ComputereInformationsteknologi

Netværkskortet har ikke gyldige IP-indstillinger: en løsning på problemet

Mærkeligt nok, men mange brugere af Windows-operativsystemer, begyndende med den syvende udgave af det ovenstående, er det ofte konfronteret med problemer med forbindelsen til det lokale netværk eller internettet, og dermed diagnoseværktøj spørgsmål i resultater beskrivelse, «Ethernet modulet ikke har gyldige IP-indstillinger ". Situationen er ikke katastrofal, men problemet kan elimineres ved flere metoder, der tilbydes til yderligere overvejelse.

Adapteren har ikke gyldige IP-indstillinger: hvad er problemet?

Denne situation kan opstå enten på grund af forkert indstilling af den aktuelle forbindelse (uanset om du bruger Wi-Fi-adgang eller en Ethernet-forbindelse), eller hvis du har problemer med udbyderen.

I begge tilfælde vil det blive meddelt, at forbindelsen ikke er gyldige IP-indstillinger.

For at teste netværksforbindelser, se menuen RMB på det valgte netværk til at vælge statuslinjen, og klik derefter på knappen oplysningerne i det nye vindue. Det følgende er at se, om IP-adressen felter er udfyldt, Gateway, og DHCP og DNS-servere.

Hvis IP-adressen indeholder kombinationen er forskellig fra 192.168 og mere (fx 169.254, og så videre. D.) En sådan forbindelse vil ikke fungere, men problemet er ikke konfigureret protokol om selve terminalen. Hvis der ikke kan antages ingen værdier for disse servere at en fejl er opstået på udbyderens side ( "fløj» DHCP-server).

Netværket har ingen gyldige IP-indstillinger: hvad man skal gøre i første omgang?

Måske problemet med forbindelsen er midlertidig. Derfor, når det er rapporteret, at internettet har ingen gyldige IP-indstillinger, for startere, kan du blot afbryde forbindelsen til netværket, og derefter foretage gentagne forbindelse.

Dette gøres ved at klikke på ikonet forbindelsen på proceslinjen eller ved at ringe det relevante afsnit ncpa.cpl, hvor turen strengen er valgt fra genvejsmenuen, og derefter - re-connect.

I tilfælde af Wi-Fi-netværk som en ekstra foranstaltning, kan du bruge en fuld genstart routeren ved at tage den fra strømforsyningen i cirka 10 sekunder, igen og vente på en komplet download.

Generhverve IP-indstillinger

Imidlertid kan problemet være korrekt installeret og netværksindstillingerne. Når systemet rapporterer, at adapteren (eller netværk) ikke har en gyldig IP-indstillinger er den mest almindelige situation.

Du kan foretage fejlfinding, kan du anvende den taktik re-opnå IP-indstillinger. Det bliver nødt til at køre en kommando konsol med administratorrettigheder, og derefter ordinere de to hold i det, som vist i figuren nedenfor.

Så skal du lukke konsollen og kontrollere forbindelsen eller forbindelsen forsøg, enten i samme diagnostisk værktøj. Måske det budskab, at magten modulet ikke har gyldige IP-indstillinger er ikke længere vises.

Parameterindstillinger manuelt

Men det kan ikke hjælpe, især når den er indstillet til automatisk at opnå IP-indstillinger i den nuværende protokol. I beskrivelsen af problemet kan komme igen henvisning til, at adapteren ikke har en gyldig IP-indstillinger.

Vejen ud af denne situation, er at installere de korrekte værdier manuelt. skal føres ind i afsnittet af netværksforbindelser og under anvendelse af egenskaberne af den linje, gå til Configuration Protocol (sædvanligvis IPv4) for at udføre disse operationer. Her er det nødvendigt at registrere IP-adressen (adressen på den router, som ændrede det sidste nummer), porten (værdien skal svare til adressen på routeren i tilfælde af et trådløst netværk), DNS-servere, skal du indstille værdierne af de fire ottere eller to ottere og to firere.

Nulstil netværksindstillinger

I nogle tilfælde kan tidligere operation ikke nødvendig. Når en netværksforbindelse er ikke gyldige IP-indstillinger, nogle gange kan man bruge en fabrik reset.

I dette tilfælde igen, skal du ringe til kommandolinjen og at gå videre med indførelsen af de relevante kommandoer, som vist på billederne.

Efter alle de kommandoer, kan du igen kontrollere status for netværket. Nogle gange fejlen elimineres uden problemer på denne måde.

Net-systemet belastning

Ofte i at korrigere situationen med fremkomsten af meddelelsen, at magten modulet ikke har gyldige IP-indstillinger, kan hjælpe den såkaldte net start-system, det vil sige den maksimale belastning invaliderende unødvendige tjenester.

For at udføre denne download, skal du indtaste systemkonfigurationen (kommandoen msconfig i konsollen "Kør"), fanen generelle indstillinger for at indstille den aktive linje Valgfri start, og fjern markeringen fra download poster autostart.

Hvad der følger i dette afsnit gå til fanen Tjenester, sætte et kryds på linjen fortielse Microsoft-tjenester, placeret nederst til venstre, og for alle, der vil bruge knappen deaktivering ( "Deaktiver alle") nederst til højre. Typisk en genstart af systemet (som ved den måde, du har brug for at udføre obligatorisk) problemet forsvinder.

Antivirus, firewall, tredjeparts software og drivere

Dog kan dette problem ikke være over. Det faktum, at nogle anti-virus software, kan indbyggede Windows firewall og installerede programmer også give problemer med forbindelsen.

I dette tilfælde skal du først stående på gang slukke virusbeskyttelse. Hertil kommer, ved hjælp af kommandoen firewall.cpl ,, kan du åbne firewall-indstillingerne og aktivere off-line firewall-beskyttelse, selvom at gøre det er ikke anbefales.

Endelig, så tjek listen over installerede programmer. For eksempel, hvis brugeren installerer iTunes, omfattede ham Bonjour installeret et hjælpeprogram, der også kan forårsage en masse problemer. Måske dens fuldstændig fjernelse og løse fejlen.

I sidstnævnte tilfælde, når det ikke virker, kan du prøve at helt at fjerne netværkskortet driveren og geninstallere den, ved at downloade den seneste version fra producentens websted. For at fjerne den brugte "Enhedshåndtering", og føreren kan downloades, for eksempel fra en anden computer, og derefter overføre den til din terminal, kopiering til flytbare medier.

Hvis selv dette ikke giver resultater, kan du bruge NetShell fra Microsoft, som kan downloades på den officielle hjemmeside for selskabet.

konklusion

Afslutningsvis er det stadig at tilføje, at i det mindste en af disse metoder til at løse problemet stadig kan. Det hele afhænger af, hvad der præcist var den egentlige årsag til fejlen. Men i de fleste tilfælde hjælper det at nulstille netværksindstillingerne, opdatere IP-indstillinger eller installere de korrekte værdier i indstillingerne manuelt protokol.

Selvfølgelig upassende udstyr eller forkert installerede drivere, nogle unødvendige programmer, anti-virus software (normalt gratis Avast) og en indbygget system til beskyttelse af Windows, også kan have en negativ indvirkning på tilstanden af tilslutningerne, men hvis tidligere det virkede, men stoppede så, tilsyneladende, er problemet ikke i dette.

Årsagerne er ikke nævnt virkningen af virus, som også kan føre til sådanne fejl. Dette skyldes alene det faktum, at hver bruger, så at sige, af sig selv som standard bør overvåge deres system og foretage kontrol for trusler, som selv de mest effektive midler til beskyttelse, der kan passere skadelig kode eller programmoduler, der bare blev vist, og baserne antivirus løsninger er endnu ikke tilgængelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.