SkønhedNegle

Lilac coat: billede af manicure, design

Mange kvinder gør en stor indsats for at skabe deres eget billede. Selvfølgelig fokuserer de deres opmærksomhed på detaljer, primært på manicure. Mænd er usandsynligt at kunne lide en kvinde med velplejede hænder. En smuk og velplejede negle vil dekorere enhver pige.

"Fransk" er en god mulighed for dine negle. Han passer til både aftenkjole og forretnings- og sportsdragt. På grund af sin alsidighed er manicuren meget populær blandt det retfærdige køn.

Hvad er en "jakke"?

Manicure "fransk" - det er moderfugle af moderat længde (otrosshaya del af neglen 3-4 mm), formen af negle-spatel eller oval. Med denne manikyr er neglepladen malet med naturlig lak lak (beige pink, beige, mælk eller naturlig rosa), og spidserne af neglene er malede hvidt - en halvmåne eller et smil vises.

Denne beskrivelse refererer til den klassiske "franske". Men der er hans muligheder.

Typer af "fransk"

Nu overveje typerne af denne manicure:

1) Klassisk "fransk". På samme manikyr har negle en naturlig skygge, og et smil er hvidt.

2) En farvet "jakke". Egenskaben af dette manicure er en halvmåne, hvis farve ikke er hvid, men enhver anden - mørk, lys eller pastel. Som en mulighed - negle og halvmåne farve i matchende eller kontrasterende farver, eller vælg en kombination af forskellige teksturer (for eksempel glans og mat).

3) "Millenium-Fransk". Meget ligner den klassiske "franske", den eneste forskel - smilet er helt fyldt med paljetter.

4) "Fransk" med et billede. På alle er et eller flere negle et billede tegnet. Denne manicure er meget populær til et bryllup.

5) "Hollywood jakke". Den største forskel på denne manicure er et usædvanligt smil (i stedet for en halvmåne ser det ud som et hjørne).

6) "Fantasy French". Manikyrets navn kommer fra ordet "fantasi". Her kan der være forskellige varianter - en usædvanlig form for en halvmåne, perler, rhinestones, volumetrisk design.

7) "fransk" shellak. Dette er den mest vedholdende udgave af manicure, den vil vare på neglepladen i mindst 2 uger. I stedet for den sædvanlige lak anvendes shellak (gel-lak) - en speciel belægning, polymeriseret i strålerne i en UV-lampe.

Det første skridt: At give neglene en smuk form

Hvordan man laver "fransk"? Tegn en fransk manicure hjemme er ikke så svært. Efter at have taget et par trin, får du en perfekt neglelak.

Vælg længden der passer til dig. Mere harmonisk ser en lilla jakke på negle af mandelformet eller blød firkantet form.

Du kan fjerne ekstra millimeter med manicure saks, og korrigere formen med en pap eller glas neglefil. Tip: Hold neglefilen 90 grader til spidsens kant og bevæg i en retning.

Det andet trin: Vi tager hånd om hænderne, vi fjerner kutikula

Burrs og grove cuticles vil gøre ubrugelig noget manicure. For den franske manicure bør hændernes hud være i perfekt stand.

Lav et varmt bad til hånden for at blødgøre huden. Pas på fjernelse af cuticle. Skub det til side med en pind fra et appelsintræ eller en pusher. Fjern kutiklen med en klipper. Påfør lotion eller creme på dine hænder.

Det tredje trin: Anvend basisfarven

Sæt negleoverfladen af, inden du påfører den dekorative belægning. Dette gøres simpelthen gjort fugtet i væsken for at fjerne lakens wadded disk. En primer til negle hjælper perfekt til at gøre en manicure vedvarende.

Påfør basen og lad den tørre helt. For den klassiske franske manicure brug en lak af naturlige nuancer (pink, beige, corpulent). Hvis du planlægger at lave en lilla "jakke", skal du anvende nuancer af denne farve.

Lakken påføres i et lag, det er nødvendigt at distribuere det på overfladen af neglepladen i én bevægelse. Ellers vil der være pletter og striber på neglen. Med en farve "jakke" lak kan to lag påføres.

Det fjerde trin: Tegn en halvmåne

Klassisk "fransk" betyder en halvmåne af hvid farve.

Crescent på neglene kan trækkes på følgende måder:

1. Ved hånd med en tynd børste. Tegn en kant og fyld med farven på den voksne del af neglen.

2. Brug stencils-klistermærker. Stak stencils på linjen af et smil, anvend resten for resten

3. Brug en blyant. Den voksne del af neglen fra undersiden er farvet med en hvid blyant til manicure.

Det femte trin: for at færdiggøre finishet

Overtræk eller "top" er nødvendig for at klare manicuren og forlænge dens holdbarhed. Det kan være blankt, mat, skinnende.

Vores manicure er klar. Det skal opdateres hver uge.

Effekt af farve

Fransk Lilac (billedet er præsenteret nedenfor) - En fremragende fashionabel version af manicure. Lilac farve taler om god smag. Det hjælper også med at skabe et udsøgt billede.

Lilac er en skygge af lilla . Det var resultatet af blanding af blå og røde farver. Forresten, rød i skygge mere. Hvis du tager de samme proportioner, er resultatet lilla. Men på grund af dets mætning svækker det nervesystemet.

Det antages, at lilla farven virker på folk beroligende. Hvis dit liv ikke er de bedste tider, eller hvis du har et uroligt job, er negle, malet i lilla tone - det, du har brug for.

Den skygge, som en kvinde lægger på neglene, kan fortælle meget om hende. Lilac farve afspejler sådanne følelser som:

  • melankoli;
  • hemmeligholdelse;
  • friskhed;
  • udtryksfuldhed;
  • harmoni;
  • mag.

Denne skygge passer til de dømmende og kloge, romantiske og blide piger. Hvis du er ejer af sådanne kvaliteter, kan du gøre dig til en fashionabel manicure - lilla "jakke".

Husk: Det skal passe til din karakter, ellers lakkerer lakken sig hurtigt.

Et par ideer

Hvad kan sømdesign være? Lilla jakken kan være anderledes. Overvej nu forskellige ideer:

1) Det ligner en vindende mulighed, når neglen er farvet med lilla blomster, og halvmåne er lysere eller mørkere i tone.

2) Neglen kan males med en gennemsigtig lak og spidserne - lilla. Det ser interessant og blidt ud.

3) Du kan dække hele neglepladen med en lilla skygge og male spidsene med hvidt og omvendt.

4) Et manicure med vandrette og lodrette linjer er meget populært. Det ser interessant halvdelen af neglilacen, og den anden gule eller pastel.

5) Som en mulighed - i stedet for at smile tegner en trekant. Fremragende kombination af sorte og lilla farver.

6) Til den festlige manicure, tilføj paljetter, rhinestones eller metalliseret scotch tape. Når belysningen af en sådan lilla jakke ser usædvanlig ud.

7) Eksperter ved hjælp af en lilla farve skildrer foråret blomster på neglen : majsblomster, klokker, iriserer, asters, krokuser, gladioluser, hortensiaer.

8) Meget original ser en kombination af lilla og gule ud. Et sådant manicure virker luftigt og let. Men vi skal handle omhyggeligt, så disharmoni ikke kommer til.

9) Lilac "jakke" med et billede ser smukt ud. Sommerfugle er stadig på toppen af populariteten. Flerfarvede vinger på en lilla baggrund ser meget smukke ud. En tynd børste kan bruges til at skitsere konturerne af guldlak.

10) Mestere af manicure vil gerne eksperimentere med lakker af en farve skala. Interessante og usædvanlige kombinationer opnås. Lilla, lilla, lilla på forskellige negle giver et billede af lekenhed. Det er selvfølgelig en passende mulighed for unge piger, ikke modne kvinder.

Manicure er en kreativ aktivitet, og hvis du nærmer dig denne sag med fantasi, kan du få et ægte kunstværk. Prøv, eksperiment, fantasere.

Med hvad man skal kombinere en lilla "jakke"?

Det passer godt med kolde nuancer af beige, guld, sølv. På en hvid baggrund ser det meget harmonisk ud. Orange, gul, blå er populær i tandem med en lilla farve.

Picking up en manicure til tøj, være opmærksom på en harmonisk kombination af nuancer.

Med hvilke tøj er den franske manicure kombineret med lilla toner?

Sort / hvidlak kommer til tøj i lilla. For eksempel vil en silkebluse og en blank gel-lak skabe en glimrende sammensætning. På bunden er det bedre at bære klassiske jeans eller sorte bukser.

Lilac "jakke" er fantastisk til rosa tøj. Ser stor bluse eller tunika af en blid pink farve.

Fremragende kombination - sort og lilla. Det er ikke svært at vælge tilbehør til neglefarven. En taske eller øreringe er et ideelt valg. Det er vigtigt at have den samme tone med neglene.

Romantisk og friskt ser lilla og hvide. Derudover kan en lys skygge bruges som baggrund af et manicure. Den originale udsmykning af billedet kan blive de violette kronblade - en lysende accent på hvidt.

Glem ikke om grøn. Hendes bukserfarvede bukser passer perfekt til lilla "franske". I manicure kan du også bruge grøn farve. Med en turkis eller smaragd farve får du en fantastisk sammensætning.

Også lilla er perfekt kombineret med røde og blå blomster.

konklusion

Nu ved du, hvad en lilla "jakke" ligner på negle. Et billede af nogle ideer for klarhed er præsenteret i artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.