SundhedPræparater

Næsten Metformin: brugsanvisning til patienter

Metformin er tildelt, som regel den anden type af diabetes, fordi det kan reducere blodsukkeret. Og også det øger følsomheden af forskellige celle: lever, muskler, hjerne insulin. Dette fald i følsomhed og er årsag til denne form for diabetes.

Hvis den ikke behandles, en masse af insulin i blodet, og cellerne derfor sulter, fordi de ikke kan fordøje sukker, som er i blodet for meget. Metformin - generisk navn givet til et lægemiddel sælges i de dyrere muligheder - såsom "Glucophage".

Metformin hjælper ikke i tilfælde af diabetes, den første type. I den anden type af diabetes kan ikke tages når patienten er i en tilstand af ketoacidose (svaghed, acetone lugt på hud og mund). Hvis du skal screenes ved hjælp af intravenøs kontraststof, metformin midlertidigt aflyst, skal du kun sige om denne medicin lægen har instrueret om inspektion ved røntgen og lægen, givet metformin.

Vejledning om anvendelsen advarer om, at stoffet nogle gange provokere laktatacidose, som på længere sigt kan endda være livstruende. Symptomer på denne betingelse: muskelsvaghed, smerter, kulde eller følelsesløshed i ekstremiteterne, som regel du ukarakteristisk, åndedrætsbesvær, mavesmerter, langsom puls, kvalme og opkastning, arytmi, meget stærk svaghed og træthed. Outputtet i denne situation en - ikke at drikke en anden dosis af metformin og kalder "ambulance."

Hvad straks gør metformin? Brugsanvisning tyder på, at det nedsætter absorptionen af glukose fra kosten, samt stopper sin produktion af leveren. I de seneste år, medicinen begyndte at udpege ikke kun diabetikere, men også folk, der ønsker at komme sig efter fedme. Imidlertid har den terapeutiske effekt af lægemidlet på mennesker, der ikke lider af diabetes ikke er blevet bevist. Mens sådanne reklamer øger salget af dyrere indstillinger såsom "Glucophage" stof. Hvis du ønsker at prøve dette stof, er det bedre at vælge en indstilling for budgettet som "Metformin-Teva". Dens effekt er ikke værre end dyre modstykker.

De første par dage, patienten drikker en lav dosis af lægemidlet "Metformin". Vejledning til brug viser, at så dosis øges ganske dramatisk, til tider to gange. Efter to ugers observere patientens tilstand og mængden af urin, sukker i blodet. Baseret på dette indeks, nedsætte eller øge dosis af medicin. Faktisk er det ret hurtigt udskilles af nyrerne sunde, så utilsigtet overdosis er usandsynligt.

Metforminhydrochlorid er tildelt ret ofte. Det er bare en af navnene på konventionel medicin "Metformin". Vejledning til brug tyder på, at det også bliver brugt mundtligt - dvs. gennem munden.

Metformin interagerer med visse medikamenter. Det kan ikke kombineres med amilorid, antihistaminer, beta-blokkere (såsom atenolol, metoprolol, propranolol), calciumkanalblokkere (nicardipin, amlodipin, verapamil). Det kan ikke anvendes sammen med lægemidler til forkølelse og astma, steroider, p-piller, medicin mod psykiske sygdomme. Det kan også være meget farlig kombination af metformin med præparater fra skjoldbruskkirtlen sygdomme.

Hvis du ønsker at spise mindre end normalt og motionere mere på baggrund af type II diabetes, så fortæl din læge. Det kan være nødvendigt at ændre dosis, så du vil ikke føle sig dårligt som følge af kost og motion.

Bivirkninger: hud bleghed, en stærk følelse af sult, irritabilitet, manglende koordinering, og øget svedtendens. Måske i denne situation vil være nok til at drikke søde te eller spise en karamel. Men om sådanne episoder har at sige til lægen, så han foretaget justeringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.