ComputereInformationsteknologi

Optisk fiber - Internettet fremtidens

Uden internettet er svært at forestille sig det moderne liv, så brugerne altid er på udkig efter. Mange udbydere tilbyder nu netværkstilslutning via fiber. Internettet, som denne teknologi, har en række funktioner, der er værd at overveje, når du vælger. For at starte sortere det grundlæggende i det grundlæggende. Der er forskellige teknologier, men i første omgang i øjeblikket er værd vejen for netværket via en dedikeret linje. Valget af mange falder til fiberen. Internet i dette tilfælde fødes af den blandede kanal, dvs. netværk består af optiske fibre direkte og twisted pair, som "bærer" information til slutbrugeren.

For at se, om du passer den beskrevne metode af internettet, er det nødvendigt at fokusere på det tekniske aspekt. For at oprette forbindelse til et andet netværk protokoller kan anvendes. Den mest kendte og almindelige er Ethernet (optisk), samt har PDH teknologi (Plesiochronous Digitalt Hierarki) og SDH (Synkront Digitalt Hierarki). Generelt er det ikke spiller en afgørende rolle for brugeren, da produktionen vil det være lige så pålidelig kanal, der kommer til den via en optisk fiber. Internettet er kendetegnet ved stabilitet og sikkerhed, men vil variere installation og konfiguration af procedurerne udstyr, men disse manipulationer er ikke forpligtet til at gøre ofte, så der er ingen forskel. En sådan obligation har en meget høj hastighed, som ikke vil begrænse valutakurser, vejrforhold eller andre faktorer som regel forhindrer brugerne ADSL.

Af den måde, om denne type netværk. Alle husker, der løber gennem ADSL telefonlinjer, til installation, der kræver et særligt modem og splitter. Det er ikke altid praktisk, for ikke at nævne det faktum, at ikke alle ønsker at installere nogen fastnet telefon. Og internettet via fiber kommer hurtigt og nemt, uden at kræve nogen tricks, en stor mængde udstyr eller særlige færdigheder. Men teknologien er tilgængelig og ulemper, som bør tage hensyn til, når de vælger brugeren.

Til at begynde med, skal du have til deres rådighed en direkte fiber. Internet på en sådan teknologi er vanskelig at udføre på egen hånd. Det er nødvendigt, at huset eller gaden var forbundet til systemet, og det er ofte et problem, især i provinserne. Men leverandører plejer at gå for at møde dem, hvis en stor kunde er villig til at betale for kabler direkte til kontoret eller lejlighed. Det er værd at overveje, at dette privilegium vil koste en masse penge og tager en masse tid. Den høje pris på teknologien mærkes og udbyderen, fordi selv sammenvoksninger enheder er dyre, for ikke at nævne den meget fiber og mere avanceret udstyr, så disse netværk spredt for hurtigt.

Sammenfattende kan vi sige, at internettet via fiber optik er et glimrende valg for dem, der kan oprette forbindelse til netværket klar. I dette tilfælde vil forbindelsen være meget pålidelig og hurtig, og hastigheden af en sådan forbindelse er næsten ubegrænsede. Hvis udbydere i dit område ikke yde denne service, er det nødvendigt at overveje andre muligheder, som nu er meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.