Publikationer og skrive artiklerFiktion

Korotin Vyacheslav Yu: kreative funktioner, forfatter

Det er ingen hemmelighed, at fantasi og science fiction i dag på toppen af popularitet. Og ligesom i filmene, og i litteraturen. Og hvis en film er den masse af de få, næsten hver person, der ved, hvordan man binder 2-3 ord, forsøger at skrive en bog. Den mest populære genre af alle scribblers - en fantasi, og science fiction i al dets mangfoldighed.

Hvorfor er en litterær bevægelse? Det er simpelt: skrivning af dette produkt, da det ser en hel del af disse forfattere, ikke kræver en indledende undersøgelse af i det mindste nogle pålidelige oplysninger, fordi du kan komme op med for deres verden og deres egen historie, den geografiske placering af kontinenter og oceaner, selv fysikkens love. Og mange vordende forfattere ikke klar over, at for at komme op med en ny verden er så detaljeret, at det ser autentisk, meget, meget svært. En sand mester i fantasi og science fiction en masse tid viet til studiet af nødvendige baggrundsmateriale.

En af de mest populære undergenrer af fantasi - en roman om popadantsah. Arbejder om, hvordan den erfaring og viden om det moderne menneske tillader ham at være rart at finde et nyt sted, er der en alarmerende hastighed i mange forfattere. En af disse forfattere - Vyacheslav Korotin. forfatter til bogen er vurderet over gennemsnittet og er i efterspørgslen af sin målgruppe.

om forfatteren

Korotin Vyacheslav Yuryevich blev født juni 18, 1963 i Riga, Letland. Her boede han og arbejdede i mange år som en kemi lærer. Mere information om forfatteren selv gav ikke. At dømme efter mængden skrevet og udgivet bøger udgivelsesdato, engageret Korotin forfatters handel ikke mere end 5-6 år. Enten det er behageligt og let hobby hvortil han vender tilbage fra tid til anden for ham.

Korotin Vyacheslav Yu: Bøger

- "Armadillo win" serie, film-serien "slagskibe Victory. Topi dem alle "(2012)," Indtil for nylig, vimpel "(2013). Alternativ historie, en variation over temaet russisk-japanske krig og slaget ved Tsushima.

"Popadanets med et sværd" (2014) og "The Sword Kejser" (2014): - "Popadanets med et sværd" -serien filmserie. Alternativ historie, en variation af progressorstva og krigen med franskmændene i 1812

Bogen er en serie af

 1. "Navy Victory". Alternativ historie.
 2. "Så højt, musik, lege sejr." Alternativ historie.
 3. Også Korotin Vyacheslav Yu skrev adskillige essays, noveller, digte - alle af dem er offentliggjort på nettet. Ikke alle af dem hører til genren science fiction og alternativ historie af de artikler om problemerne med uddannelse, klassisk litteratur, der også spiller, miniaturer og parodi.

Korotin Vyacheslav Yurevich "Popadanets med et sværd 3"

Vyacheslav Yu skrev i en serie af kun to bøger, men de temaer rejst af forfatteren, ville være nok for en halv snes romaner. Så forfatteren har fundet en afløser - Alexander Golovchuk. Han skrev en roman, "Hvorfor ikke?", Hvor rollen som helten var Sergei Gorsky - gammel ven Vadim Denisov, der også transporteres i 1810 I virkeligheden er dette ikke en efterfølger, og ikke baggrunden, og den parallelle historie om den person, der understøtter tegn i den originale bog. Romanen "Hvorfor ikke?" Blev skrevet med forventning om den anden del, men Alexander Golovchuk døde. Hans kone havde lovet at færdiggøre arbejdet, men det er ikke sket endnu.

Om forfatteren

Som forfatter Korotin Vyacheslav Yuryevich allerede helt sted. Han har sin egen niche i den litterære verden og sin egen stil. Alle værker Korotina - det er enten bare et alternativ historie eller alternativ historie med et hit i vores samtidshistorie. Den anden forfatter er klart gravitates mere.

Samlet popadantsy i fortiden - det er et veludviklet område i den sovjetiske litteratur. Mastered alle tidsperioder - fra stenalderen ( "crack", S. Mikhailov, "Klan i Mammoth" Kalashnikov) før rammer en helt i sin egen krop som et barn. Især en masse bøger, der afsættes til den periode af Anden Verdenskrig - det slog snesevis af forskellige forfattere med deres karakterer - driverne, artillerister, spejdere osv ...

Korotin Vyacheslav Yu beskriver den krig, lidt mere bag os i fortiden, men de er godt kendt - en russisk-japanske krig i 1905 og krigen med Napoleon i 1812 Hovedidéen i bogen er, at hovedpersonen skal redde Rusland . Der er to retninger på én gang: udvikling af landet som helhed ved hjælp af åbninger (eksplosive nye kugler, frø, kemikalier, osv ...) Og den sejr i slaget, baseret på viden om historie.

Det skal bemærkes, at forfatteren af bogen er meget patriotisk.

Serien "slagskibe sejr" Interessant nok, men nogle gange ser det ud til, at det er designet til et snævert interval, for eksempel, for dem, der en eller anden måde tæt sømandskab. Men "Popadanets med et sværd" - en universel ting, hvorfor dvæle ved det nærmere.

"Popadanets med et sværd": en novelle

Den mest populære bog, der blev skrevet af Korotin Vyacheslav Yu - "Popadanets med sværdet" OBS: dem, der ikke kan lide spoilere, skal du stoppe læsning!

Så hovedpersonen - Vadim Denisov, en kemiker og en sværdkæmper i én person. For at betale for driften uhelbredeligt syge søn, begynder han at kæmpe for pengene i en dødelig duel. Derefter binde denne farlige erhverv, svigter han mens fiskeri i fortiden. I betragtning af dens udseende og tilstedeværelsen af uforståelige ting, det er en amerikansk af russisk oprindelse, og separat for ly af sin udlejer kommer op med en historie om et hemmeligt samfund, der skjuler de videnskabelige opdagelser af folket.

Vel vidende, at værftet i 1810 og snart at være en krig, har Vadim gjort mange forsøg på at hjælpe Rusland med at minimere tabet af menneskeliv: åbner jod, en mobil felt køkken, avancerede kugler, røgfri pulver osv Samtidig viser en fantastisk besiddelse af et sværd ...

Den anden del omhandler direkte med de kampe, samt yderligere fremme af helten.

professionelle serie

 1. Meget let at læse, på trods af en anstændig beløb, romanen kan læses i løbet af aftenen. En anden del til at læse den næste dag.
 2. Det er spændende. For dem, der elsker progressorstva og hver popadantsev bør Korotin Vyacheslav Yu og hans arbejde være lignende.
 3. Patriotiske. Læs og glæde sig over deres hjemland.
 4. opdagelser beskrivelse er ikke forlænget. Ingen dynger af unødvendige detaljer, fordi der ikke er nogen mening, at læse nogen tutorial eller guide.
 5. Skriver Korotin Vyacheslav Yuryevich meget kortfattet, uden at komme ud over det opfundne historie. Derfor, i sin bog, er der kun omtale af de forskellige former for mystiske fænomener. I lyset af det faktum, at mange forfattere kan lide at inkludere i din bog på én gang, fra drager til englene på motorcykler, fra romanen Korotina kun vinde.

ulemper serien

 1. Manglen på nogen måde udtryk for hindringer for hovedpersonen - det nemt går til sit mål, og han får alt for let. Dette gælder også for privatliv, og at finde venner og opdagelser - kort sagt, alt.
 2. Inauthenticity. I del dette kan tilskrives det første stykke. Enhver person, der er relateret til skabelsen af noget kendt: kan ikke alle gå glat, selv med den storslåede teori om viden. Det faktum, at helten viser sig ikke blot at skabe nogle ting (produkter, komponenter), men også på fingrene til at forklare det til andre, så meget, at de gør alt på en gang, uden at metoden for "spyd og udvælgelse", er latterligt.
 3. Lineær fortælling. Indtrykket er, at verden kun eksisterer omkring den centrale karakter: han var gået - alle stoppet.
 4. Arten af de tegn - Nej, bare folk. Kedeligt. Ingen karismatiske helte og endda skurke.
 5. Alle former for fordringer specialister: historikere er nogle uoverensstemmelser (men disse mennesker dybest set anser genre patetisk forsøg på at "vinde" i alle krige), som fægtere siger, at Vadim Denisov ikke kunne vinde kampe alle og alle kun på jorden, han studerede kunsten 200 år senere.

For at læse

For en person skriver Korotin Vyacheslav? Bøger om popadantsev skriver mange, men de er alle meget forskellige. Det er denne forfatter kan anbefale til teenagere: de ikke dvæle ved detaljerne, og det er vigtigt at læse nemt. Og det betyder ikke tage væk en forfatter - hans romaner læses uden den mindste belastning, og meget hurtigt. Ældre læsere kan anbefale bogen "på én gang" - ikke den mest spændende historie, men for at fordrive tiden, de er egnede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.