Mad og drikkevarerOpskrifter

Tynde pandekager med mælk: opskriften. Sådan koger tynde pandekager med mælk?

Pandekager - en meget respekteret og børn og voksne fad. Ingen vil nægte pandekage med dine foretrukne fyldninger eller "ved at indsætte!" Men mange husmødre er tilbageholdende med at tage op, efter mange henvendelser fra familier og kun når ovnen de "bør" - på fastelavn. Og alt sammen på grund af dårlig forestille sig, hvordan at lave tynde pandekager med mælk, med det resultat, at de fås enten tyk eller løs eller endda holde sig til panden, kog bringe eneste skuffelse. At den første pandekage er at være en succes, flere mennesker er villige til at acceptere, men når de "krølle" den ene efter den anden - det er bare noget rod! I denne artikel giver vi et par opskrifter, som er opnået lækre tynde pandekager med mælk, og opdage hemmeligheder af deres forberedelse. Når mestrer processen og ved den måde, hvorpå du er mere komfortabel, vil du være tilfreds med denne parabol er ofte meget tæt.

Pancake hemmeligheder case

Så vil du få en delikat og tynde pandekager med mælk. Opskriften kan være forskellig fra de andre ved tilstedeværelsen af en hvilken som helst ekstra komponent, men det gør ikke noget: den vigtigste ting at vide visse tricks. Og det er, hvad de er:

  1. Sigtet mel bør nødvendigvis. Vær ikke doven til at gøre det! I processen med at passere gennem en sigte ringer hun luften, og som et resultat pandekager er mere elastisk, udbud og med huller.
  2. æg er ofte inkluderet på listen over produkter. Men det er værd at overveje: Jo flere æg, du indtaster i dejen, vil det være lettere at vende pandekage, uden at rive det; men væsentligt reduceret delikatesse, og pandekage kommer ud tykkere.
  3. Mange af pomp tilsæt creme fraiche. Pandekager får meget delikat, men nuancerne i denne ingrediens vil du ikke få.
  4. Pisk Dejen skal være nøje, men ikke for længe. Hvis du bruger en mixer, skal du vælge Langsom tilstand, ellers dejen vil være som gummi.
  5. Ikke fuldt tilbagebetalt sodavand giver pandekagerne en dårlig smag og dejen vil sprede værre - tynde pandekager med mælk, du vil ikke forlade.
  6. Buste af sukker vil føre til afbrænding ud af hjørnet og skrøbelighed pandekage.
  7. Fordel dejen på panden skal være hurtigt eller i ethvert sted, vil sgu tyk.
  8. Steg den første side for at være god til at rollover pandekage blev ikke revet.
  9. Før starten af panden er tør brændt med groft salt. Vask det efter dette er umuligt - kun kujon salt kan tørre med et rent håndklæde. Den første pandekage vil være salt, men ikke klistrer.

Og nu gå direkte til opskrifterne.

Klassiske tynde pandekager

En liter mælk lidt opvarmet. Det hældes sukker (tre skeer med dias eller ej - efter eget valg, i betragtning af hvad du vil fortsætte med at være deres ting), lidt salt, lidt slukket aske (ved den måde, sat ud hendes lækre citronsaft), hæld vegetabilsk olie (to skeen) og drevet i tre æg. Alt dette omhyggeligt, men uden megen iver pisket, vseivaetsya måltid i mængden af tre kopper, og dejen æltes. Der bør ikke være nogen klumper! Warmed panden under den første kopi af smøreolien eller skive fedt og bagte pandekager tynde mælk. Under de følgende ting smøre panden er ikke nødvendig - den olie, der i testen, ikke vil tillade dem at holde sig. Færdige pandekager er sat på en tallerken og vædet med smeltet smør.

yoghurt pandekager mejeri

Yoghurt naturligt for dem er taget, i en tilsvarende mængde mælk - over en kvart liter. Først to æg pisket med en knivspids salt og tre spiseskefulde sukker, hælder derefter mælken. Alle blandet. Hælde yoghurt blandet. Hæld mel - to glas, pre-screenet nødvendig. Beating fortsættes, indtil homogen. Tilføj en teskefuld bagepulver; på dette tidspunkt i blanding er forbudt. Hældes umiddelbart et helt glas kogende vand, og dejen hurtigt og kraftigt rystet. Bag tynde pandekager med mælk og yoghurt på samme måde som på ethvert andet grundlag. Resultat - delikat, rosenrødt og lækker.

Pandekager med mælk og stivelse

De, der har brugt denne metode hævder, at det giver dig mulighed for at bage en meget tynd pandekager med mælk. Opskriften er ikke kun sammensætningen af de produkter, men også deres introduktion sekvens. Første, blandet mel (150 g), stivelse (100 g), sukker (2 spiseskefulde) og salt (halv teske). Følgende i skålen drives fire æg, høst æltet, og gradvist hældt en halv liter varm mælk. Æltet for at fjerne alle klumper, tilsæt det smeltede smør (to spiseskefulde) og endelig blandet. En halv time dejen skal insisterede. Og videre til bagning.

Hvis du bruger stivelse

Denne komponent kræver nogle ekstra trin. Da stivelse - uopløselig substans, der viste sig succesfulde tynde pandekager med mælk og dens anvendelse, dejen skal regelmæssigt røre, ellers vil det bundfælde sig. De, der forbereder pandekager denne opskrift for første gang, nogle gange forvirret våde dej, og de begynder at tilføje mel eller stivelse. Det er overflødigt! Præcist kalibreret forhold, og en stigning i mængden af nogle ingredienser årsager, der viser sig ikke tynde pandekager med mælk, og meget tyk, og dryish. Den mindste tykkelse pandekager fører til let at bryde dem, så de kun skal henvende sig med god bagning første side.

Vi undvære æg

I de faste dage, når familien ser klagende i øjnene om "velsmagende" værtinde nogensinde spekuleret over, hvordan at gøre tynde pandekager med mælk, men uden æg - børns mælk er tilladt, men fra æg er bedre at undlade at stemme. Intet problem! Vi gøre følgende. Bland de to og en halv kopper mel, tre spiseskefulde sukker, en halv teskefuld salt og sodavand slukket og hæld en halv liter mælk. Vymeshivayut, hæld par skeer af vegetabilsk olie og tilsætning efter homogeniteten pint kogt mælk. Når domeshivaem at udjævne "beskomochnogo" tilstand, kan du begynde at bage.

Kreativ tilgang

Hvad tricks går ikke til værtinden, forsøger at få tynde pandekager med mælk! Og deres ideer er meget vellykket. Hurtig og bekvem at anvende til fremstilling af traditionel polutoralitrovye plastflaske. Gennem en tragt i det lagde alle ingredienser: en halv liter mælk, 3 spsk vegetabilsk olie og sukker, to æg, salt og et glas fyldt med mel. Flasken er snoet, og begynder "at danse med en tamburin," ryster hun som en rangle. Måske, fysisk anstrengelse, vil denne proces tage længere tid end at bruge en mixer, men at fordele dejen på panden er meget bekvemt, og køkken overflader fri for spray test. Hvis du stadig har nogle klumper, de bare stikke af sien.

Pandekager med stormskridt

Med gær mange mennesker ikke kan lide eller ikke kan arbejde. Men det mest "rigtige" det anses tynde pandekager på gær mælk. Så inviter dit mod og forsøge at koge det dem. I sidste ende er det ikke så svært. For at starte demontere en simpel opskrift, der involverer tørgær. En lille pakke med syv gram hældes i varm mælk (halv liter) og en kort tid der er tilbage til kvældning. Derefter tilsættes sukker (efter smag), lidt salt, til at drive et æg, hæld en skefuld solsikkeolie og hæld en halv kop mel. Alt dette omrøres grundigt, dækket med et håndklæde og efterladt i en halv time til rasstaivaniya. Så dejen æltes igen, og bages tynde pandekager med mælk (foto). du skal prøve den første forekomst af gær giver surhed af dejen, så du kan blive nødt til at tilsætte sukker.

Mælk og fløde

Også gær pandekager, men opskriften er vanskeligere, for dem, der allerede føler sig sikker på dette område. Gær er taget frisk - 20 gram. Er placeret i en pint af varm mælk i at hælde tre spiseskefulde mel. Væsken blandes og anbringes i varme i et par timer. Når rigelige skumhævningen, opføres i en skål fire æggeblomme rest af mel (summen af dens vægt - 300 g), en anden glas mælk og en knivspids salt. Separat blev en halv kop flødeskum med de resterende proteiner. Begge masserne samles og æltes. Efter en halv time "hvile", kan du begynde stegning pandekager tynde mælk. Så delikat de fremstilles udelukkende med stormskridt.

Sour dejen mælk

Som grundlag for pandekager ved hjælp af forskellige væsker: vand, yoghurt, valle, og selv øl. Ikke alle af dem er egnede til at producere et flot resultat. På samme yoghurt opnået ret store pandekager. Men at bage tynde pandekager med sur mælk er mulig. Men så igen det kræver gær, denne gang til at tørre igen. Teskefuld gær, hældes i en skål og en halv kopper mel, to teskefulde sukker og lidt salt. Et glas surmælk opvarmes til varmen af den menneskelige hånd, hældes i beholderen, er massen blandes og overdækket i en halv time 'passende'. Når gæren opløses i en skål hæld to piskede æg, omrøres indholdet i beholderen og hæld mere mel - tre fjerdedele af glasset. Trickle toppede meget varmt vand (to tredjedele af cut-kopper), dejen blandes igen, dækket og venstre for en tredje time for bundfældning. Den endelige touch: Hæld to spiseskefulde smør (ghee og pasform og grøntsager), og efter den sidste æltning kan du starte bagning.

Vi tilføjer, at de mennesker, der har anslået stivelse fordel for tynde pandekager, i denne dej rådes til at fylde en skefuld af stoffet. Men hvis du ikke ønsker, kan du undvære det, og så du vise sig tynde pandekager med sur mælk.

Hvad spiser pandekager

I øvrigt, dette problem er at tænke på forhånd - hvad du vil tjene. Fordi det er én ting at sprede deres marmelade, og en anden - kaviar. Hvis du vil gøre, og en sød og en aromagivende mulighed, er det bedre at tilsætte sukker for at opdele dejen i halve og hæld i skålen af hans andet nummer. Ikke alle vil være enige, ligesom sød dej kombineres, siger, med stegt kød. Men både mand og børnene stadig ønsker at afprøve dine tynde pandekager med mælk (opskrift med fotos der viser, hvordan de kan være lækker). Så tage sig af deres gustatoriske fornøjelsen af ekstra dej fase. Og det viser sig, at de pandekager tynde, sarte og smukke, og en person fra familien ser på dem længselsfuldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.