ModeTøj

Fra hvad de skal bære kvinders bukser af hør?

Bukser lavet af naturlige tekstiler vinder i popularitet blandt kvinder. Især linned. Efter alt, kvinders bukser lavet af hør - det er ikke kun den elegance i enkelhed, men også praktisk og komfortabelt tøj, der passer til alle.

Det unikke ved linned

Linned i menneskehedens tjeneste i mere end 5000 år. Alle kendte civilisationer værdsat dets egenskaber. Efter alt, hør tøj er ikke kun holdbare og åndbar, men har også enorm holdbarhed. Og i varmen er i stand til at opretholde kroppens temperatur på 3-4 grader under, i modsætning til andre naturlige eller syntetiske fibre.

Hørfibre blandes perfekt med den anden, mens selv den mindste mængde stof fra eliminerer elektrificeret.

En række forskellige modeller af kvinders linned bukser

De særlige egenskaber ved linned stof gør det et fremragende materiale til en række forskellige modeller af bukser.

Den klassiske model for linned bukser med høj talje god passer kurvede kvinder. En tynde personer vil føle stor i de forsnævrede bukser.

Universal til enhver tal vil være brede kvinders bukser fra hør, som er særligt relevante i sommeren, samt klokke-bottoms. Denne stil er velegnet til opgaven, især i organisationer, der ikke kræver overholdelse af dress code. I meget varmt vejr på kontoret kan bære linned bukser og bermudashorts.

For piger, der fører en aktiv livsstil, fit linned bukser "på ben", der med den samme succes kan bæres i byen, og til at cykle i naturen.

Glem ikke den sportsmodel af kvindelige linned bukser med en elastik, der er ikke så fleksible som produkterne af syntetiske og trikotage, men er et godt alternativ for dem.

På grundlag af sporten er også en speciel model af linned bukser til gravide kvinder.

Hvordan til at sy kvinders bukser fra hør

Behageligt tøj - er nøglen til populariteten af producenter. Mange kendte mærker producerer bukser lavet af linned. Kvinders billeder i en række forskellige modeller, er disse bukser findes i næsten enhver mode katalog. Men bevæbnet med nål og tråd, kan du gøre eksklusive bukser med hænderne.

Først og fremmest skal du beslutte, om den stil og farve. Det bør erindres, at modellerne altid er syet af hør gratis skræddersyning. Linen Bukser til kvinder, mønster, som er ganske enkel konstruktion, kræver et minimum af arbejde på deres skabelse.

Opkøb materiale er taget hensyn til, at hørstof skrumpe 10%, er det derfor nødvendigt at forhøje godtgørelsen på en klippe. Før stoffet skæres af, er det nødvendigt at suge og tørre.

Cut bukser er meget enkel: materialet foldes på midten fælles tråd, top mønster udfolder sig, ischiadicus sømme skal være parallelt med den fælles tråd. De vigtigste ting - glem ikke gevinsten i sømmene på alle skiver, ellers vil produktet ikke være nok. Top, omkring taljen, er det nødvendigt at forlade 5-6 intervaller cm. Raskraivaya andre detaljer, hvad enten det er et bælte eller andre elementer, du bør altid overvåge situationen for fælles tråd.

Efter overskyet skærende kantdele, og derefter kombinere dem sammen og ri bagsiden. Gain i taljen wrap inde og klæbeevne, hvilket efterlader et lille mellemrum til indsættelse af gummi. Indsættelse af et elastisk bånd, gør fittingen. Hvis tilfreds med resultatet - vi sy bukser, hvis ikke - gøre passende ubavki. Vi syr de nødvendige ting (knapper, lynlåse, kroge, etc.).

Fuldførte linned produkter skal stryges med et varmt strygejern og lad hænge. Det er fortsat at vælge de passende tilbehør, bukser og klar til at træde "ind i lyset".

Fra hvad de skal bære linned bukser

Traditionelt er disse bukser sjældent noget dekoreret som linned klud anses for at være en ædel, behøver ikke kosttilskud. Derfor kvinders bukser fra hør sjældent bæres med et bælte, der ofte omslutter dem tyggegummi eller tynd dekorativt bælte fra samme stof.

Hør smelter sammen med næsten enhver type fodtøj. Uanset om det er løbesko, sneakers, høje hæle og uden sandaler med hæle eller platform, flip-flops, flip-flops på en flad sål, pæn læder sko eller støvler. Det eneste dårlige kombination bukser lavet af hør - den starter.

Linen bukser betragtes tøj til sommer, så ofte de er syet af lette stoffer beige nuancer. Men i flere år i mode og også fuchsia, lyserød, chokolade og endda sort.

De fleste modeller af bukser lavet af linned, undtagen for sport, kan bæres med strenge kontor skjorter og veste. Også se godt disse bukser med jakker af forskellige længder og stilarter, så længe farven på toppen var enten i tone eller lysere.

For en mindre formel indstilling til bukserne kan bæres med print bluse eller strik top med korte ærmer. Det ser store linned bukser med top, strik gennembrudt mønster hæklet.

For friluftsliv og sport skjorter til bukser jakkesæt eller skjorte-brydning.

Funktioner sig af linned bukser

Produkter fra hør tolerere maskinopvask. Imidlertid er det vigtigt at anvende et vaskemiddel uden klor eller andre blegemidler. Hvis stoffet er farvet, kan det kun vaskes ved 40 grader, hvis ikke - ved enhver temperatur ikke højere end 90 grader.

Tørret linned bukser i en ophængt tilstand, helst i den friske luft, men ikke i solen. Strøget med et varmt jern i den rigtige funktion vævet fugtet fra sprinkleren når nødvendigt.

På grund af det faktum, at i flere år i en tendens kvinders bukser fra hør, mange damer var i stand til at sætte sig ind i dette hidtil ukendt for dem, sammen og værdsætte sine fordele. I dag er disse bukser bliver ikke bare en hyldest til mode, men også tøj, som bør være i garderoben af alle rimelige kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.