SkønhedNegle

Design blå søm: interessante idéer, især kombinationen og anbefalinger

Nail design i blå er perfekt til både arbejde og fritid. Design muligheder er så mange, at enhver kvinde selv kan vælge deres egen, uanset alder. Og udformningen af blå negle ser flot ud med næsten ethvert outfit.

Egenskaber

Lyse og rig på nuancer af blå vil skabe uovertrufne mesterværker. En sådan manicure vil have følgende funktioner:

 1. Evnen til at bruge gel negle mønstre, såvel som for monokromatisk coating.
 2. Den usædvanlige og stilfuld præstation.
 3. Mætning og farvedybde.
 4. Dækker blå lange hold på neglene uden at kræve omkring 2-3 ugers korrektion.

Produktion af negle design blå gel lak kan roligt eksperimentere. For eksempel i forbindelse med udførelsen af månens manicure vil som et supplement velegnet hvid farve, og placeringen af geometriske figurer på et mørkt billede plade tilføje gejst.

Blå fransk manicure med rhinstene ser godt ud på neglene af enhver længde, men de marine motiver og sige ingenting. Efter alt, er de altid i udvikling.

Ud over den udbredte brug af blå neglelak ideer, der er mange interessante måder at designe håndtag. Hvis du ikke har nok egen fantasi - manicurist fortæller en usædvanlig løsning. Afhængigt af kunden og deres egne færdigheder, kan design blå negle være et sandt mesterværk.

interessante idéer

Den mest populære applikation teknik af "hav" farver er som følger:

 1. Kombinationen af farver. I dette tilfælde er reglen "en som at". Specielt interessant kombination af farver i blå og hvid med en gul farve og pink, grøn og orange.
 2. Gradient overgang. I dette tilfælde, søm design, blå farve, der bruges, kan ikke kun bruge alle de nuancer af den valgte farve, men også en glidende overgang mellem for eksempel de to af dem. Begrænsning kun handler længde af neglen.
 3. "Cat Eye". Denne stil af design vinder i enhver farveskema.
 4. Metallisk glans. For at opnå en enestående effekt, kan du, ved hjælp af sølv maling og sort. Metaldampet på en blå baggrund vil tilføje en særlig charme til besidderen af en sådan en manicure.
 5. Fløjlsagtig mat finish. Oprettelse af en mat overflade på neglene vil give dem mulighed for at se meget elegant og unik.
 6. Effekten af revner. Lac craquelure fra dine foretrukne producent vil skabe en interessant virkning på morgenfruer og forbedre stemningen af besidderen manicure.

Vi gør gel manicure

Det anses for den mest holdbare negle design i blå gel. Belægningen har en række fordele, såsom:

 1. Fravær i de skadelige urenheder i den sædvanlige lak.
 2. Den næsten fuldstændige fravær af lugt.
 3. Hurtig tørring under indflydelse af særlige lamper.
 4. Nem fjernelse af en konventionel neglelakfjerner.

Ansøgning teknik er meget enkel. Indledningsvis neglepladen skal fremstilles: rengøres med et antibakterielt middel, til opnåelse af den ønskede form og for at fjerne neglebåndene.

Den næste fase udfører behandling til fjernelse buff blankt lag, hvorefter gelen påføres under base og håndtag sendes under ultraviolet lampe. Denne struktur beskytter søm fra indeholdte pigmenter i kosmetik.

Den sidste fase involverer anvendelsen af en farve overtræk. Hvad vil være udformningen af blå negle? Det kan være monokrom, eller påføring af en lak mønster. Hver vælger. Men endelig er det nødvendigt igen at drage fordel af lampen, og derefter fjerne dispersionen lag med en speciel væske.

kombinationer

Der er flere ideer til anvendelse af neglelak i blå nuancer :

 1. Den valgte nuance er meget relevant i vinterhalvåret. Design kan suppleres med en lille mængde af snefnug eller juletræer. Rød og rødbrune farver er meget harmonisk udseende i det nye år periode.
 2. I foråret-sommeren er relevante sarte nuancer af blå og azurblå farve. Morgenfruer vil se frisk og saftig.
 3. Mørkeblå eller blå-violette bør reserveres til offentliggørelse i aftentimerne. Adskillige gyldne eller sølv rhinestones pollen flimrende nuancer tilføje til billedet.
 4. I tilfældet med vielsen skulle give fortrinsret til lysere nuancer. Hvis den stil af begivenheden indebærer anvendelse af lyse blå blomster, kan negle design nemt passe udtænkt idé.
 5. Marine manicure er perfekt, når man besøger stranden. I dette tilfælde kan legemliggørelsen i livet få meget fed idé - fra det traditionelle til det skaller blonder mesterværk.
 6. Generelt blå acceptere alle de fancy muligheder for nail art.

Tips

Naturligvis tilstedeværelsen af enhver manicure indebærer omsorg for hendes fingre. Først og fremmest anvendelsen af bakker, ved afslutningen af hvilken det ikke er nødvendigt tør med en pen. De skal blot blive våd.

Glem ikke om neglebånd. Sikker metode til at anvende en speciel creme anses for data områder af huden, efterfulgt af at flytte bort deres spatel.

Omhyggelig udvælgelse af neglefil manicure effekt på kvaliteten. Hvis en kvinde har en stærk plade, kan det godt med et strygejern neglefil, ellers er det nødvendigt at prioritere glas eller plast. Af den måde, er det umuligt at producere et værktøj uregelmæssig bevægelse - det ødelægger neglen.

Og det vigtigste punkt - de periodiske hvile fingrene. Enhver lak - er et kemisk middel, der påvirker sundheden for negle. Derfor skal du fjerne det én gang hver anden uge.

Generelt mørkere farver har en større koncentration af pigmentet, hvilket fører til en stigning i dosis betyder neglelakfjerner, og dette vil forringe tilstand morgenfruer. Derfor negle design blå, samt for eksempel lilla eller sort, kræver særlig omhyggelig vedligeholdelse.

konklusion

Den blå farve er i stand til at skabe en fantastisk effekt. Han nemt vige på samme tid og mod, og mystik, og uforskammethed, og på samme tid en utrolig appel. Det vigtigste - det er at vælge det rigtige design blå negle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.