Hjem og familieKæledyr

Top vetkliniki Vladivostok

Vores yngre brødre så godt, som vi nogle gange bliver syge. Og hvis vi kan klare med sygdommen uden hjælp fra en læge, de gør ikke. Og han kommer til ved hjælp af en læge på dyrlægeklinik. Vladivostok, ligesom enhver anden by har sådanne institutioner.

Veterinary Clinic - hvad er det?

Veterinary Clinic - en medicinsk institution, der behandler syge dyr. Denne institution foretaget vaccinationer, operationer, chipping, analyserer hegn, ultralyd, tandlæger og andre tjenester. kan ydes lægehjælp både i anlægget og i hjemmet.

Dyrlægeklinikker ligner HMOs for de mennesker kun i det første tilfælde, er bistand til dyr. Dyrlægeklinik kan være både private og offentlige, og de tjenester, de leverer både gratis og betalt.

Næsten alle bosættelser, med undtagelse af den mest tyndt befolkede, er der dyrlæger. Vladivostok er ingen undtagelse. Det huser mere end 43 veterinære virksomheder.

Dyrlægeklinikker i Vladivostok

Lad os tage et nærmere kig med de veterinære medicinske bygninger der er placeret i Vladivostok.

"Veterinary Center", som ligger på ul. Firsova, d. 8 A, løber 9,00-24,00. Priser for tjenester kan findes på telefonen, og på den officielle hjemmeside for klinikken. Beskæftiger kvalificerede læger. Absolut hjælpe alle dyr. På centret er en veterinær apotek og et hotel til dyr, hvor du kan efterlade dit kæledyr i et par dage for rehabilitering. Også i "Veterinary Center" giver kosmetiske ydelser: klipning, maleri, rengøring.

"Alba" - Dyrlægeklinik. Beliggende på Avenue Ostryakova, d. 26. Arbejder fra 9,00 til 22,00. Har en gren på Avenue Røde Banner, d. 91 Pris fra 50 rubler. De er tilgængelige ved at ringe til klinikken eller ved at besøge den officielle hjemmeside.

"Fire poter". Adresse :. Posiet Street, 9. at give alle former for tjenester: fra administration af lægemidler til de mest komplekse operationer. Priserne spænder fra 200 til 6000 rubler.

Pet Grooming tjenester "Maestro Groom". Adresse :. Shallow Ulitsa, 65 B Åbningstider: 11.00-19.00. Give alle tjenester til pleje af kæledyr, da kirurgiske procedurer til skønhedsbehandlinger. Også interiøret besidder forskellige konkurrencer for dyr.

Så er det umuligt at liste alle de dyrlæger. Vladivostok er rig på disse institutioner, som plejer og hjælpe vores kæledyr. Ud over de institutioner, der kun opererer i løbet af dagen, er der døgnet rundt.

Hour Veterinary Clinic i Vladivostok

"Friend" -vetklinika (Vladivostok). Døgnet rundt, 7 dage om ugen. En af de få klinikker med hotellet til rehabilitering af dyr. Mulighed for en læge forlader huset.

"Blagoservis". Hour Veterinary Clinic findes på: ul. Novoivanovsky, d. 4 A. Det er muligt at rådføre sig med en specialist ved telefonen. Også har et hotel og et hospital for dyr.

Dyrlægeklinik "Vet-service." Også, døgnet rundt. Placeret på Admiral Yumashev gade, d. 14. K. Mulig exit (mod gebyr) læge på huset. Klinikken har behandlet både dyr og kosmetisk pleje. Der er en foreløbig rekord, samt en garanti for det udførte manipulation. På det område er der dyrlæger hospital.

Hour Veterinary Clinic er ikke meget. Men hvis de ikke eksisterede, at nogle dyr ikke kunne redde dem fra dette eller hint lidelse.

Anmeldelser af dyrlægeklinikker

Mange mennesker, der har kæledyr, appellerede til dyrlægeklinik. Vladivostok (anmeldelser bekræfte det) giver ejerne af vores lille udvalg af medicinske institutioner. Udtalelser fra dem er forskellige. Om veterinære institutioner, som er beskrevet ovenfor, er der gode og dårlige anmeldelser.

Dybest set skrive gode anmeldelser. Nogle mennesker kan lide det faktum, at du kan konsultere via telefon uden at besøge institutionen. Nogen var tilfreds med driften af sterilisering af katte, behandling af stemmebånd hunde, rengøring maven dværg gris, samt tilgængeligheden af tilbud og rabatter.

Vetkliniki Vladivostok, men snarere at arbejde i disse fagfolk gemmer af sygdomme i indtages fremmedlegemer, samt eventuelle andre lidelser og sygdomme i lodne kæledyr. Jeg takker dem meget, en masse sundhed og velstand i de klinikker og byen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.