SkønhedNegle

Crackle neglelak - vintage stil

Siden midten af det sidste århundrede er vintage stil kommet ind i mode, som nu er på toppen af popularitet, og derfor vil dekoratører virkelig blive gamle. Ordet craquelure på fransk betyder en revner. Gamle malerier har i de øvre maling- eller laklagsprækninger dannet fra tid til anden, men ved hjælp af laklak kan du kunstigt alder overflade. Særlig craquer lak til negle dukkede op i 2011 på den årlige internationale udstilling af professionel kosmetik Intercharm, der blev afholdt i Moskva, hvor en furor.

Supermodern crackery neglelak kaldes graffiti og lak python, fordi med det kan du opnå effekten af slange eller krokodille hud. Samlingen af lak oprindeligt indeholdt otte farver, og om sommeren en ny super populær samling af revner lak, herunder 17 nuancer. Den nye kollektion kom også ud i mini-flasker, så det er meget bekvemt at tage det med dig på en tur.

En ny lak har en funktion - den lyser med UV-lys. Farverne på lakken er valgt afhængigt af, hvad der skal ske. For eksempel, for at få effekten af den gamle Gzhel, skal du bruge blå-hvide og hvide farver, og for at skabe effekten af antik porcelæn skal du bruge en hvid farve eller skygge af smeltet mælk. Crackle lak til negle i kombination med almindelig vil skabe effekten af barnets hud.

Crack lakker fremstilles af forskellige førende virksomheder, for eksempel Kina Glase, OPI, XD, Crackle og andre. Spørgsmålet, der bekymrer sig om mange fashionistas, er hvor man kan købe lak lak? Krakket lak begynder at sælge, du kan købe det i specialbutikker eller kosmetiske afdelinger i supermarkeder. I store byer kan du købe det i overgangerne, og du kan købe craquer lak til negle og gennem onlinebutikker, der tilbyder ledelsestjenester, som vil rådføre dig om alle problemer og hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt.

Et fashionabelt manicure lavet i stil med "Vintage" kan gøres selv hjemme. For at gøre dette skal du udover den farvede lak og bunden til lakken have brug for en laklaks applikationsteknik, der består af tre trin. For det første er neglepladen som sædvanligvis dækket af en baselak. Så neglene er dækket af lak, som vil være synlig gennem revnerne. Når det farvede lag har tørret, er det nødvendigt at påføre en lak lak. Hvis lak-pythonen påføres det ikke-tørrede lag, vil den ønskede effekt ikke fungere. Krakljurnyj en lak til at sætte eller gøre det nødvendigt for et tyndt lag, at bundlaget var lidt gennemskåret.

Hvis du vil have effekten af dybe revner, vælges farverne modsat, for eksempel sort / hvid, lilla og orange, blå og gul. Komplementære farver giver en ikke så imponerende effekt, og manicuren vil se mere naturligt ud. Ved hjælp af stretchteknikken ved hjælp af flere lak-pythoner kan du oprette et unikt mønster for hvert negle. Når cracelierlakken tørrer, forekommer der revner, og der opnås et mønster.

Nu et par små hemmeligheder om den kompetente brug af effektiv lak. Af en eller anden grund er fremstillingsvirksomheder genert over dette, og det foreslåede råd er kun baseret på anvendelsen af ansøgningen.

Efter påføring af et lag farvet lak, skal det omhyggeligt tørres, ellers vil krakelaget vise sig at være tuberøst. Kravet selv skal rystes i lang tid før brug. Faktum er, at denne slags lak er meget flydende, og når de opbevares, sætter mange faste komponenter og pigmenter sig helt ned til bunden. Derfor har du brug for meget ryster. Og lakken tørrer på trods af dens flydende konsistens meget hurtigt efter tørring på neglene - lige straks. Så det skal anvendes med en tykk penselstrøg, og ikke den måde lakker normalt gør. Hvis han har lidt tid til at tørre op og samtidig fortsætte med at børste sammen for at gøre glatheden eller til at tilføje smører, vil revnerne vise sig at være for regelmæssige og for fladt og kedeligt.
Heldige forskellige firmaer giver deres eget, unikke mønster - nogle revner er mindre, andre har større.

Om ønsket kan der påføres et universelt transparent overtræk over det resulterende mønster. I dette tilfælde vil manicuren få ekstra glans og vil vare længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.