Publikationer og skrive artiklerFiktion

Exupéry, "Den lille prins": aforismer, tegn, tema

Alle har sådan en bog, som han læste flere gange. Værker, der har indflydelse på tænkning og opfattelse af livet. Disse omfatter skabelsen Antuana De Saint-Exupéry er "Lille Prins". Børns eventyr, oversat til mere end 180 sprog, er allerede en lærebog produkt som bliver undersøgt i mange universiteter i verden. Min yndlingsbog er ikke kun børn, men også voksne - så det penetration, vitalitet og samtidig enkel.

"Den lille prins": indholdet af højdepunkterne

Franske forfatter Exupéry har afsluttet arbejdet på produktet i en meget vanskelig tid - i 1943. Midt i anden verdenskrig, og der var "Den lille prins". Bog-fortælling, bogen er en lignelse, bog-forudsigelse - alle definitioner er ude af stand til at passe et filosofisk, socio-kulturelle og psykologiske betydning af arbejdet. "Vi er ansvarlige for dem, der tæmmes" - den legendariske sætning velkendt for alle. Og der er i denne bog er mange.

27 stykker, farverige illustrationer, forfatteren og forfatterens liv en lille dreng i den store verden - det er det, der gør op "Lille Prins". Temaet er ret enkel, men fuld af store filosofiske betydning. Hvad er godt? Hvem er denne mand? Hvordan til at leve i harmoni med dig selv og verden?

Fortællingen er bygget op omkring historierne om usædvanlig dreng - en fremmed med en B-612 asteroide. Han blev mødt af en pilot styrtede ned i ørkenen, før drømmer om at blive en kunstner, men under pres for at "voksen" liv ændrede sin mening. Den Lille Prins fortæller historien om sit liv på hjemplanet, om møder med Rose blomst, rejser til nabolandene asteroider og fortrolighed med de forskellige voksne, der beboede det: Kongen, den drukkenbolt, ambitiøse, Lamplighter, geografi og forretningsmand. Hver af disse figurer viser alle de laster, som er udstyret med den voksne verden: ambition, afhængighed, forfængelighed, stolthed, og andre. Den ekstreme punkt af rejse Prinsen blev jorden, hvor han mødtes med fremtiden for en anden ræv. Denne karakter fortæller drengen om de virkelige sandheder, ingen bør glemme. Fox Aforismer "Den lille prins" alle ved det er sandt visdom reference.

Prince - hvem er han?

Den Lille Prins - indbegrebet af et barn, der bor i hver voksen. Det er spontan, livlig, kreativ og ikke ligegyldig sjæl, hvis alder ikke tillader at leve. Overgroet med små problemer ophøre med at sætte pris på naturen og de mennesker omkring dem tror, at alle ved, er ved at miste nysgerrighed og interesse i alt foregår. Nærliggende asteroider - det er de samme højhuse, hvor folk kommer tilbage efter arbejde. Ensidigt, ikke at kende navnet på naboen. Et eksempel på en voksen, der ikke tabte indre barn, husker i hendes drømme, er en maler.

Prins Baby shower bjørne, og evnen til selvopofrelse - han skal i løbet af denne uanset omkostningerne til at overvåge og omsorg for sin Rose, da han tæmmet hende.

"Sandheden ligger ikke på overfladen": filosofiske tanker i "Den lille prins"

Alle elementer, der er beskrevet i bogen - det er en metafor og symboler, hvorigennem lille prins. Aforismer The Fox og drengen - det er bare virkelig ting, sandheder, der er helte dialog.

For eksempel, de baobabs, der spirer hver morgen rev den lille prins, så de ikke bliver revet planet. Disse planter repræsenterer ens ekstern ondt (fascisme) og indre - spirer Malice menneskelige hjerte. De skal udryddes, og ikke tillade dem at absorbere sig selv.

Hertil kommer, at det er nødvendigt at holde deres indre skønhed. Som med Lamplighter. Når natten han tændte lysene syntes at belyse en ny stjerne eller en blomst blomstrer. Give skønheden i verden, er den eneste Lamplighter ifølge prins, der er tanker om en anden end dig selv.

"Den lille prins" - en bog med en enkel historie, men en endeløs strøm af filosofisk refleksion over temaet godt og ondt, menneskets sjæl, skønheden i udenlandske og indenlandske, miljømæssige, ægte kærlighed og ensomhed, barn og voksen.

Symbolik i detaljer

Ud over den baobab, indbyggerne i asteroider og andre planeter, der er mange andre tegn.

Rose - et symbol på kærlighed, feminine essens. Smuk på ydersiden, hun altid kunne lide prinsen. Men efter at have talt til Fox, han forstår, ser han hendes indre skønhed, han indser, at han er ansvarlig for det, og er klar til at ofre sit liv for hende.

Desert, hvor handlingen finder sted - er ivrige for en verden af god. Han blev hærget af krig, had og egoisme. I en sådan verden, som i ørkenen uden vand, er det umuligt at overleve.

"Den lille prins": den person aforismer

Enhver vej i verden, den ene eller anden måde, vil føre til mennesket - sagde i sin fortælling Exupéry. "Den lille prins" hjælper os til at forstå, at forfølgelsen af eksternt materiale gør en person er begrænset, afstumpede og egoistisk. Han er i stand til at se omverdenen kun gennem prisme af sin værdi, og kun på denne måde giver et skøn over "smuk -. Grim" Derfor samlede ensomhed moderne menneskes.

Ikke alle voksne er ude af stand til at se åndelig skønhed. De, der finder et sted i livet i kreativitet, åbenhed over for kommunikation og viden, give dit indre barn for at overleve. Skønnes nødvendig for at sig selv, men det er det sværeste, siger produktet.

Aforismer om livet og kærligheden

Temaet for kærlighed er præsenteret i et arbejdsforhold af Prince og hans roser. Tame ifølge Fox - er at skabe en usynlig bånd mellem sig selv og genstand for kærlighed. Dette er for at gøre verden bedre. Kan ikke finde rigtige venner og kærlighed, hvis du ikke giver dem et stykke af hans sjæl. Elsker - det ser i samme retning, siger den verdensberømte ordene "Den lille prins".

Aforismer om livet i arbejdet afslører essensen af selve livet. Drengen og kunstneren formår at indse, at sande liv er meget bredere end den virkelige eksistens af mennesket på jorden. Kun et åbent sind givet til at forstå, at den virkelige verden er åbenbaret i de evige værdier: ægte venskab, kærlighed og skønhed. "Søg bør være hjertet" - han fortsætter med at "Den lille prins" aforismer.

Menneskets forhold til omverdenen skal starte med respekt for naturen. Vasket sig - pæn og Planet. Exupéry fejlbedømte miljøproblemer verdens befolkning, hvilket har resulteret i uholdbare menneskelige aktiviteter.

Hvem og hvorfor du bør læse denne historie?

Det er svært at forestille sig en mere oprigtig og en god bog end "Lille Prins". Aforismer Exupery længst blevet kendt i hele verden. Man får det indtryk, at hele arbejdet består af bevingede ord - så kortfattet, klar og fyldt med en følelse af alle de sætninger af bogen.

På trods af at dette er et eventyr, læse det i første omgang er en voksen. For dem, der ikke har glemt om de virkelig vigtige ting. De, der ønsker at undervise deres børn, hvad der er godt, og for at holde spontanitet og glæde i sit hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.