RelationerBryllup

Ønsker en interessant idé til et bryllup? Vær kreativ!

Hvad er forskellig fra den sommer bryllup, der fandt sted, for eksempel i efteråret? Måske det faktum, at i sommer flere blomster, mere frugt, tøj kan være mere ærlig og til at holde begivenheden kan ikke kun i restauranten eller indendørs, men også udendørs. En interessant idé til et bryllup - det er halvdelen af sin succes. Det er usandsynligt, at gæsterne vil huske, hvordan og hvad de spiste på banket, og hvordan det, de drak. Men hvis bryllupsfesten forvandlet til næsten teatralske handling, fyld den med uventede detaljer, kan du være sikker på: denne begivenhed vil blive husket for evigt. Den mest simple, men meget interessant idé til et bryllup - sommerfest. Først behøver ikke at bekymre sig om leje af lokaler. For det andet, kan du dekorere sitet er ikke kun blomster og plakater, men også hængekøjer, hjemmelavede gynger, bænke øremærkninger. Denne fest kræver ikke specielt stads, men gør partiet mere intime.

Scarlet Sails, pirater og børn af Kaptajn Grant

En anden god idé til et bryllup - holdt hende ved dammen. Du kan forudbestille advare gæsterne om dress code: pirat kostumer .. Veste, hovedbeklædning i form af små skibe mv Gommen kan komme tæt på molen, hvor den venter på bruden:

  • i båden med røde sejl;
  • til "pirat" skonnert;
  • "Battle" skib;
  • ned i en ballon.

Attributter sådanne fester kan blive en hav sten, både, papir, reb, ankre (hjemmelavet) og andre "skib" gear.

Hawaiian fest

Dette er en meget interessant idé til et bryllup. Den triumf holdes på stranden. Du kan holde ægteskab registrering, sejlsport, sat på et show af trommeslagere (gæst), og have det sjovt under den brændende Hawaii musik. Og, kan du tilbringe en sommer bryllup i haven, på båden og så videre. D. Af den måde, kan bruden erstatte den traditionelle sommer sløret for ikke mindre smuk bue, tiara, en kvist af orangeblomst. Generelt for at finde interessante ideer til sommer bryllup er nemt. Det er kun nødvendigt at forstå, hvor meget du vil bruge, hvor mange gæster vil være ved brylluppet, og hvordan de er i stand til at acceptere ikke-traditionelle scenario ægteskab handling. Måske en af de mest sjove bryllupper, jeg nogensinde har set, det var brylluppet af studerende, der blev afholdt i papuanske stil. Ikke velhavende par har fundet en måde. Deres gæster, som de var i de kostumer af de papuanere. De skulle konkurrere i en høj hastighed at få mad, vævning net, klatring på pæle og træer. På de laveste omkostninger, det var en meget sjov og mindeværdig bryllup. Hvis du er en fan af en strengere og moderigtigt festligheder, de mest fashionable ideer i dag er ved brylluppet stil Tiffany, Moulin Rouge og prins Harry.

efteråret bryllup

Hendes ideer er forskellige, også. Du kan blot dekorere hallen i lyse efterårets farver og har en fest i stil med 1950'erne. Kvinder kan komme til en sådan begivenhed i rød eller guld, orange eller anden "efterår" tøj. Du kan gå til en bryllupsrejse er ikke havet, og i den europæiske eller centrale russisk skov. Du kan dekorere en festlig menu af efterårets delikatesser, og væggene i restauranten - græskar, æbler, kornaks og andre attributter af efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.