Hjem og familieTilbehør

Skimmer til svømmebassiner og hvordan det virker

Skimmer - en vandrensningsenhed og vandindtagelse i puljen. For nylig skimmer kunstige damme fået en masse popularitet. Dette skyldes det faktum, at deres konstruktion er meget billigere end de traditionelle.

Indretningen af skummeren

Overvej hvordan skimmer pool. Denne tilpasning filtrering og rensning af vand, som er en hul beholder. I skimmer i siden af den øvre del har en slids, gennem hvilken den løber ud i vandet, og forneden - drænet gennem hvilke vand strømmer. Ofte skimmer inde i et filter til grov rengøring, er det undertiden kaldes mesh spand. Men for det meste for puljen skimmer kun formidler strømmen af vand ind i filtrering system. Det er ikke altid enheden er en del af filtrering system. For nylig, ganske udbredt såkaldte hængslet skimmer, som er helt selvstændig enhed. Skimmer hængslede forstærket på kanten på indersiden og behøver ikke at integrere det faste filtersystem. Grundlæggende er sådant udstyr fastsat puljen returrøret, hvilket gør det muligt at køre problemfrit og uafhængigt.

installation af skimmer

Til vand ved at fortrænge sine badende ikke strømmet gennem regionen, er skummeren pool placeret under den øverste kant af kraven 15 cm. I svømmehallen er det indstillet, så vandspejlet er i midten af sit vindue. Det er kendt, at mængden af vand, der fortrænges af den person, svarende til volumenet af hans krop. Jo større antallet af folk, der badede i poolen på samme tid, jo højere vandet vil stige.

Hvorfor har vi brug for en hulske?

Forskere har bevist, at uanset hvor forsigtig man er, vil han stadig blive begravet i vandet i omkring 300.000 bakterier, selvom vaskes, før det. Det sker sveden kan miste sit hår, eksfoliere huden mikropartikler. Derfor, hvis puljen har besøgt mindst én svømmer, er vand betragtes forurenet. Forurenet pool, ikke kun mænd, men også støv, og hvis vandet er på gaden, det kan falde blade, insekter og andet affald. Dybest set alle snavs akkumuleret på vandoverfladen, og en skimmer for swimming pools blot samler øvre lag. Med skimmer pumpen suger vand fra overfladen, hvorefter den filtreres, opvarmes og returneres tilbage til den allerede renset.

Forplove er kendetegnet ved tre vigtigste parametre:

1. Størrelse. Der er store, mellemstore og små.
2. Materiale. Lavet af rustfrit stål, plast og bronze - de tre vigtigste stoffer, der kan bruges til puljen.
3. Design. Kombinationer og enlige skummere har mekaniske gravies.
4. Afslut koppen. Under beton eller film.
5. Type af installation. Indbyggede og add-ons.

Nogle modeller har en komplet pakning og flange yderligere positioner, hvilket gør det muligt at anvende sådanne skummere i puljer dekoreret med mosaikker og liner. Hovedelementerne i skummere tilgængelige i kittet - det forreste dekorative panel, pakninger, cover, skimvak, kurv og flyde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.