SkønhedNegle

Fashion Nails korte negle

Kun lange negle kan være en kilde til stolthed? I dag er det ikke så. Snarere tværtimod, de damer med lange fingernegle skal være forsigtig, især med en iøjnefaldende design, for ikke at passere den provinsielle og indehavere af kort - ingen måde begrænset. Til rådighed for dem alle: lyse og mørke farver, rhinestones og pailletter. De risikerer ikke at overdrive det. Lad os se, hvad det ligner en trendy manicure på korte negle.

Ny fransk stil

På korte negle er ikke altid muligt at gøre en fransk manicure på grund af for lidt kant. Men bare rolig, hvis strimlen på kanten er en lille smule for at gå til negleroden. De vigtigste ting - respektere proportioner. Den grundlæggende regel: smile linje - ikke mere end halvdelen af hele negleroden. Men for en meget kort længde er det nødvendigt at trække den meget tynde. Så negleroden vil se mere langstrakt. For at gøre et fashionabelt jakke, er du nødt til at afsætte overeksponeret hvid og naturfarvet lak og tage. Enhver harmonisk kombination af farver, den udragende del af neglen med mønstret, sort manicure med gylden kant - alt dette er stadig meget på mode. Stol på din smag og dristigt kombinere dine yndlingsfarver.

Fashion Nails på korte negle: tilføje volumen

Glossy og glatte negle - det er altid rart, men naturligvis, de er en smule træt. Ellers, hvordan man kan forklare, at producenterne tilbyder mange nye og temmelig pladskrævende dækker? Sand lak, fleece polsk bulonki ... Sand lakker først vakt mistanke blandt dem, der kan lide at dekorere deres pen, men de er nu godt positioneret i markedet: næsten hver producent kan finde en samling af sand lakker. Som for bulonok, de er ganske vanskeligt at bruge. Hvordan de gør en god manicure? En kort søm dem kan virkelig sætte en helhed, og resten til dækning af sædvanlige polish i tonen. Men ikke nødvendigvis at skabe fra bulonok fast "kage", når det er muligt at lave en utrolig elegant manicure med pigge.

Kombinationen af forskellige teksturer og mønstre

Manicure på meget korte negle kan være fed. Eventuelle billeder, der er på de lange kløer vil se useriøst eller barnlig, på en streng og kort firkantede form ser meget anderledes. Kombiner forskellige mønstre, kombinere dem med en farve tema, eller, tværtimod, tage et tema og anderledes tjene det på forskellige negle: en "patchwork" er meget relevant. Kombinationer af forskellige farver og moderigtige mønstre, og hvad kan vi sige om teksturen? Er det acceptabelt at bruge en manicure og fløde perlemorseffekt maling, sand og glitter? Ja! Alt, hvad der ser harmonisk, vil være med på moden. Lad os sige, du kan tage sandet og fløde lak tone i tone og tekstur bruger til at vælge en eller to af neglen, hvilket gør den faktiske manicure på Feng Shui.

Fashion Nails korte negle: vælg farve

Som nævnt ovenfor, lange og lyse negle - det er meget vanskeligt. Color "plukke øjnene" eller pailletter plus Amazing længde - og på kontoret, du misbilligende klippet. En anden ting - korte negle. De selv ser helt behersket, hvorfor ikke tilføje en smule af lys farve, jo mere vil det næppe være mærkbar i det samlede billede? Hertil kommer, at nogle nuancer af maling, for eksempel sort, kan ikke kombineres med lange ovale negle, og korte firkantede ser godt ud. Lucky med effekten af folie, vin, koral, lys orange og hvide creme - alle disse muligheder blev set under en demonstration af den nyeste mode kollektioner, og de er perfekte til korte negle.

Manicure korte negle: designmuligheder

Nail design til kort længde af tid vil kræve intet mindre end at male akryl på tip, men resultatet er det værd! Den mest moderigtigt design tyder på, at hver søm vil være forskellig fra de andre, men samtidig vil de alle være sammen udgør en komplet arbejde. Men producenterne er ikke langt bagefter her: minX klistermærker, overføre folie med forskellige mønstre, stempling - og blot et par minutter klar interessant design. Det eneste, der kræves af dig - det smager godt. Det skal også erindres, at manicure på meget korte negle stadig har sine egne krav. Skal vælge lodrette og diagonale mønstre, som gør det muligt visuelt kompensere for den manglende længde. Selv om der ikke er nogen grundlæggende begrænsninger: nogle gange endda vandrette striber kan se meget flot på korte negle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.