Kunst og underholdningFilm

Prins Zuko i filmen "The Last Airbender"

"The Last Airbender" - en berømt film instruktørens M. Night Shyamalan. Filmen tilpasning af yalvyaetsya utroligt populære animerede serie kaldet "Avatar: The Last Airbender." Vil du vide mere om dette arbejde med biograf? Læs artiklen.

Filmen "The Last Airbender"

Filmen foregår i en fantasiverden, der i sin kampagne indstilling ligner en middelalderlig Fjernøsten. I århundreder, de fire nationer: Vand Tribe, Air Nomads, ilden nation og Jordens Kongerige - eksisterede fredeligt med hinanden. Nogle mennesker har utrolige evner - de var i stand til at kontrollere de elementer af sine folk. Harmoni og balance mellem nationer støttede Avatar, som er genstand for alle fire elementer.

Dog kom den fredelige liv til ophør. Efter alt, når brand nation startede en krig. Måske konflikten kunne have været afgjort ved hjælp af Avatar. Men desværre, han forsvandt sporløst. Hundrede år senere. Krigen er ved at være slut, og det brand nation, som nogensinde, meget tæt på sejr. Imidlertid har verden bragt nyt håb. Den unge troldmand og kriger vand Qatar Vand Tribe Sokka finde den sidste luft troldmand ved navn Aang, der er den nye inkarnation af Avatar. Men hvis Avatar hold vil være i stand til at stoppe brand nation og bringe harmoni til verden?

antagonister

I modsætning til Avatar holdet leverede en brutal, blodtørstig brand nation, som ledes af føreren af brand opkaldt Ozay. Men i den første film Shyamalan har ikke betalt meget opmærksomhed til denne karakter. Fire Herren viste kun et par scener, og hele filmen helten og åbnede ikke fuldt ud. Og det er den rigtige beslutning. Efter Ozay - er den vigtigste skurk af universet Avatar. Så du skal ikke afsløre alle kort på én gang. Du skal lade noget for fortsættelser.

Det vigtigste skurk i filmen - admiral Zhao. Denne karakter er en fremtrædende repræsentant for militante i brand nation. Zhao - et symbol på ondskab og aggression. I filmen, admiral førte angrebet på den nordlige Water Tribe. Desuden Zhao i et anfald af raseri dræbte en af Koi fisk, der opretholder en balance mellem åndeverdenen og folket. Dette førte til forfærdelige begivenheder. Heldigvis billedet med sine venner var i stand til at rette op på situationen og for at stoppe Zhao.

Hertil kommer, i filmen "The Last Airbender" lit Azul - søster til Prins Zuko. Hvis lyset kommer ud 'Last Airbender 2', så bliver det helt sikkert vil være den vigtigste antagonist af efterfølgeren.

Men måske det mest interessante karakter af filmen - det er Prins Zuko. Han er medlem af brand nation, og til film at jage for Avatar. Dog kan denne karakter ikke kaldes en skurk. Prins Zuko snarere antihelt. Efter alt, hans handlinger har et klart mål og er støttet af en stærk motivation. Vil du vide mere om denne karakter? Læs mere.

Zuko

Zuko i filmen - er en talentfuld tryllekunstner for brand, søn af Ozaya og dermed arving til tronen. En dag den unge prins besluttede at besøge en militær møde. På trods af løftet om stilhed for at se handling, begyndte Prins Zuko til voldsomt imod planen om en af generalerne. Fartøjschefen ønskede at smide i de unge og utrænede soldater som en afledningsmanøvre, og dermed dømme dem til den visse død. Ozay, der mener, at hans søn opførte sig uacceptabelt, beordrer hun ham til at kæmpe en duel kaldet Agni Kai.

Prins Zuko troede det ville være at kæmpe en generel, men da det viste sig, hans modstander blev hans egen far. Efter alt, er det planen udstedt en afgørelse i mødet, blev opfundet Ozaem. Prins Zuko nægter at kæmpe sin egen far og begynder at bede om nåde. Men Fire Herren sagde, at den unge prins har vanæret sig selv. Det er grunden til, at det efterlader Zuko kæmpe ar på hans ansigt og sætter dem ud af landet. Nu Prins er ude af stand til at vende tilbage til deres hjemland, så længe det fanger Avatar, som ikke er set i hundrede år.

Det er af denne grund Zuko så ihærdigt forfølger luften troldmand og hans team. Fordi den eneste mulighed for at gå hjem - er Avatar. Prins Zuko hele maleriet forsøger at fange luft troldmand. Og i sidste ende lykkes han. Filmen Prins Zuko og Qatar kæmpede hinanden, og overvandt en kvinde, brand mage til sidst greb avatar. Ikke desto mindre, Aang lykkedes at flygte fra fangenskab.

Iroh

En anden væsentlig for mytologi af filmen karakter - Prins Zuko onkel Iroh kaldes. Han er en kærlig onkel og mentor Prince. Da Zuko blev forvist fra landet, Iroh sendt i eksil sammen med sin nevø. Selvom dette tal repræsenterer hele brand nation, kaldet Iroh skurk simpelthen ikke tør. Efter alt, i filmen, han forsøgte at stoppe Zhao Admiral, da han angreb Koi fisk.

Prins Zuko og Mai

Også i filmen "The Last Airbender" var fraværende temmelig vigtig karakter ved navn Mae. Denne pige Zuko, som han blev tvunget til at stoppe på grund af hans eksil. Denne karakter spiller en stor rolle i historien om Avatar. Og meget ked af, at havde ikke nok skærm tid til at vise Mei og hendes forhold til Zuko. Ikke desto mindre er M. Night Shyamalan sikkert rette denne udeladelse i den næste film om eventyr af Avatar, hvis studiet stadig give grønt lys til direktøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.