SundhedSygdomme og betingelser

Når smerter i højre øvre kvadrant giver i ryggen?

Lang tid ikke gå til hospitalet? Tvivl ikke på dit helbred? Sure hundrede procent? Nå, fint, at intet forstyrrer, og livet går videre uden smerte symptomer. Men nogle gange er der nogle ubehagelig følelse som smertende smerte. Hvad skal man gøre? Selvfølgelig skal du gå til hospitalet for at kontrollere hans helbred. Smertefulde symptomer er forskellige. Nogle vi ikke er opmærksomme, mens andre gør os lider dårligt. Og jeg vil gerne i dag at tale om fænomenet smerter i højre øvre kvadrant, hvad de skal gøre, når hun giver i ryggen?

Hvad kan dette være i den højre øvre kvadrant af kroppen? Hvis du har studeret i skolen af den menneskelige anatomi, skal du vide, at det er i højre side er en af de vigtigste organer i livet - leveren. Her er det i de fleste tilfælde, initiativtager til smerter i højre øvre kvadrant. Cholecystitis liver smerter i højre øvre kvadrant giver i ryggen , og selv under skulderbladet. Alt dette er fixable, og genopretter hurtigt nok, du behøver kun gå til lægen, blive testet, og han vil ordinere en behandling. Og det er ikke så slemt i forhold til andre årsager til symptomerne. Der er mere ubehagelige ting, hvor lider ikke kun leveren, men også hele kroppen.

Hepatitis. De er af tre typer. Denne alkoholisk hepatitis, toksisk og viral. Alle tre typer af sygdomme kan forekomme både i akut og kronisk. Det er i den kroniske fase af smertende smerter i højre øvre kvadrant giver i ryggen under skulderbladet, og nogle gange ømme led i hænder og endda ben. I dette tilfælde, bør du straks henvende sig til specialister i infektionssygdomme og foretage de nødvendige tests. I den akutte fase smertende led ikke forekommer, men dette rejser spørgsmålet om den umiddelbare hospitalsindlæggelse af patienten, som patientens liv er i fare. Menneskehud gulning, temperaturen stiger, leveren bilirubin udsender en stor del af kroppen. Rettidig pleje og behandling fjerner også farlig betændelse.

Mange diagnoser. Så kan bugspytkirtlen forårsage symptomer som smerter i højre øvre kvadrant giver tilbage. Galdeblæren kan også føre til dette symptom, er det en slags filter for at transportere galde fra leveren ind i duodenum. dette organ dyskinesi forårsager ubehag og endda uudholdelige smerter. Smerter i højre øvre kvadrant giver i ryggen med blå mærker, knoglebrud og neuroser. En lignende situation kan opstå med den venstre subcostal organisme. Lignende symptomer på de samme smerter ikke at tale om de samme sygdomme. For eksempel, når den smerter i venstre øvre kvadrant giver i ryggen, kan det signalere problemer med hjerte, milt inflammation, sygdomme i mave og tarme, og så videre.

Selvfølgelig kan du tale om dette og lignende hændelser. Efter alt, en person - ikke en maskine, og lavet af kød og blod. Og hver sygdom ejendommelig måde påvirker tilstanden af vores sundhed. Må ikke vente, indtil smerten begynder at herske over dig.

Og hvis pludselig smertende smerter i højre øvre kvadrant fanget dig som en overraskelse, da fortvivl ikke, men bare gå med dette problem til lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.