Publikationer og skrive artiklerFiktion

Hvad er den åndelige litteratur?

Udtrykket "åndelig litteratur" har flere fortolkninger. For det første kan det være en serie af bøger, der skal fremme en person til at reflektere over meningen med livet. Men i snæver forstand - det virker de hellige asketer, hvor de beskriver deres livsstil. Lad os se, hvad bøger kan betragtes som åndelige.

Åndelige og moralske litteratur: definition og dens mål

Det vigtigste kriterium for åndelig litteratur kan betragtes dens overensstemmelse med ånden i evangeliet. Det betyder, at alle bøger af lignende emner primært bør afspejle essensen af bibelske principper. Åndelig litteratur hæver ældgamle problem af væren, giver et svar på mange filosofiske og religiøse spørgsmål, samt udvikler de moralske kvaliteter i karakteren af sine læsere. Bortset fra alt andet, som at læse meget ofte beskriver livet for hellige mænd, profeter og altid prædiker det grundlæggende i en religion. I enkle vendinger, ånden i bogen - det er mad til vores sjæl.

Den vigtigste opgave for spirituelle bøger er at vække i mennesket alle de kvaliteter af sjælen, for at udvikle moralske værdier og endelig spodvigaet mand til at udføre religiøse love. Efter alt, er der næsten et sæt pagter, som skal følge den troende i enhver religion.

Funktioner moralsk litteratur

Måske funktionen af åndelig litteratur kan kaldes religiøs hældning af hendes bøger, hvor filosofiske spørgsmål er rejst. Åndelig litteratur, normalt vises mere i episke genre, dvs. teksterne er nærmest ikke-eksisterende. Denne genre inkluderer lignelser, forskellige historiske optegnelser, der beskriver livet i de hellige profeter, prædikede og arbejder dedikeret enhed for underverdenen og af, hvad skæbne venter hver person efter døden.

Bøger åndelig litteratur kan opdeles i flere grupper:

  • kanonisk litteratur (hellige bøger, Bibelen, Koranen etc.);
  • liturgiske (Ps, ord, osv);
  • teologisk litteratur (teologiske afhandlinger);
  • uddannelse religiøse (ortodokse Collegiate Prayer);
  • religiøs publicistiske (prædiken hellige fædre lærdomme ældste, etc ...);
  • religiøse og populære (noveller, romaner og endda et eventyr med en følelse lærerigt).

I de seneste år, er der et stigende antal bøger, der beskæftiger sig med forældrerollen spørgsmål. En sådan litteratur giver råd og vejledning til forældre om, hvordan man opdrage børn, den atmosfære til at uddanne dem, at de vokser gode mennesker.

De mest populære bøger om åndelige emner

Ud over de religiøse spirituelle bøger, der er åndelig litteratur præsenteres i andre genre kompositioner. Disse bøger er ikke blot at ændre udseendet af mange ting, men også at sætte læseren med sådanne dyder som kærlighed, venlighed, ære og værdighed.

Åndeligt-fiction - så du kan identificere de værker af de store russiske forfattere, hvorigennem hovedpersonerne og deres måde at leve på forfatteren giver det uforanderlige kristne værdier. Der er en række værker af russiske klassikere, som bør læses hver person, uanset deres religiøse overbevisning. Her er de mest berømte: "Krig og fred" af L. N. Tolstogo, mange historier om A. P. Chehova "Mesteren og Margarita" af M. A. Bulgakova, fra udenlandsk litteratur - romaner Ernest Hemingway ( "Hvem ringer klokkerne for", " den gamle mand og havet ") og Dante (" den guddommelige Komedie "), Erich Mariya Bemærkning, og andre.

På trods af, at disse produkter ikke har en religiøs kontekst, de rejser vigtige spørgsmål i livet: Hvad er meningen med livet og hvad der sker med den menneskelige sjæl efter døden?

Den rolle, åndelig litteratur i det moderne liv

Det er ingen hemmelighed, at i vores tid folk som aldrig før er svært at finde ledig tid til noget, især for at læse bøger. Måske skyldes det faktum, at det moderne menneske har lidt eller ingen læsning åben bog af åndelig litteratur, er mennesker i verden bliver mere og mere egoistisk - alle forsøger at få din egen fordel, glemmer de andre.

Men vi kan roligt sige, at den åndelige litteratur spiller en vigtig rolle i livet af enhver person. Ved at læse spirituelle bøger udvikle de interne kvaliteter sjælen, vække de bedste funktioner fra en person, som for eksempel venlighed, barmhjertighed og kærlighed. Efter alt, spirituelle bøger prædike evangeliet pagter, som den grundlæggende lov af Bibelen anses for at være en pagt næstekærlighed. "Elsk din næste som dig selv" - er det vigtigste bud på hvilke hviler hele loven og profeterne.

Så det viser sig, at tilskynde tænker meningen med livet er i stand til sådan litteratur. Åndelige og moralsk uddannelse, samt i uddannelsen af moralske værdier og dannelsen af et korrekt syn spirituelle bøger tjener en vigtig funktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.