ModeTøj

Fashion bue uddannelse: skole dresscode uden kedsomhed

Efterår - dette er begyndelsen på et nyt skoleår, og samtidig åbningen af den næste mode sæson. Morgen hver gymnasieelev og den studerende begynder om det samme - med spørgsmålet "hvad dupsko til skole?". Løg skole er meget vigtigt, på trods af hvad han mener om denne strenge rektor, skoleleder eller skoleleder.

Der er intet værre end at bære den samme kedelige standardformular, som vedtages institutionen. Men du kan "sno sig ud". Skole dresscode held kan fortyndes med lyse tilbehør og "velsmagende" detaljer. Alt dette er naturligvis i grænserne for anstændighed. Efter at være blevet irettesat af skolelederen på tærsklen til afsluttende eksamener - ikke vores indstilling.

Et par trendy hånd

I mange skoler forblev en tradition at bære en hvid top og sort bund. Ingen vil gøre studerendes observationer, hvis hun bærer en kjole-kasse. Ganske kedelig billede kan oprettes ved hjælp af en række forskellige veste og tilbehør.

Lad os se på et billede med en uafgjort. Skinny sorte bukser, hvid skjorte og en vest. Bind valgfri slips stramt. Skødesløst bundet under åben krave skjorte, tilføjer han dristighed behersket måde. En anden mulighed: lyse slips på en streng skole kjole med plisseret bund. Det kan erstattes med en tynd lommetørklæde, knyttede under den hvide krave. Apropos sidstnævnte. Dette tilbehør er ikke en fortløbende sæson, designere tilbyder Tilføj til strenge løg. Skole billede kun drage fordel af dette.

Den nemmeste måde at udvande den kedelige skoleuniform - en lys taske eller sko og ballet lejligheder. Gennemfør billedet af et bælte og en forbinding på hans hoved og en lys ramme. Af den måde, i båndet henkastet indsamlede hår - en tendens, der er efterfulgt endda stjerner.

Vi trækker inspiration fra preppy billede

Fashion skole buer til fælles med den preppy stil. Det er egnede skolepiger, hvis der ikke er streng dress code i skolen. Denne stil er meget til fælles med den stil af smart casual. Den adskiller sig ved, at midler tingene kendte mærker. Bekvemt tøj og pænt udseende med et strejf af elitisme - der indebærer en preppy-bue. Skole billede i denne stil skiller sig ud enhver skolepige eller studerende.

Billedet af den preppy stil:

 • sorte shorts med høj talje af stof kostume med pile;
 • hvid bluse;
 • bånd eller sort cravat, bundet til boven;
 • optjenes med dyb halsudskæring;
 • farverige ballet lejligheder, for eksempel, gul;
 • kappe i tone sko;
 • lyse tilbehør, såsom hoop øreringe, armbånd;
 • lyse strømpebukser (du kan bruge i denne orange).

Skole Bow Nederdel

Skolen bør ikke glemme nederdele. Moderigtigt billede til 2016 undersøgelsen:

 • Vandfald skirt - kort foran og lang bagtil.
 • Bright rullekrave.
 • Ballet lejligheder eller sandaler, gladiatorer til varme dage.
 • Bright bælte, øreringe, ringe, armbånd, ure.

Mandag morgen - det er altid stressende. Tænk over weekenden mode løg. Skolen dag vil blive afholdt på det positive, og det satte tonen for hele arbejdsuge, gør det produktive. Og hvis du tror over hele ugen for weekenden garderobe, godt humør og en ekstra halv time om morgenen dyrebare søvn, du har opgivet. Et kig stor i skoletiden - dette er vigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.