ComputereSikkerhed

Autorisation: hvad er det og hvad der er behov

Langt de fleste steder i det offentlige rum og gratis for brugerne. Men der er ressourcer, der tilbyder mere information og et abonnement på premium tjenester, som kræver en sådan procedure, som tilladelsen. Det giver brugerne?

Brugeren skal udfylde en formular med dine personlige data til at oprette et domæne med et personligt login og password. Login - et unikt navn, der repræsenterer brugeren på sitet. Normalt to identiske logins på ét sted kan ikke være. Som om adgangskoden, så er denne kode et hemmeligt ord eller en bestemt sekvens af symboler. Det bekræfter det faktum, at du er ejer af denne login. Af sikkerhedsmæssige årsager, når du indtaster en adgangskode den vises af stjerner. Der er steder, der tilbyder at vælge et login og adgangskode, mens andre skabe deres egen.

Autorisation - hvad er det?

Autorisation er en grundlæggende funktion af en række websteder. Den typiske internetbruger står over for det på en regelmæssig basis: i sociale netværk, fora, nyhedssider, når de forlader kommentarer på hjemmesiderne af banker. Som nævnt tidligere, kan du bruge til at give yderligere funktioner og muligheder, når tilmelding på hjemmesiden. For eksempel, i sociale netværk - det er en mulighed for at se flere profiler, chat, hente oplysninger, og online-butikker - vælge og bestille et produkt.

Hvad er det brugerregistrering

Som du har set, identifikationen hjælper med at identificere den besøgende stedet, samt indføre grænser for sine evner og ressourcer til andre brugere.

Spørgsmålet er: tilladelse - hvad er det og hvorfor begrænse adgangen ved at bruge det? Efter alt, ville det være meget lettere at give muligheder til alle webstedets brugere. Specielt at registreringsproceduren tider tager så lidt tid. Men der er en vigtig grund, for hvilke ejerne injicerede tilladelse. Det faktum, at hun er med til at begrænse de besøgende og selve webstedet er spam. Et andet vigtigt formål med tilladelse - denne identifikation.

Disse oplysninger sendes frivilligt, og anvendes udelukkende med det formål at anerkendelsen af andre gæster.

Naturligvis ved fronten, er der mange andre opgaver og funktioner, men disse to er de vigtigste.

De væsentligste fordele ved identifikation

Fordele er ejere af stedet og dets brugere. For ejeren af fordelen, er:

  1. Spam beskyttelse (screening programmer som samler emailadresser).
  2. Begrænsning af rettigheder til brug af yderligere tjenester. For kommercielle sites tilladelse er et must, da de giver deres tjenester for pengene.
  3. Muligheden for at lære brugeren, som også giver sine fordele: geografiske, demografiske og andre oplysninger om de besøgende, som giver dig mulighed for at konfigurere hjemmeside korrekt, skal du vælge den mest effektive annoncering, nøgleord.

Fordele, der giver brugeren:

  1. Også beskyttelse mod spam.
  2. Evnen til at genkende samtalepartner.
  3. Yderligere funktioner, såsom at udfylde profilen, uploade billeder og andre filer, og så videre.

Så vi forstår, hvad der udgør tilladelse. Hvad er beskyttelse af brugerdata. For websteder er det af stor betydning. På dette grundlag er det nødvendigt at tage det fulde ansvar for situationen, hvis du ikke består tilladelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.