sojabønner, ærter, der modnes under jorden, så det kaldes "peanut peanuts". I udseende ligner en kokon. Den indeholder fordøjelige proteiner (20-30%) og kulhydrater (36%).

Peanuts jordnødder - et værdifuldt fødevare og meget populær i Europa, refererer til oliefrø. Udover dets anvendelse som kandiserede eller saltede nødder eller lignende bagning konfekture bestanddel, det meste af afgrøder der bearbejdes på en olie. Dens smag er næsten den samme som den ubestridte leder af vegetabilske olier - oliven. Mad niche af jordnøddesmør - lave mad til den bedste kvalitet af fiskekonserves, bagværk, chokolade, margarine. Lavere olier anvendes i sæbe for at opnå en høj kvalitet sæber. Affald efter presse (som solsikke), der anvendes til fremstilling halvah og som en glimrende protein foder til kvæg og fjerkræ. Ikke mindre værdifulde for fedekvæg er sine greens, ernæringsmæssigt ikke ringere end lucerne.

Hvor vokser peanuts? I dag er det udbredt over hele verden: i Amerika, Asien og Afrika. Vi lærte at dyrke det som en etårig plante, selv i lande, hvor den frostfri periode varer kun seks måneder. For ham, de sorte jord egnede medium lerjord med god vand cirkulation. Planten er ikke meget kræsen, så du har absolut ingen risiko, hvis du forsøger at dyrke dine egne jordnødder.

Spørgsmålet er, hvordan voksende peanuts, interesser og amatør gartnere. Formeres ved kultur frø (bønner). Frøene kan sås i det tidlige forår, jorden efter opvarmning til 12 grader, er det muligt at fremstille en præ kimplanter, som er en mere pålidelig måde. Planten kræver vanding ikke mere end 2 gange om ugen, men det bør ikke være et overskud af fugt. Peanut blomstrer somewhere i 1,5-2 måneder. En busk giver 40 bønner, og tid til at producere en afgrøde - 3-4 måneder.

Det mest interessante er, hvordan man dyrker jordnødder - et liv i sine blomster. De lever en dag - flor i morgen og i løbet af dagen til at ske deres bestøvning, fordi om aftenen, de visner. Kun en lille del af blomster former æggestok, der udvider sig og begrave i jorden, hvor udviklingen af fosteret sker (æggestok dem, der forblev på overfladen, ikke vokser).

Til dyrkning af jordnødder er vigtigt er lys og løs jord, Spud for en sæson mindst 2-3 gange. Den første jordforbindelse op bør ske efter æggestokkene ligger på jorden, hvor nogle 10 dage efter blomstring. Regelmæssigt ukrudt jordnødder før du lukker bladene, og derefter planten hæmmer væksten af ukrudt på egen hånd.

Begynd at høste, når bladene af planten bliver gule. Fuld modning af bønnerne er ønskeligt at kontrollere før høst. Adskillelse af hvede fra skallen indikerer dets modenhed. Jorden begynder at vokse overmodne jordnødder. jordnødder rengøres i tørt vejr og normalt gravet med en skovl. Hans linet op rødder af buske skal tørre. Frugter opsiges, når stammen er helt tør. Og så kan de bruges til sit formål!

At vide, hvordan man dyrker jordnødder, amatør gartnere, der har tendens til at fortrolighed dyrkning af nye og interessante frugtplanter må vel slutte den voksende peanuts på deres marker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.