RelationerUtroskab

Hvis manden ændrer sig ...

Hvornår begyndte det? Tab af søvn, den konstante forventning om noget uundgåeligt og tvivl: og hvis manden ændrer sig? Det er kun, at du har spurgt dig selv dette spørgsmål og taler om nogle ændringer i dit forhold til din mand. De er trods alt de samme, spørgsmålet ville ikke have været alene. Overtrædelse var altid det stærkeste slag for begge, og ikke alle ægteskab viste sig for at blive frelst. Selvom vi må indrømme, at de, der stadig har formået at gøre dette, så vil plage spørgsmålet: vil det ikke ske igen? Stædige statistikker viser, at mere end halvdelen af mændene virkelig mindst en gang havde en forbindelse på siden.

Hvordan forstår man, at manden snyder? Den første sluge er allerede ankommet: Tvivl er opstået. Se nu nærmere på ændringerne. Mænd har ret succes med at skjule forræderi. Og hvis du virkelig kommer til at fange anden halvdel i dette forræderi, få bevis. Men først tænk: er du klar til dette og har du brug for det? Faktisk vil du bebrejde en elsket for forræderi, og dette er en alvorlig afgift, der kan knække forholdet.

Hvis manden ændrer sig og du er sikker på det, skal du begynde at se. Bare gør ham ikke til en paranoia med forfølgelse. Hvordan forstår man, at manden snyder?

Snyd ændrer en mand. Manifestationer kan findes på den måde, han pludselig begyndte at følge med sig selv, hvordan vaner er ændret. For eksempel, en hyppigere ændring af tøj, barbering, brug af parfume, uventet startet ture til gymnastiksalen, hyppige forretningsrejser. Af den måde, om forretningsrejser ... Du kan godt "uventet" ringe til din mand på arbejde og uventet høre som svar, at han er på ferie nu. Dette er tydeligt bevis. Du kan spore bilens kilometertal (hvis der selvfølgelig er en).

Hvis ægtemanden ændrer sig, vil forræden også påvirke familiebudgettet. Efter alt koster gaver, blomster, betaling af en romantisk middag penge. Prøv at spore din manns udgifter: kreditkort, regninger, mobilkommunikation. Mobiltelefon i dag er ikke en luksus, men et uundværligt element i hverdagen. Han vil tale meget om. Ganske mistænksomt kan forekomme køb af et nyt SIM-kort eller en ny telefon. Et detaljeret opkald kan laves fra bytelefonen, og kontrollerer alle opkald (både udgående og indgående).

Dit sexliv vil også ændre sig. Hvis manden ændres, bliver kærlighed mere sjælden (eller omvendt for ofte). Holdningen til børn (og familien som helhed) vil også ændre sig. Hvis alle tanker er optaget af en ny lidenskab, vent på kølighed i forholdet, manglende opmærksomhed ikke kun for dig, men også for børnene. Selv om der kan være en følelse af skyld. I dette tilfælde vil opmærksomhed og ømhed være, som de siger, over kanten. Tegnene på forræderi kan henføres til fraværet af forlovelsesringen på din finger (indpakket i lommen) og duften af parfume (selvfølgelig ikke din) og de "mærkelige" pletter på dit undertøj og kondomerne i bilens handskerum.

Hvis manden ændrer sig, er det sandsynligt, at du vil finde tegn på forræderi i computeren. Internettet i dag kom til live på samme måde som en mobiltelefon. Måske var der en elektronisk korrespondance (check indgående meddelelser). Browseren skal gemme oplysninger om de sider, man har besøgt. Og hvis historien mangler, betyder det, at den blev slettet, eller der blev foretaget passende indstillinger, der ikke tillader at vende tilbage til de besøgte sider. Der er en lejlighed til at overveje: hvorfor dette var gjort, hvis der ikke er noget at skjule?

Der er mange måder. Men hvis manden ændrer sig, vil intuition fortælle dig om det. Kvindelig intuition kan ikke forklares, men det virker perfekt.

Gud giver disse mistanker er forgæves. Men hvis der findes bekræftelse, modtager man tilståelser, opstår der et nyt spørgsmål: Hvordan tilgive man sin forræderi? Kan du fortsætte med at leve med det, hvis ægteskabet ikke opløses straks? Bare ikke haste. Udsæt ikke straks. Prøv at vurdere situationen nøgternt med et koldt sind og måske og forstå: hvorfor gjorde han det. Her er det umuligt at give råd. Du selv skal veje alt og træffe en beslutning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.