HjemlighedVærktøj og udstyr

Fra hvad beskytter svejsning maske?

Udføre svejsning i husholdnings- eller industrielle miljøer er en meget farlig operation, der kræver stor dygtighed og overholdelsen af den maksimale sikkerhed. Især kan det siges, at temperaturen i nærheden af lysbuen når 6-7 tusind grader, og den nuværende er i området 200A. Med svejsning ikke kun brug for at arbejde med forsigtighed, men selv se på svejsningen er nødvendig på en særlig måde, fordi bue lysstyrke overstiger 10 tusinde. gange som er acceptabel for det menneskelige øje. I dette tilfælde, om støtten ydes en svejsning maske.

En variant af denne anordning til svejsning arbejder der er stor variation, og valget af køretøj til beskyttelse af personer og skal tage hensyn til følgende faktorer:

  • form for svejsning, som vil have til at arbejde;
  • mængden af arbejde;
  • stedet for svejsning (lokaler, udendørs luft);
  • forekomst af skadelige stoffer i de svejste overflader (mangan og zink).

Masker svejsning opdelt i dem, der har en fast filter (standard maske), en maske med et lysfilter af løfte- typen, automatisk klasse maske "Chameleon", og masker, som har som en mulighed for tilførsel af luft skjold.

Når indenlandske svejsning er almindeligt anvendt standard svejsning skjold. Det kan bruges, hvis mængden af transaktioner er lille, fordi skjoldet bør holdes i den ene hånd, svejsemaskinen til en anden, hvilket skaber en manglende evne til at holde eller flytte elementet. En anden billig form for maske er designet af hængslerne. Den svejsning maske af denne type er let at bruge, holdbare, men ofte forårsager sygdom hals, fordi maske på ansigtet sænket nik. Hertil kommer, at filteret på maskerne i denne klasse er meget mørkt, og før bue lys, er svejseren ikke se noget. TIG svejsning klasse brug for en maske af en bestemt konfiguration, der er forskellig fra den semi-automatisk svejsning og MMA klasse.

Universel svejsning masketype farvefilter kan have en "Chameleon", som er en flerlagskonstruktion af filmen og til at polarisere den flydende krystal. Det giver dig mulighed for at få det krævede niveau af mørkere automatisk ved begyndelsen af svejsning, justere det ved at ændre lysstyrke, og har også et filter til at beskytte mod skadelig infrarød og ultraviolet stråling. maske filter opererer på lithium-batterier - tabletter eller af solpaneler. Den svejsning maske af denne type har ofte et attraktivt udvendigt design, der ligner en hjelm motorcykel racer eller en astronaut. Creative købt svejsere maske malet i en bestemt stil og flagre på arbejdspladsen, for eksempel med "hoved" af en tiger eller en robot. Tech udseende understreges også af det faktum, at en række indstillinger maske (blackout, forsinkelsen af at åbne en maske efter svejseprocessen, etc.) Kan "dial" direkte på farvefilter.

Når maskerne er valgt, er det fornuftigt at være opmærksom på mærke fremstillingslandet, tilgængelighed af certifikater filter (for at forhindre forfalskninger) garanti. Ved udvælgelsen af masken skal gribes an ansvarligt, fordi for dårlig kvalitet produkt eller din egen grådighed bliver nødt til at betale sådan en dyrebar gave som et godt syn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.