Mad og drikkevarerVin og spiritus

Catto s Whisky (Blended Scotch): funktioner, priser, anmeldelser

Hele verden ved, at den mest berømte drik af Skotland er whisky. Catto - temmelig velkendt efternavn på dette område. Det hører til familien, som stadig er den anden halvdel af det 19. århundrede engageret i dette håndværk. Hvilken slags drikke de skabte, og hvorfor alle taler om ham med en sådan beundring?

produkt historie

Hvad er så bemærkelsesværdigt, at whisky? Catto var den første i Skotland, der lærte blended to forskellige sorter (korn og malt). Det blev kendt som Blended Whisky, som betyder "blanding". Det hele begyndte i den lille by Aberdeen, hvor Dzheyms Katto åbnede en lille butik. Han har modtaget råmaterialet fra små producenter og gøre det dit produkt. Drik hurtigt blev populær. Folk kan virkelig godt lide den nye whisky. Catto har gjort alt for at finde ud af om ham uden for hans fødeby. Venner hjalp ham med at organisere levering af drikken i de større skibe. Således meget snart, en ny whisky talte alle Skotland.

Lidt over ti år, og hele Europa lært om denne whisky. Catto var stadig i live, da hans produkt fik sin første guldmedalje i Paris. Den blev efterfulgt af anden sådan indgåelse modtaget på den internationale udstilling i 1884. Produktet er anerkendt og elsket kendere i mange lande. Efter døden af James Catto sagen blev overtaget af hans søn Robert. Og når ingen af de pårørende forlod i live, blev arbejdet videreført af hans nærmeste ven og følgesvend.

Kundevurdering

En masse mennesker det er isoleret blandt det enorme antal forskellige alkoholholdige drikkevarer Catto whisky. Anmeldelser af ham som eneste positive.

Allerede i flasken kan noteres gennemsigtigheden og sammenhængen i drikken. Og når han befinder sig i glasset, bliver det synligt det rart gylden farve med nuancer af lys rav. Produkt aroma er ganske kompleks og interessant. I begyndelsen følte en svag lugt af røg blandet med noter af vanilje og røget. Samtidig er der ikke meget mærkbar lugt af alkohol. Så alle, der er spredt og kun druerne. Noget af en original overgang. Smag er også meget usædvanligt. Sammen med ristet brød skorpe og røget smag er til stede og tørv korn. Eftersmag varer længe nok. Først drikke lidt strik og varmer, og derefter forbliver en distinkt smag af vin med et strejf af lys røg. Det viser sig, at alle tre indikatorer (aroma, smag og eftersmag) i harmoni og supplerer hinanden perfekt.

sjov Pris

Hvor meget er Catto s Blended (whisky)? Pris naturligvis afhænger af mængden af containeren og frigivelse.

Flaske 0,7 liter, som nu kan findes i vores butikker, står inden 1000 rubler. Det er ganske lidt. Prisen er ganske demokratisk, hvilket gør produktet meget populær som ved talrige engros og på de enkelte kunder. Dette giver dig mulighed for at få et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Bør ikke være bange for forfalskninger, fordi drikken kommer hovedsageligt fra Tyskland, men der er en sådan aktivitet er ikke velkommen. Produkt med større eksponering, for eksempel, tolv år værd, selvfølgelig dyrere. En flaske af samme størrelse vil koste allerede i 2500 rubler. Hvis vi taler om whisky aldring i 25 år, vil det være et skridt foran deres kolleger. For hans vidunderlige sød duft nødt til at betale 14000-15000 rubler. Og det er stadig genstand for forudgående aftale. I tilfælde af samlet levering sælgere til tider forsøge at hæve prisen lidt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.