HjemlighedHavearbejde

Nolin - pleje og formering

Elefant fod bokarneya, Nolin, hestens hale - at sådanne titler tildeles denne plante. Men det er faktisk ganske nysgerrige blikke: nøgne tykke stilk og en flok hårde tynde blade på toppen. Det er vanskeligt at danne sin krone - dette er kun muligt med ordentlig pleje. Men nogle kræver Nolin pleje, diskuteret nedenfor. Faktisk intet kompliceret.

Nolin - pleje

Denne blomst ikke kræver særlig pleje. Det betyder ikke noget, hvis du glemmer at vande den. Efter alt det vand, der samler sig i bunden af tønden, at lade ham overleve dette rod. Ideal - at sikre Nolin rigelig vanding, men stadig sjældne - sådan, at jorden tørrer ud mellem vandingerne. Endnu bedre bruge lavere metode, dypning pot Nolini i vand og efterladt der indtil indtil dens våde øverste jordlag. Rigelig vanding i løbet af sommeren ved høje temperaturer reducerer gradvist under afkøling. Det er vigtigt at huske, at den overskydende fugt til Nolin være dødelig, så du kan ikke vande det, når stadig våde jord.

For indhold Nolin temperaturen ikke er for krævende og overførsler sikkert, selv gynger og lave temperaturer. Efter alt, i naturen vokser på en imponerende højde - op til 3000 meter, hvor der er ofte lave nattemperaturer. Nolin - blomst i sommeren kan tages ud i det fri. Men det er vigtigt at finde et sted til det, beskyttet mod regn og vind.

Ved luftfugtighed har ingen særlige krav Nolini. Pleje af det så meget lettere. Vi har ikke brug for konstant sprøjtning og ekstra vagter for at opretholde en optimal fugtighed. Behøver kun til periodisk tørres af med en ren fugtig svamp blade. Også om sommeren kan du nogle gange sprøjte blomsten krone af kogt varmt vand. Dette bør ske om aftenen eller om morgenen. Udgifter eftermiddag sprøjtning i de varmeste tid, det kan ikke anbefales.

Som det fremgår, passe Nolin ganske enkelt, det er ikke engang altid behøver fodring. Men hvis ejerne stadig ønsker at behandle planten, kan du gøre det ved hjælp af fodring flydende gødning. Men ikke mere end 1. gang i 3 uger, som angivet på emballagen af koncentrationen af gødning værd at gøre 2 gange mindre. Det er ønskeligt at fodre kun efter en god, rigelige vanding og udelukkende i den periode med aktiv vækst, da en overflod af kvælstof blade gør bløde jord.

omplantning Nolin

du kan repot planten først efter potten er helt fyldt med sine rødder. Transplanterede de unge blomster helst en gang om året, og mere voksen Nolin kræver omplantning hvert 3-4 år. Anlægget er placeret i en potte lidt større diameter, og dybden er bedre at lade den samme. Den ideelle kapacitet for anlægget er bred og ikke særlig dyb gryde, en slags Pialat. Det er vigtigt at huske, at efter omplantning jorden skal vandes. Derefter (de første 4 dage, og nogle gange længere) til at vande blomsten er ikke nødvendig.

Nolin: reproduktion

Hver blomst har sine egne karakteristika i processen. Nolin, pleje er forholdsvis enkel, ofte formeres ved frø, men nogle gange er det formeres og laterale processer. Før plantning, er frøene lægges i blød i stimulatoren i 24-48 timer og derefter plantet i fugtig jord, der består af lige dele tørv og sand. Frøene spirer godt i lyset, fordi kapaciteten bør sættes i et lyst sted eller specielt dosvechivat lamper. Temperaturen til god udvikling - 21-25 ° C, den optimale vanding - moderat. Efter 3-4 uger frøene spirer. Når de planter vokse sig stærkere, kan de allerede være transplanteret ind i individuelle beholdere.

Ved reproduktion Nolini lateral behandler dem direkte plantet i substratet og tæt dækket med plast eller krukke. Efter fremkomsten af planten nyt blad krukke fjernes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.