HobbyHåndarbejde

Patchwork uden nål: en master class for begyndere. Learning teknik kinusayga

Trods det faktum, at for mange, ordet "kludetæppe" lyder usædvanligt, de er engageret i en meget lang tid. Det betyder sy patchwork. Patchwork - en unik form for kreativitet. Med det kan du skabe smukke, nødvendig i husstanden håndværk og gavne at slippe af med gamle ting, bunker akkumulere i ethvert hjem. Scraps er udvalgt efter farve og syet ind i en helhed. Senere viser det sig ind i tæpper, sengetæpper og mere. Patchwork uden syning er ikke påkrævet. Ved første øjekast, dens teknologi er enkel. Bury scraps, komponere billedet og gøre. ikke alle så nemt som det synes dog.

Hvordan gjorde kinusayga

Hvis en simpel patchwork blev uddelt næsten overalt blev kludetæppe uden nål opfundet i Japan. Maeno Takashi gjorde det, og så sent som i 1987. Formålet med den nye kunst var den samme som sædvanlig patchwork - vedhæfte et eller andet sted gamle ting. De vigtigste tøj japanske kvinder har traditionelt været kimono. Smuk, blød at røre ved, lavet af dyre silke. Selvfølgelig, selv slidt dem til at smide en skam. Det begyndte at skabe mesterværker af dem, ved synet af som tager pusten fra. Opkaldt et kludetæppe uden nål kinusayga.

På trods af, at denne form for håndarbejde opstod i Japan, selv der er få, der praktiserer det. Grunden til, at - den store hårde arbejde. Malerierne er udført manuelt. Derfor hver, selv de mest simple af historien, bliver det et kunstværk.

Klassisk kinusayga

Patchwork uden kanyle, en master class, der er angivet nedenfor, i virkeligheden, ikke alt for svært at udføre. De følgende trin i procesteknologi.

1. Tag planken.

2. Plukket tegning.

3. Dette tal er sat på en plade og på papir, kalkerpapir bedre, fordi den er gennemsigtig.

4. Hvert fragment er nummereret. Kontroller, om tallene passer på papir og på bordet. De har brug for at matche.

5. Papiret skæres i fragmenter trukket.

6. plak på alle strækninger er lavet recesser (riller). Deres dybde skal være mellem 2 mm og bredde - mindre end 1 mm.

7. Papir fragmenter af noget, såsom stifter fastgjort til de relevante stof farver og konturer af et par millimeter Oversize langs hver løkke.

8. Skær scraps og placeres efter deres numre på tavlen.

9. Anvendelse af ethvert egnet værktøj Makulerer kanter er skubbet ind i rillerne.

Alt. Det er fortsat at indsætte et billede i det relevante felt.

Kompleksiteten af japansk patchwork håndarbejde

Man spørger sig selv, hvis det kludetæppe uden nål er så enkelt, hvorfor maleriet i denne stil er så dyre? Deres pris starter fra titusinder af dollars, og eksklusive værker værd flere tusinde. Det faktum, at et godt billede, som regel indeholder et væld af små fragmenter. Sommetider deres antal mere end et hundrede. Alle disse er placeret loskutochki ikke så forfærdelig, og som om kunstneren malede oliemaleri. Tone patches nøje udvalgt for at formidle den magiske skønhed af daggry, bud blomster blomstre kirsebær eller charme efterårsløv fyrværkeri. Det er derfor, det er så svært virkelige kinusayga. Patchwork uden kanyle kræver stor udholdenhed, pleje og talent. Billedet kan komme op med dig selv, og vi kan tage færdiglavet skabelon. Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at observere farvekombination, bare for at opretholde overgangen fra lys til skygge, udføre en masse små detalek at male "kom til live".

Kom godt i gang

Hvis sjælen er blevet knyttet til den japanske patchwork kreativitet, men er ingen erfaring, ingen tillid, det er ligegyldigt. Vigtigst er det, der er et ønske. Kinusayga for begyndere der også. Dens teknologi er den samme som for den erfarne håndværkere. Den eneste forskel er mønsteret af sammensætningen. Det er ønskeligt at begynde at vælge en enkel ordning, hvor små fragmenter og der er ikke meget behov for at holde toner og halvtoner. I dette tilfælde meget egnet dyr, fx en hane eller en papegøje billede. Scraps her kan du vælge hvilken som helst, og ikke bekymre dig om et sted de ikke vil passe godt. De vigtigste ting - hånd ting.

Alligevel kan det være tilrådeligt at foretage en svamp. Som de siger, enkelt og smagfuldt. For at gøre det lettere for de røde hatte er bedre at gøre ikke holistisk og brækket i flere fragmenter.

Også egnet til begyndere abstrakt maleri bestående af geometriske former - kvadrater, trekanter, cirkler. Hvis velvalgte farver vil pænt. En slags stil gerne det endnu mere end den klassiske realisme.

erstatninger brædder

Jo længere kinusayga erobre verden, jo mere er der i det nye ideer. En af de sidste - patchwork uden en nål på skummet. Skær selv en simpel tegning på et træ er ganske vanskeligt. Her skal du specialværktøj og færdigheder i udskæring. Skummet er et ideelt alternativ. Det eneste, du skal huske - det er skrøbelig, let brudt. Derfor vil det endelige produkt skal vedlægge alt til samme planke eller pap. Foruden skum polystyren er fremragende, hvilket er mere robust struktur. Ekstraordinært nyttige sådanne kinusayga for begyndere, fordi polystyrenskum og billige, kan de træne så meget som nødvendigt. Salg og han og det øvrige materiale i enhver hardware butik eller på markedet. Fit loftplader uden bulk mønstre. Huse kan være almindelige saks eller en kniv til at skære ud formen på den fremtidige billede. Fremtidens teknologi er den samme som med en mindeplade.

Volumen patchwork uden nål

Klassisk kinusayga er meget smuk og er bare en fornøjelse. Men spørgende sind mestre komme op med stadig nye variationer heraf. Så for at give volumen og realistiske billeder, de begyndte at blive indsat i rillerne ikke kun Makulerer kanten, men også stykker af blonder. Især smuk denne forbedring i billederne skildrer damer eller børn. Vinklen er valgt således, at ansigtet er ikke synlige. Der lægges vægt på at skabe en frodig nederdele, blonder flæser, bånd og sløjfer på hatte og strømpeholdere.

Gik endnu videre dem, der sammen med tekstiler under anvendelse af andre materialer, såsom forgyldt eller almindelig garn. Også nogle mestre allerede indsamlet på et kludetæppe billede vedhæftede perler, krystaller eller perler. Oftest disse elementer føjes til børnenes temaer eller til dekoration af julen legetøj, smykker kasser, gaveæsker.

Julepynt i stil med kinusayga

Opret på japansk teknologi kan være en hvilken som helst genstand, hvis anvendelse ikke indebærer mekanisk deformation, for eksempel i løbet af spillet. Så uden en nål patchwork mestre anvendes til legetøj på juletræet, påskeæg og gaver til Valentinsdag og andre søde veshchichek. For at gøre nogen af disse, taget alle af samme skum, men ikke længere loftplader, og stykker af tykke plader. Af disse afskårne emner med ønsket form. Dette kan være bolde, hjerter, kræmmerhuse, alle andre. Hvis ikke ønsket pladetykkelse, kan emnet limes sammen fra fragmenter. Yderligere arbejde udføres som et generelt princip. Faglærte arbejdere til runde kugler rådes til at tage en strækning, trøje eller fløjl, fordi stoffet er bedre at ligge ned på bulen. Nogle mestre scraps limet til skummet til bedre holdes. Meget flot udseende sådanne håndværk, dekoreret med guldtråd, "sne" fra den samme skum eller hakket regn.

Kasser og æsker

For at gøre en flot æske eller gaveæske, også perfekt patchwork uden en nål. Ordninger for disse produkter er udvalgt afhængig af produktet destination. Hvis feltet er meningen at holde dekorationer, kan du vælge et billede med en elegant dame eller nogle kvinders tilbehør, såsom hat. Hvis der anvendes kassen for børns bagateller, fit figur med en sjov lille skabninger. Men oftere taget til forarbejdning farvebilleder. For enkelhedens skyld problemet er bedre at tage den mest almindelige papkasse af passende størrelse. Styrofoam afskårne rektangler svarer til dens sider. Hvis du dekorere resten af partiet kun dækker antages simpelthen betrukket med tonen. Det kan præ-limet til pappet tynde skum. Så det centrale stykke skum udføres nyde kinusayga er fastgjort til låget af kassen og boksen er klar. Således at det så smukt på kanterne, er de dekoreret med et bånd eller fletning.

Et par tips til at konkludere

kinusayga teknik for begyndere mestre kan virke skræmmende, især hvis kanten laser ikke ønsker at bo i rillerne. Nogle forsøger at holde dem, men at det endelige resultat forværres. Det er bedre at forsøge at gøre rillerne lidt længere og lidt dybere.

Valg af eksponering af fremtidens billede, er det ønskeligt at undgå komplicerede, for bizarre former. Førere af japansk patchwork ofte skaber landskab kompositioner eller "tegne" scraps bykvarterer, huse og værfter. Sjældnere kan ses i billeder af blomster. Endnu mere sjældent, folk, især i ansigtet. Efter alt, er det næsten umuligt at gøre det ansigt af lapperne var så levende.

For ikke at lave fejl, og ikke at blande scraps, før du begynder at skubbe dem ind i rillerne, er det nødvendigt at visuelt vurdere den fremtidige billede, fordi de tøjstykker spredt ud på bordet allerede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.