HjemlighedHavearbejde

Orchid Wanda - særlig omhu

Vanda orkidé er nok den smukkeste af repræsentanter for deres egen art. De har alle elsker varmen, den mest gunstige for dem er det temperaturområde i nærheden af 22-30 grader. Hvis der er et fald i temperaturen til 20 grader, planterne bliver udsat for mange sygdomme. Derfor, for at den orkidé er veludviklet og glæde dig med deres blomster, skal du strengt overholde disse temperatur indikatorer.

Vanda - Orchid, som er meget glad for lys, er der ikke sådan noget som en masse lys for hende. Men du skal ikke overdrive det og ved frokost tid, du har brug for lidt pritenyat planter. Hvis der er en mangel på lys, kan det komme til udtryk i fraværet af blomstring og i forekomsten af sygdomme, så de lyse timer bør ikke være mindre end 12 timer.

Krasatsitsa-orkidé Vanda kan også godt lide en masse fugt. Men her er der nogle nuancer. Hvis rummet med tør luft til at sprøjte farver, vil det være ubehageligt for planten og kan endda bringe ham skade. Derfor bør fugtighed holdes på et stabilt niveau af 70% -90%, og bør ikke være et drastisk fald.

Vanda Orchid - pleje og dyrkningsmetoder karakteristika

Hvis luftfugtigheden i rummet er lav, og du bruger sprøjtning planter væsentligt reduceret temperaturen på dens overflade, som underafkøle anlægget og bringer ham skade. Derfor sprøjte orkidé Vanda er kun nødvendig, når den luftfugtigheden er ikke mindre end 70% (for dette er du nødt til konstant at overvåge).

Også til den orkidé Vanda følte komfortable, Værelset luft skal cirkuleres kontinuerligt, er det en garanti for, at der ikke vil ske hals rådne. Hvis luften er stillestående, altid vil rådne hals, der fører til død af anlægget. Suspendere denne proces kan kun være i de tidlige stadier af henfald ved vask steder opløsning af kobberoxychlorid.

Hvis du ønsker at have en sund og blomstrende planter, er det nødvendigt at overholde betingelserne for lys, fugtighed og luftcirkulation.

Orchid Vanda kræver konstant fodring, en gang om ugen anbefales at bruge kompleks gødning i en mængde på 1 g pr liter vand, og under vækst og udvikling af blomsterknopper nødt til at tilføje mere og 1 gram monophosphat kalium.

Vask Anlægget må ikke være mindre end hver anden eller tredje måned. Til dette har vi brug for at bruge vand, hvortil der sættes saften af en citron. En sådan løsning ville ikke kun give orkidé ekstra vitaminer, men vil antiepifitnoe handling.

Om natten, planterne sprøjtes er umuligt, da det hjælper med at udvikle den patogene mikroflora. I tilfælde af at det er nødvendigt at behandle Wanda med pesticider, er det gjort ved frokost tid, da dette er, når planterne er lukkede og mindre "græs".

Gødskning skal udføres, tværtimod, i morgentimerne. I tilfælde af at hæve temperaturen i rummet er større end 30 grader, er det nødvendigt at foretage sprøjtning og frokost. Til sprøjtning vand taget skal temperaturen være 5 grader over den omgivende temperatur. I tilfælde af lav fugtighed efter sprøjtning kan ikke ventilere rummet, som planten får en kold forbrænding.

Hvis du kan se, at planten er svag og vil ikke være i stand til at trække alle bundet knopper, anbefales det at fjerne det øverste, som endnu ikke er åbnet. Så du fjerner belastningen fra anlægget, og de tilgængelige knopper vokse sundt og smukt. Hvis dette ikke sker, de øverste knopper stadig visne og falde af. Men hvis du korrekt pleje for din orkidé og skabte gunstige betingelser til det, vil det give dig snesevis af smukke store knopper i den ene retning og sådan en forestilling vil glæde nogen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.