RelationerUtroskab

Mænds utroskab, eller hvordan man overlever forræderi mod sin mand?!

Waltz Mendelssohn, romantiske håb og rosenrøde drømme forbundet med en elsket - virker det kun for nylig var det en realitet. Og her er resultatet - den frustration, smerte og søgen efter et svar på spørgsmålet: "Sådan overlever forræderi mod sin mand?".

En velkendt scenarie, er det ikke?! Desuden er det ikke kun bekendt, men også helt almindelige. Ifølge statistikker, mindst 60-70% af mændene ændrer deres koner. Årsagerne til dette meget anderledes, men resultatet ofte ganske enkle og banale: en kvindes tårer, jalousi, mel og plage tanke: "Hvordan til at leve efter sin mands utroskab?".

Sjældent nogle kvindelig repræsentant efter forræderi mod hendes mand ikke er givet dette spørgsmål. Første reaktioner bliver normalt umættelig lyst til skilsmisse forræder. At såre ham og forårsage at fortryde sin handling. Men fornuftig kvinde bør ikke være styret af følelser og følelser. Løsning, især en, der kan dreje hele livet skal være afbalanceret og være sikker på at forhandle. Det er ikke nødvendigt at behandle dette spørgsmål i et temperament, som gift liv med en ubehagelig kendsgerning utroskab - ikke den eneste skuffelse. Positiv i livet, er der også et behov for at være i stand til at finde det og virkelig se på ham. Måske skællene stadig opvejer mod bevarelsen af familiebånd?! Og det faktum, for forræderi synke i sommeren eller fortiden? Men vær alting er, hvad der skete stadig en realitet, og nogle tips vil ikke være overflødigt at løse problemet: "Sådan overlever forræderi mod sin mand?".

For det første er det nødvendigt at forsøge at "tage dig sammen", og stoppe med at tænke over, hvad det er - en stopper for de drømme og den komplette sammenbrud af alt liv. Langt fra det. Livet med en mand eller ej - det er altid muligt at finde sin charme. Og for at gøre en ende på sit liv efter hendes mands utroskab er ikke det værd. Tværtimod bare nødt til at "sober" se på tingene.

Til at begynde med, en god idé at kigge efter sin mand, at hans forhold til, hvad der er sket, og prøv at finde ud af om hans fremtidsplaner. Forræderi, også er anderledes. Det kan være en-gang og gentages. Overlevende og bare ændre en enkelt meget nemmere. Hvem er ikke ejendommelige fejl?! Hvis manden åbent beklager, hvad der skete, beder ham om at tilgive, bør ikke gå for at møde ham?! Og samtidig forsøge og faktisk se på tingene og forsøge at fastslå årsagen til denne ubehagelige hændelse, at fortsætte med at tage skridt til at løse det. Således, ønsket om at tilgive og at overlade alt på plads der, men her ligger fangsten: "? Og hvordan man glemme forræderi mod sin mand". Vores hukommelse - noget ekstraordinært og stædig, nej - ingen, og vender tilbage til det ondt. De vigtigste ting - ikke "hængt op" på det, og ikke at forværre situationen. Efter at have diskuteret med min mand en gang et problem, ikke altid komme tilbage til det. Det vil ikke bringe lindring hverken du eller ham. I referatet af "tilbagevenden af fortiden" bør gøre et forsøg på at ændre tanker i et behageligt og husker de smukke øjeblikke, som du har haft med denne person. En god løsning ville være at tilføje skønhed og begær i dit liv: igen en romantisk aften, gå en tur alene og til at huske de tidligere ungdommelige gange, for at behage sin mand uimodståelig skønhed, hvilket gør personlig pleje - procedurer dagligt og konstant. Sådanne nice små ting vil hjælpe distraktion fra dystre tanker og slå liv tilbage på sporet.

Den anden variant af forræderi (gentaget) omfatter meget mere besvær og konsekvenser. Denne mulighed er en slags "tveægget sværd": manden kan ændre hele tiden og forskellige kvinder uden at opleve dem en særlig hengivenhed, og kan så rive med af en rival, at hans videre planer - en skilsmisse, og intet mindre. Men der bør ikke være så modløs. Svaret på spørgsmålet: "Sådan overlever forræderi mod sin mand," helt sikkert der. Som nævnt tidligere, livet for en mand eller uden ham har sin charme. Det er nødvendigt at acceptere det faktum af skilsmissen som uundgåelig og forsøge at finde formålet med hans senere liv, huske, at livet uden et formål - spild af tid. Dit primære mål børn kan blive i dette tilfælde. De kompenserer for den smerte form for tab. Andre formål kan være følgende: "Forkæl dig selv med din favorit" - find dig selv en hobby værdig af jer, og bruge deres tid til det - det kan være både en hobby og favorit interessant arbejde. Omgiv dig med behagelige mennesker, du - den tid med dem, dekorere dit liv. Og vigtigst af alt - se efter det positive i livet. Han er, du skal bare finde den. Husk det så godt, at i søgningen efter et svar på spørgsmålet: "Sådan overlever forræderi mod sin mand," der kan ikke være nogen enkelt opskrift på at løse problemet. Hver enkelt situation er individuel og har sine egne særheder, der skal tages i betragtning, så for ikke at forårsage dig selv unødig smerte og ikke ødelægge dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.