ComputereSikkerhed

Spoolsv.exe: ansøgning fejl. Hvorfor det sker, og hvordan man kan lave det?

Hver bruger, hvad enten han kan lide det eller ej, er der situationer, hvor computeren fryser. Når du forsøger at fuldføre tjenester og processer i "Task Manager" Mange ser, der behandler træ spoolsv.exe muligt bruger CPU-ressourcer, eller nådesløst "spiser" hukommelsen. Lad os se, hvilken form for service.

Proces spoolsv.exe: hvad er det?

Uden at gå i tekniske detaljer, lad os sige med det samme, at denne ikke-systemets proces er ansvarlig for printerkø på de lokale printere. Hvis du nærmer problemet mere udbredt, kan vi sige, at denne service giver buffer udskrive dokumenter eller faxer.

Med andre ord, det skaber det dokument sendes til udskrivning, de midlertidige filer i udklipsholderen og giver brugeren mulighed for at bruge computeren, der arbejder i baggrunden. Når filen spool.exe ansøgning fejl kan ofte opstå, hvis program bruges Virtual Printer Microsoft Office Document Image Writer, som er installeret i systemet i gang med at etablere en grundlæggende kontorpakke. Prøv at finde ud hvad man skal gøre, hvis en fejl er der stadig.

Spoolsv.exe: ansøgning fejl

Som regel tjeneste fejl, der fører til overdreven belastning på systemressourcer, provokerer hænge hele systemet, forekommer normalt i tilfælde af at sætte et stort antal dokumenter, der skal udskrives.

På de energibesparende maskiner i tjeneste spoolsv.exe ansøgning forekommer oftere fordi, i virkeligheden, at systemet modtager et væld af informationer, der simpelthen ikke kan klare det fejl. Samtidig midlertidige filer er indlæst og en buffer-system. Det viser sig, at der er en reel overbelastning.

Dette kan sammenlignes med, siger, det faktum, at du forsøger at tilføje en affaldspose igen og igen, da han pakkede op til toppen. Det er derfor, der er spoolsv.exe fejl, da ingen ordning eller printeren ikke ordentligt kan reagere på den kørende proces.

Simple metoder til fejlkorrektion

Overvej den mest enkle måde, som giver dig mulighed for enten at undgå denne fejl, eller at rette den. Det siges, at i den spoolsv.exe ansøgning fejl kan forebygges, hvis den er sat til at udskrive et lille antal dokumenter. For eksempel i de matte tilsluttede maskiner "oldnordiske" bedste printere til at udskrive dokumenter én efter én, eller i det mindste bede om at udskrive dokumentet 2-3. Glem ikke, at printeren i fabriksindstillingen har en vis responstid (latenstid), efter som i virkeligheden, begynder udskrivningen, fordi sammen det kan føre til total lammelse af systemet.

Ikke mindre effektiv måde er en hurtig rydde udskriftskøen. Når dokumentet er sat til udskrift vises i systembakken af printerikonet ved at dobbeltklikke på det, kan du ringe til vinduet "Udskriv Manager". I menuen, skal du blot vælge "Annuller alle dokumenter." Men det ikke altid hjælpe.

Et slående eksempel er anvendelsen af netværksprintere, når dokumentet behandling og udskrivning latenstid er meget større end når den anvendes til trykning af dokumentet ved hjælp af en lokal printer tilsluttet direkte til en computer terminal. Hertil kommer, rengøring af printerkø på et netværk terminal normalt kommer til ingenting bly. Spoolsv.exe selve slutter, når du slukker eller genstart computeren. Sandsynligvis mange bemærket, at lige efter genstart, i de fleste tilfælde, genoptages udskrivningen.

Af den måde, helt forkert de brugere, der forsøger at fuldføre processen gennem en proces træ i "Task Manager", normalt forårsaget af en kombination af "hot" nøgler Ctrl + Alt + Del. For at gøre dette kan ikke anbefales, fordi efter at systemet "tænker" kan udskrive CV'er og gå på som sædvanligt. Og efter den obligatoriske stop af print service kan ikke engang tænke.

I nogle tilfælde, hvis fejlen opstår igen og igen, kan du ønsker at scanne registreringsdatabasen, for eksempel ved hjælp af Registry Reviver hjælpeprogrammer til at fastsætte forkert eller genvinding af tabte optegnelser eller nøgler. Hvis dette ikke virker, anbefales det at fjerne al spoolsv.exe service og geninstallere Spooler.

Du kan prøve at opdatere driverne på printeren eller bruge et hjælpeprogram Clean Spooler værktøj, som gør det muligt at rengøre driverlageret og styre processerne i "Task Manager".

mistænkt virus

Nu et andet vigtigt punkt i forbindelse med spoolsv.exe service arbejde. en ansøgning fejl kan skyldes indtrængen af virus i et computersystem, som udgiver sig som processen. Den mest almindelige og en af de mest kendte virus af denne type er Virus: DOS / Delall.H og Program: Win32 / C1.CN, som distribueres gennem DailyBooth.

I "Task Manager" ved indsendelse dokumenter til udskrivning skal være lige én proces spoolsv.exe. Hvis der er to eller flere, kan du ikke i tvivl om eksistensen af ondsindede trojanske. I dette tilfælde bør du kontrollere systemet af nogle anti-virus software, og derefter se på placeringen af master filen spoolsv.exe (det skal være placeret i C: \ Windows \ System 32 \ spoolsv.exe og ingen andre steder).

konklusion

Som du kan se, intet ekstraordinært i trykning fejlen ikke. Og det kan fjerne den mest grundlæggende måde. Det eneste, jeg ønsker at bemærke: ikke overbelaste systemet en enorm mængde på samme tid givet til udskrivning af dokumenter (på energibesparende terminaler) og afslutte "Print Manager" i tvungen manuel mode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.