SkønhedNegle

Ujævne negle på hænderne: Grunden til behandlingen

Hver kvinde drømmer om smukke velplejede negle. Men nogle gange forskellige livssituationer eller uopmærksomhed for deres helbred kan skade den kåt plade. I dag lærer vi, hvorfor nogle mennesker har deformerede negle på deres hænder, typer, årsager til et sådant problem. Vi bestemmer også, hvordan man kan slippe af med sådanne komplikationer som ujævnhed og tuberøsitet af den hornede plade.

Årsager til deformation

Ujævne, ribbet og bølgete negle på hænderne kan iagttages hos personer i sådanne tilfælde:

 • Hvis der var et traume.
 • Ved skødesløs neglepleje.
 • Hvis der er en svamp eller bakteriel infektion.
 • Hvis der er visse sygdomme i de indre organer.
 • Disposition.
 • Hvis en person har oplevet stress.
 • Med underernæring, jernmangel.

Traumatisk faktor

Ujævne negle på hænderne, hvis årsag ligger i skaden på neglepladen på grund af blå mærker eller klemning af fingerspidserne, stærkt tryk, ses oftest hos børn. Tværtimod sårer børn, der leger i gården eller endda derhjemme, sig selv. Og ofte er det negle på hænderne, der lider. Normalt forsvinder den berørte plade, der skyldtes blå mærker, efter et stykke tid, da den nye vokser.

Unøjagtig pleje

Ujævne negle på hænderne, hvis årsag i den grove fjernelse af neglebåndet, kræver forsigtig pasning. Når alt kommer til alt, hvis en person bruger metalværktøjer, kan han simpelthen beskadige den hornede plade. Og sår, udskæringer, revner gør hændernes hud modtagelige for at besejre forskellige svampe, hvilket kun forværrer problemet med ujævnheder.

Korrigere situationen

Hvis årsagen ligger i den forkerte omhu, skal du tænke over det og begynde at håndtere dine negle korrekt. Det er nødvendigt at slippe af med sådanne vaner, som at bide off, rive af hangnails. Hvis problemet allerede eksisterer, er det nødvendigt at skifte til et tørt manikyr, som omhyggeligt behandler den kåt plade, udelukker sit traume.

Tilstedeværelse af svampe- eller bakterieinfektion

Denne årsag til udseende af ujævnhed og tuberøsitet på neglene kan være en konsekvens af den anden faktor - en skødesløs holdning med skødesløs skæring af neglebåndet eller trække ud af græsserne. Når alt kommer til alt, hvis en person på dette tidspunkt ser ud til at blive såret, så efter en tid igennem det kan trænge ind i infektionen, og der vil være en infektion.

Ofte ses svampen om sommeren. Han kan i første omgang blive dannet på hans fødder, og derefter gå til hans hænder. En sådan sygdom kan genkendes ved tilstedeværelsen af ujævnhed, skørhed, tuberøsitet, sømløs overfladighed. Lang og tværgående riller kan forekomme på den hornede plade.

Ujævne negle på hænderne, hvis årsag i tilfælde af bakteriel og svampeinfektion, behandles kun ved hjælp af en specialist. En tur til hudlægen i dette tilfælde er obligatorisk. Lægen sender først patienten for at bestå testene, og efter deres resultater, når etiologien af problemet er tydeligt, foreskriver han medicin.

Sygdomme i indre organer

Nogle gange ribbet, bølget og ujævne negle på hænderne (årsagerne og behandlingen af dem er beskrevet i detaljer i denne artikel) er tegn på noget lidelse. For eksempel med lungebetændelse, ændrer overfladen af den hornede plade. Ud over denne farlige sygdom kan sådanne sygdomme som influenza, anæmi, cholecystitis, arthritis, psoriasis, eksem påvirke neglernes tilstand. Problemer med det kardiovaskulære system kan skjoldbruskkirtlen også bidrage til forværring af tilstanden af den kåt plade. For at slippe af med ujævnheder på neglene i dette tilfælde bør du først helbrede sygdommen, der forårsagede en sådan defekt.

disposition

Det sker, og dette: En person på det genetiske niveau er lagt, at hans kåt plade bliver ujævn og ujævn. I dette tilfælde er problemet næsten umuligt at løse. Sandt nok kan læger udnævne en person til at tage calcium, styrke negle med naturlige produkter, der indeholder tjære og silke. Sådanne lægemidler er ikke billige, men hvis du ønsker at se smukke og sunde, så føler du dig ikke ked af dig selv for penge.

Stressful situationer

Hverdagsspændinger, depression kan også påvirke forekomsten af deformiteter af den hornede plade. Hvordan behandles den ujævne overflade af neglene i dette tilfælde? Først og fremmest skal du holde op med at være nervøs, ændre holdninger til livet (behandle alt lettere), spil sport, slippe af med dårlige vaner, ændre kommunikationscirkel. Men hvis en person ikke kan ændre situationen, skal han mindst 3 gange om ugen omhyggeligt forkæle sine negle: gøre bade med havsalt, massage med gnidningsbalsam, anvend beskyttelsesudstyr.

Foranstaltninger, der kan helbrede ujævne negle eller forhindre deres skade

 1. Europæisk, japansk, spa-manicure.
 2. Brug af husholdnings- og bomuldshandsker, når du arbejder med kemikalier (pulvere, geler til vask af gulve, fade osv.).
 3. Brug af lakker med perlemor. En kvinde bør købe midler med en homogen struktur, uden sand, indeslutninger. Tross alt kan yderligere elementer beskadige neglene.
 4. Brug af en speciel medicinsk belægning, før du anvender dekorative lakker.
 5. Manicure instrumenter bør være en personlig ting for hver person, som en tandbørste. Glem ikke, at det før hver brug af en enhed skal desinficeres (for ikke at inficere infektionen).

Nødvendige produkter og præparater

Mangel på jern, som spiller en vigtig rolle i kroppen, kan blive en faktor i udseendet af et sådant problem som ujævn fingernegle. Årsagen til denne deformation er tydelig, fordi uden enzymer, der indbefatter jern, er det umuligt at syntetisere skjoldbruskkirtelhormoner, som spiller en vigtig rolle for immunitet. Og hvis forsvaret svækkes, bliver personen ekstremt modtagelig for forskellige bakterier og svampe. Derfor bør i enhver persons diæt indeholde nok jern. Fødevarer rig på dette sporelement er: oksekød, grønne æbler, granatæble. Du kan også købe stoffer i apoteket, som indeholder jern, som "Devyasil", "Thyreot-Vit".

For at genoprette neglepladen, hvis deformation opstod efter stress, skal du fjerne den negative virkning så hurtigt som muligt. I dette tilfælde vil stoffet "Nervo-Vit" hjælpe - det vil genoprette fred i sindet, og vil også gøre neglene lige og smukke.

Hjem Behandling: Behandling

Hvis en person finder en krusning, ujævne negle, så har han brug for behandling. Selvfølgelig bør du først gå på hospitalet og finde årsagen til et sådant problem. Men samtidig kan du forsøge at rette op på denne situation parallelt. For at gøre dette skal du lave kontrastbade: sænk fingrene i 5-10 minutter først i varmt og derefter i koldt vand. Så skal du lave en lysmassage rundt om sømvalserne.

Hvis deformationen ikke opstod på grund af en sygdom, kan folkemetoder til terapi anvendes. Fremragende hjælper strandede på neglebivokset. Du kan lave bade fra afkogning af kamille og mynte.

Nogle patienter ty til at polere deres negle. En sådan procedure bør dog udføres af en specialist og ikke mere end 2 gange om måneden.

Hvis årsagen til ujævnheder på neglene - i nærvær af en sygdom, så skal du selvfølgelig først fjerne sygdommen fra indersiden og derefter den eksterne defekt. Behandlingsprocessen er imidlertid lang og omhyggelig, så du bør være forberedt på en sådan behandling. Når du kan slippe af med neglernes bølgning og ruhed, skal du omhyggeligt overvåge deres tilstand, så problemet igen ikke får sig til at mærke. Det er også vigtigt at spise korrekt, regelmæssigt gennemgå en lægeundersøgelse og drikke vitamin- og mineralkomplekser.

Nu ved du, at ujævne fingernegler på hænderne - årsagerne og metoderne til at løse et sådant problem overvejes i detaljer i artiklen - har en anden ætiologi. Predisposition, traume, forkert pleje, stressfulde situationer, forekomst af sygdomme i indre organer - alt dette kan danne grundlag for udseende af deformation på neglepladen. Et rettidig besøg hos lægen, tilstrækkelig behandling, korrekt ernæring - alt dette vil bidrage til at fjerne problemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.