HobbyHåndarbejde

Hvordan laver lam med sine egne hænder? Får med sine egne hænder: masterclasses med trin for trin fotos

I det nye år for at udveksle gaver af bestemte emner. Det kommende år er dedikeret til symbolet for fårene. Alle forsøger at købe legetøj, postkort, souvenirs med denne symbolik. Men du kan oprette en gave med deres egne hænder. Vi tilbyder i dag for at finde ud af, hvordan man laver lam med hænderne i forskellige variationer.

Hvilke gaver kan du gøre?

 • Nøgleringe. Bead charme vil vise sig smuk. Lam kan være store eller flad. I den sidstnævnte udførelsesform billedet på arket af tegningen, tælle perler ved anvendelse vævninger linje og nål, indbyrdes forbundne rækker som påskeæg.
 • Magneter. Broderet, beaded eller syet Lamb, Jul scener ser godt ud på køleskabet. Magneter kan gøre usædvanlige legetøj. For at gøre dette, sy små lam, og på hans fødder indsæt magneter, så lammet kan ændre placeringen af benene.
 • Tøj. Tørklæder, handsker, hatte, strømper kan være dekoreret i stil med norsk får mønster. Hvis du strikker til børn, kan du oprette farvet lam.
 • Souvenirs (nåleseng, biskornyu, Krivul'ko, zigugu). Find nogen ordning for broderi sting med julen emne, broderer og vedhæfte usædvanlig form souvenir.
 • Origami. Får i en modulær teknologi kan blive et dekorativt ornament i ethvert hjem.
 • Amigur. Meget populære lille thumbnail Amigur legetøj. Vævet de er meget hurtige, og bruges som dekoration, nøgleringe, til bil suspension.

Variationer af julemotiver

 • Suspension. Baby legetøj kan suspenderes. Får kan laves i sort og hvid, men at diversificere deres farverige pomponer, blomster, fugle.

 • Blødt legetøj. Brug Pehorka, garn med pomponer at binde legetøj til at sove. Du kan lave dem ud af filt. Især unikke får tilde (stencil får fremstilles på forhånd for dem).
 • Postkort. Brug ethvert materiale (papir, perler, tilbehør, maling, stof, tråd) til at oprette får. Kort kan gøres flad, storskrald, med en overraskelse, fint.
 • Juledekorationer. Strikket eller sys lam kan hænge på juletræet, og en fryd for øjet med lyse farver (du kan bruge maling med glimmer).
 • Dækker. Tasker, kosmetik tasker, covers til mobiltelefoner, kan du sy, slips, broderet med en jule tema og give til enhver person, uanset køn eller alder. Især originale betræk i form af bulk lam, der er leder af fårene strikkede, fyldte og syet til posen. Også, glem ikke at sy et lam og ben.
 • Jul symbol kan repræsenteres i nogen form. Det vigtigste er, at gaven var en nyttig og praktisk. Du kan oprette en hel komposition. For eksempel beaded træer, og under dem en flok får.

Den oprindelige hack: fårene af vatpinde

Denne lam kan blive et element af bulk-kort, julepynt eller en separat souvenir. For sin skabelse, vi har brug for:

 • hvidt pap;
 • vatpinde;
 • lim;
 • markører;
 • is pinde eller pegs halvdele;
 • saks.

Hvordan laver lam med sine hænder ud vatpinde? Pap skære en stor oval til kroppen og et lille hoved for. Vatpinde skære igennem næsten en bomuld fundament, kun for ørerne forlade centimeter segmenter. Et lam kan tage mere end hundrede vatpinde. Indsæt torso i en cirkel med en bomuld afgrøde, så der ikke var synlige pinde. Så det skaber en illusion af krøller.

Så du gør hovedet. For at starte paste ører, og derefter et par krøller-sticks i form af pandehår. Paint markør øjne, næse og mund, limet til kroppen. Hvis lam er for et kort eller juledekorationer, træpind fra is skive den i halve og pasta fra den forkerte side af stammen.

Dekorer håndværk kan indsætte over hvide pap eller vatpinde, hvilket skaber en tredimensionel produkt. Tilføjelse tøjklemmer halvdele kan give ovetske stabilitet. Også på den forkerte side kan blive hængende hvid pap med nytårshilsener.

Legetøj til juletræet: et får med sine egne hænder

Små håndværk egnede ikke kun for gaver, men for juletræspynt. Overvej en master class på at skabe en miniature får. Du skal bruge følgende materiale:

 • Kobbertråd for torso, fødder;
 • vin kork eller float;
 • lim "Super Torque";
 • Jute sejlgarn eller andre tykt tov;
 • uld hvid og sort;
 • papirclips øre.

Foretag håndværk får let, men det vil tage tålmodighed, fordi arbejdet smykker. Cork er ved at opbygge et får hoved. Det gennemborer tråd, hvis ende er bøjet for at fiksere positionen. Andre gør det samme trådafsnit ben med en del af torsoen.

Vedhæfte dem til tråden strækker sig ud fra hovedet, og lodde dem (i et ekstremt tilfælde er det muligt at vikle en fin tråd Ganutell stil). Halsen til kroppen omviklet med sejlgarn, opbygge den ønskede tykkelse. Så, hoved, ben, torso stramt wrap sort hår, promazyvaya overflade lim.

Opret krøller

Vi fortsætter med at overveje, hvordan man laver lam med sine hænder. Ben bøje i får, til opnåelse af en stabil position. Ører gøre nogen af de klip eller wire. Indpakket med sort tråd, der forbinder i en løkke og "opbygge" hår volumen. Efterlade små ender af tråden for at smøre dem med klæbemiddel og klæbe til hovedet.

Nu laver krøller. Til dette formål, en metalplade eller stikket vind den hvide uld som ved oprettelse pomponer. På den ene side er holdt sammen af en monokromatisk tråd til den anden ende ved gevindskæring ikke bliver spredt. Den anden kant er skåret væk med en kniv brevpapir. De resulterende bjælker fedt med lim og indsætte hele kroppen til hovedet.

Hvis det er nødvendigt, trimme håret med en saks får. Indsæt øjne i ansigtet (på salg, kan du finde klar flakkende små øjne eller bruge træperler). Du kan flytte væk fra den klassiske version, og gøre multi-farvede får.

Får lavet af filt

Disse legetøj kan bruges til smykker, julepynt, dekorative souvenirs. Af hvide følte skære stammen, hale, ben, et hoved med ører, en sort materiale - krøller og blomster. I stedet for filt, kan du tage en hvilken som helst anden nesypuchy materiale.

Arbejdet begynder med hovedet, du sy detaljer og indsæt polstring polyester. Det er muligt at anvende et fyldstof stykke, som er skåret til den samme mønster og får sting alle lag. Brodering straks munden påsyet sine øjne, krøller. Derefter arbejde på kroppen. For det første er det syet til de dekorative blomster. Dernæst sy dele af kroppen, når du syr de rigtige steder ben og hale. Glem ikke at fylde den med syntetisk polstring. Det er en variant af hel lam, men hvordan man laver en lille farvet lam?

Skåret ud filten for de to dele af legemet (såsom en cirkulær sky), hoved, ører (som dråber), krøller (som en oval sky). Fire ovale strimler til ben, ét stykke for næsen (hjerte). Hoved søm, sy på ørerne fylde med syntetisk fyld, derefter top mount krøller. Indsæt næse, brodere øjne og mund. Næste sting kroppen ved at indsætte benene. Oven i hans hoved og vedhæfte dekoriruete bue og et bånd.

Lamb-Tilda

Får Tilda elsker børn på grund af deres enkelhed og mildhed. Som regel for pelsen taget frotté, og til ekstremiteter og ansigt - af linned materiale. I øjeblikket er der mange mønstre, men du kan oprette den og sig selv. Den nemmeste løsning - at foretage et får til nytår, som en dukke. Lad os overveje i detaljer, hvordan man gør det:

 • Sy detalje poter. Med den ene kant af det mønster er syet linned. Er fyldt med syntetisk polstring.
 • Sy torso af pels stof. Sy på hænder og fødder. Er fyldt med syntetisk polstring.
 • Sy leder af tre dele: to dobbelt og en rund hørfrø ansigt. Sy øjne og ører, brodere næse, kinder, male med akryl maling. Er fyldt med syntetisk polstring er fastgjort til torsoen.
 • Sy nederdel af flerfarvede pletter og træk på lammet.

perle lam

Sådan laver du en lam ud af perler? I dag kan vi finde en masse får netting ordninger både bulk- og flade perler og perler. Flad opnåede skematisk og mere egnet til keyrings eller kort. Geder væve med hovederne ned, og får med den bageste del af kroppen til hovedet. Så bare de elementer indbyrdes forbundet for at give et tættere produkt. Ved denne teknik (vævning mursten) kan fremstilles flerfarvede dyr.

Men hovedparten af lam ser mere naturligt. Den første mulighed - oplesti bold og perle til kroppen og hovedet. Fletning minder vævning jordbær. For krøller gøre løkker. Ører væver også sløjfe.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan flette perler, så du kombinere de to teknikker (dette er den anden vej). F.eks sømmen af stoffet og påfyldningshovedet med kroppen og perler oversew krøller og ben. Vi får originale souvenirs. Det er også muligt at kombinere hækling med beading. For magneter får broderet på lærredet, klippe og klistre på den forkerte side af båndet.

Kort og paneler

Det er nemt at oprette lykønskningskort. Den nemmeste måde at færdige emner til postkort limet applikation. På ydersiden af dekorere plot perler, gevind eller andre materialer. Baby som lim på kortet fra juletræet og dekorere deres pomponer papirkugler, stjerner.

Hvis du ønsker at lave dit eget kort, så du bøje pappet i halve. Saks er ved at opbygge størrelse og kant-kort. På ydersiden af Anvend en skematisk tegning, og lim perle eller tråd basis (bedre at tage ulden, hakkes fint og pasta). Om et kort velegnet første hack (får af vatpinde), der er limet på en pap base.

Hvis den hvide tykke pap til at male, og de forreste eller vigtigste detaljer gør voluminøse grundet papir applikationer, perler, tråd og andre materialer, får vi et grundlag for et panel. Bare sætte historien i glasset uden en ramme og hænge på væggen. For eksempel kan det gøres topiary.

panelet muligheder

Styrofoam bold skåret i halve og limet på karton. Tegner stammen, hegn eller en vase. Skåret langs en flaske yoghurt, omviklet med farvede tråde, limet til pappet. Ball pasta blomster, kvaster, dekorative elementer.

Fra skum perler kan gøre hovedet og overkrop af et lam, der obkleyte kvaster eller perler. Eller pap lim det færdige dyr, blev skabt i stil med origami. Får bulkform er indsat i rammen uden vinduer.

Førskolebørn vil nærme anden gave mulighed. Whitecaps print mønster. Dæk den på et sted, hvor der skulle være uld, tykt lag af ler. Derefter skrues de bolde servietter, crepe papir eller folie. Fastgør dem til modellervoks. Hoved og ben kan male med gouache eller også omfatte modellervoks.

Hvis boldene er ikke store, kan de håndværk sættes under glas. Ellers købe en speciel ler, der hærder hurtigt og er ikke omfattet af temperaturpåvirkninger. Opret sådanne artefakter som simple som at gøre et får på papiret, men resultatet vil være mere interessant.

brodere lam

Afhængig af størrelsen af plottet og jul symbol kan være repræsenteret i form af et billede eller en souvenir. Overvej et par muligheder for gaver.

 • Needle seng. Brodér to identiske kvadrater, kanter behandle en søm "back nål". Ved siden af disse to broderi sting forbinde hinanden. Sy den midterste løkke, udstopning produktet syntetisk fyld, og kanterne smugler dekorative kvaster. Det viser nålen bar smukke souvenir. Det kan bruges til bil dekoration.
 • Magnet. Brodér ordning lam, beskære unødvendige skitse, proces margen. Indsæt tape. Jeg får den oprindelige får af hans hænder.
 • Biskornyu. Brodér to firkanter Julepynt. håndterer også kanten sting "back nål", kun sy dele starte fra midten. Det vil sige, kanten af en broderi oven på midten af den anden halvdel, trækkes nålen igennem maskerne. Til at dekorere, kan du snor perler. Er fyldt med syntetisk fyld biskornyu, søm til endekanten. Middleware udsmykning knapper, er løkken trækkes.
 • Sasha. Sådan broderi kan udstedes i form af slik eller en pose fyldt med urter.

tøjdyr

Vi foreslår at overveje, hvordan man kan gøre deres får håndvåben (med håndfladen). Disse legetøj kan være et dekorativt element af huset, en bil eller udvikle børns tæpper. For master class skal bruge følgende materiale:

 • følte;
 • to perler;
 • tråd;
 • satinbånd;
 • sintepon;
 • strikning tråde i form af perler;
 • sort og brun floss.

På Filt skematisk udpeger det organ, lam prorisovyvaya ovalt hoved, fødder, hale. Stitch detalje, indridset væv til under bakning var glat søm. Fyldt med syntetisk fyld, syede op produktet.

Nu tager tråden i strikning tone drejeknapper, søm og sy enderne til det faste lam, der starter med en cirkel hoved. Så sutureres ører af øjerne af satin bånd. Alle tråde, knob, haler gemmer sig under "skind". Næste sort tråd til at sy perler på en snude og brune floss brodere næse til mund, tilbagetrækning af tråden i midten af ryggen, og lav en løkke. Resultatet var en smuk fluffy får med sine egne hænder!

strikkede lam

Strikket legetøj er i stigende grad efterspørges hos børn. Lam kan pynte i forskellige kjoler, nederdele, men hvis du bruger en speciel garn med forskellige knapper, klumper, lang lur, kan du pålægge den oprindelige lam med naturlig uld.

Vi lærer, hvordan du opretter en lille håndværk for eksempel får. Sådanne Amigur bruges som et dekorativt element, og hvis du sy løkken, kan det hænges op i bilen. Overvej, hvordan man laver en mangefarvet får. At gøre dette, tager strikkegarn: bomuld farver og tre forskellige garner med fibre eller knapper til uld. Du starter strikke lam med snude.

Hæklet strik cirkel, former det til en sekskant. Næste strik uden stigninger i udbyttet hætte ligesom agern. Så du indsnævre antallet af loops for at få formen på græskar med lange brede ende. Efter at have afsluttet strik ansigt, fastgør med drejeknapper og tråd strikning uld på hovedet. Hæklet bomuld oprette faner, syede dem. Øjne gøre af perler, og næse og mund broderer "y".

Strikning tråd med knopper torso oval eller rund form. Særskilt, gør det forreste og bagben, tilføjer en farverig bomuld. Afslut deres strikning tråd med drejeknapper. Sy på en lemmer og hoved til kroppen. Udstopning alle dele af kroppen med syntetisk fyld. Han vendte lyse får med sine egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.