SkønhedNegle

Gel polish. Design, der ser godt ud

Ved du, hvor mange måder er der for at dekorere din manicure? Meget? Meget, meget! En af de bedste materialer til nailart, der findes, er en farve gel polish. Design lavet af denne metode, ser godt ud, er slidstærk og har mange variationer. Den eneste forudsætning - tilstedeværelsen af UV eller LED-lampe. Uden gel lak hærder. Dens grundlæggende egenskab - polymerisering under UV-lys.

Før du begynder at oprette et design, skal du forberede dine negle. Farvet gel lak er ikke påført på naturlige neglepladen. Det er tabu! Første rasp negle, affedtede og behandlet med en antiseptisk. Da sidstnævnte, en alkohol, såsom ant. Han har på ethvert apotek, og en lidt grim værd. Så har du brug for at vælge gelcoaten. Designet er også bedre til at tænke rigtigt, så du ikke kaste i ideer. Umiddelbart definere for dig selv om, hvad specifikke negle vil figurere: alle eller kun nogle. Hvis du gør designe sig selv, så start med den hånd, du har en stærk. Højrehåndet mennesker - højre, venstre-hander - til venstre. Dette sikrer, at billedet ville du bringe til ende. Når alle disse trin er udført, kan du begynde at sprøjte en base farve gel polish. Det skal være samme mærke som den vigtigste farve og den øverste (fixer). Basen tørres under anvendelse af en lampe så meget som angivet i instruktionerne til faciliteten. Normalt er skrevet på flasken, samt oplysninger om anvendelsen teknik. Klæbelaget fra basen fjernes ikke.

Så det sjove begynder. Tag en favorit gel lak. Designet kan påføres med en pensel eller et hætteglas eller yderligere enheder. Det hele afhænger af kompleksiteten af det valgte mønster eller mønstre. Som det kan fungere som yderligere værktøjer:

  • nålen er tyk eller tynd;
  • DOTS (særlig nål med en kugle på enden, er det af forskellig tykkelse);
  • tandstikker;
  • svamp;
  • tynd pensel for design.

Design Gel Neglelak har en masse muligheder. Det kan være bånd, prikker, dråber, indviklede mønstre og endda billeder. En god metode er at overføre billeder til neglen med arket. Hvad mener han? Tage farve gel polish. Design er ikke på neglen, og en tynd plade af plast. Tørre med en lampe. Derefter forsigtigt opfanger og skyde med plastik visne figur. Indsæt den på neglen. Limen? Præcis - ikke lim. Sømmet er allerede dækket med sticky basislag, der er knyttet til det og tegning. Det sidste trin er den samme for ethvert design - neglen er dækket top. Fiksernatron påføres i et lag. Ikke meget tyk, men glat. Desuden det fjernes klæbelaget, hvis nogen.

Fagfolk giver råd på forhånd, skal du vælge, hvordan du gør negle design gel lak. Billeder skal være foran hans øjne. På den anden side, og du kan improvisere. Sommetider blomstrer og kroge til at ligne ægte blonder. Hertil kommer, straks tænke på farverne. Hvad skal det være? Hvor mange farver du vil bruge? Ifølge reglerne i farvehjulet anbefales ikke at bruge mere end tre farver. Man kan være fundamentet for de to andre designs. Eller basen er gennemsigtig, og en tre-farvebillede. Tja, hvis færdigheder er ikke nok, er du velkommen til at gå til salonen. Der vil du oprette et mesterværk på spidsen af neglen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.