Mad og drikkevarerVin og spiritus

Luksus whisky Cattos

Luksus Cattos blanding whisky - en stærk alkoholisk drik fra den velkendte svenske producent. Den forfader til udarbejdelsen af denne whisky var Dzheyms Katto, der formåede at give drikken en udsøgt rigdom. Catto er nu - verdens-populære mærke er kendt i alle lande.

making

Whisky Cattos fremstillet ved destillation af korn mask. byg basis malt, hvede og rug hældes i egetræsfade. Derefter kommer en lang periode med modning, når hver eneste malt i mange år op til den ønskede kvalitet. Det var først efter virksomhedens eksperter anser malt er modnet nok og moden, vil det blive fundet værdig til at blive en del af den store drikke - whisky Cattos. Billedet nedenfor viser en raffineret stil brand. I dag rækken af silkeblød drikke af dette mærke er repræsenteret ved tre arter - Catto s 25 YO, Catto s Sjælden gamle skotske og Catto s Deluxe.

Indsamling af whisky

I år - jubilæumsåret for virksomheden. I anledning af 150-året for skotsk blended whisky udgivet en begrænset parti gave oprindelige tema drikke. Frisk og sensuel, det er godt for de rigtige mænd og skaber en harmonisk forening med udsøgte emballage. Stilfulde etiketter attesterer kvalitet, dekoreret med billeder af diplomer og medaljer, som blev tildelt selskabet i mange år dedikation til at fremstille kvalitet drik høj. Alt denne luksus er pakket i elegant sort boks med guldbogstaver. Dette Cattos whisky til en aristokrat!

Smag foreliggende whisky

Dette er en delikat, behersket, gylden rav drink med en afbalanceret og ekstremt behagelig aroma af frugt blanding, honning, kokos og søde vanille. Saftige græs nuancer samle og blødgøre eksternt streaming søde noter. Honning smag forsigtigt blander de lyse eg krydderi aroma og astringens. Er det ikke perfektion, værdig vinsmagning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.