HjemlighedVærktøj og udstyr

Som installerede vandmålere i lejlighed

Uden tvivl, nu er det svært at finde en person, der er stadig tøver om, hvorvidt det kræves for at installere vandmålere, eller du kan bruge den "gammeldags" tjenester, dvs betale kubikmeter henhold til de godkendte standarder. Alt er forklaret simpelthen: enhver person, der går til opladning i metermål, er godkendt beløb opdelt i en mindre mængde af de resterende kunder, hvilket fører til unødig stigning i forbruget satser, med andre ord, at det er nødvendigt at bruge flere penge på en månedlig betaling af de kommunale ydelser. Hvis du forstår, hvordan du installerer vandmålere og til at gøre dette, kan du være sikker på, at du kun ville betale for det faktiske beløb forbruges.

muligheder

Der er flere måder at løse problemet med, hvordan du installerer vandmålere. Hver af dem har sine egne fordele. Her er de:

- selv-installation;

- brugen af tredjeparts medarbejdere;

- inddragelse af repræsentanter for vandværker.

Med den første metode, alt er klar: du har noget fritid og evnen til at arbejde med en VVS-værktøj. Det er den mest billig løsning. Den anden er at bruge arbejdskraft af såkaldte "shabashniks". Relevante annoncer er på hvert indlæg. Den tredje løsning er magen til den anden, men er mere pålidelige, da arbejdet udføres af dig selv VVS vandværket i min fritid. Fordelen er, at de er klar over alle de funktioner, herunder regler om, hvordan du installerer vandmålere, sæl og sat i drift. Selvfølgelig, i de to sidstnævnte tilfælde skal betale for arbejdet. Ikke desto mindre er den fordel er indlysende, behøver du ikke at lede efter de rigtige doseringsanordninger, køre kommandovejen med certifikat, forårsage plombirovschikov etc. Men vi anser det en selvstændig enhed, som i dette tilfælde, strengt taget er der intet særligt vanskelige.

Sådan installeres vandmålere i en lejlighed med sine hænder

Ordningen er meget enkel: kranen - mekanisk filter - en møtrik-amerikansk - counter - den anden møtrik - kobling - ledning.

Først skal du købe de nødvendige måleanordninger: Du bør bemærke, at de er forskellige for varmt / koldt vand og skal have et pas med et stempel af fabrikken, samt sæler. Endvidere bør det købe et mekanisk filter puder, tape afhaspning, "ærmerne", hvis det er nødvendigt.

Vandforsyningen er blokeret, hvor røret strækker sig fra en kran, skæres med en nedstryger, en del går til afspærringsventilen, kommer ud (ventilen skal ikke rotere). Dette sted er skruet ind i overgangen, så du kan installere et filter (bemærk retningen). Til sidst studs skrues med en møtrik-amerikansk, filmet fra tælleren. Dernæst sætte sig måleindretning (endnu uden at stramme møtrikken). Målte afstand er nødvendig for tilslutning til den anden del af rørledningssystemet. Skruet på en udskæring, viklet muffe junction. Det er fortsat at stramme den til det andet afhaspning studs-amerikansk, put mellem pakningen og tælleren klemmer fastgør vandmåleren (vigtigt at overholde den retning af det nuværende vand markant på huset). Nogle gange, for at installere tælleren koldt vand, der kræves for at sætte en kontraventil for at forhindre afvikling. Behovet for dette er bestemt af vand nytte regler. Nu kan du ringe plombirovschika.

Det anbefales at udskifte alle den samme lejlighed rørføringen på plast eller metal og plast. Normalt er det muligt selv for en person uden erfaring. Alternativt kan man overveje muligheden for delvis erstatning for plastdel med tæller: det i høj grad forenkle monteringsarbejdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.