ComputereOperativsystemer

Sådan nulstilles "Wind" i BIOS? Geninstallation af Windows 7 via Bios

Uundgåeligt, vil der komme et tidspunkt, når operativsystemet skal geninstalleres. For de fleste brugere, denne situation - det er ikke ligefrem en lovende øjeblik. Nogle vedrører problemet fredeligt, mens andre er rædselsslagen, fordi de ikke ved, hvordan man nulstille "WIND" gennem BIOS. Normalt stopper ved den ulykkelige mulighed for at gemme situationen: "Hej, det er den computer hjælp service" Som en konsekvens heraf taber tid, tålmodighed og penge. alt vil være anderledes fra nu af. Nu ved du det "store mysterium", at Windows-operativsystemet installeret sig selv. Fra en brugerkonto kræver kun et par tillid streger på den tilsvarende knap. Du har interesse? Så gå videre!

Mød administrerende direktør for pc - Hr Bios!

Utroligt, til computerens funktionalitet er hovedansvarlig Bios firmware, et akronym der står ikke kun som "basic input / output system." Hvis nogen af jer, kære læser, tænkte til PC "almagt" reagerer på Windows, du tog fejl. Tag titlen på afsnit som en vigtig kendsgerning af virkeligheden. Snart vil du indse, at løsningen af spørgsmålet om, hvordan du indstiller "WIND" i første omgang vil kræve nogle forbehandling til producenten af bundkortet Bios programmet. Desuden bør du vide, at basen systemet kan have forskellige versioner, da konkurrerende virksomheder IT-branchen, hver på sin måde er den skønhed, bekvemmelighed og effektivitet involveret ved chip ROM (read only memory), "mikromonstra" Bios. Men på trods af den individualitet af hvert separat grafisk skallen af det eksisterende program til styring af hardwaren i computeren, driften af indlejrede systemer jern niveau "bliver intuitivt med direkte indflydelse på deres omgivelser, da de alle bruger den samme betegnelse som standard terminologi.

Sådan nulstilles "WIND" gennem Bios: en finger på start!

Vil ikke være i en fart, fordi du ved, at "hastværk kun er brug for når fangst ...". Før du kommer ind i allerhelligste af pc'en, der er, når du får Bios grænseflade, ved, at uagtsomhed i aktionerne, som er udtrykt i unthought at trykke på knappen og ændre de "uforståelige" muligheder - er kritisk, og det gør døden ligner poetisk sprog!

Ikke desto mindre er nogle "redaktører" du stadig nødt til at gøre deres egne.

Den eneste rigtige valg, én blandt mange

Aktiver Bios firmware kan du tænde eller genstarte computeren. For at gøre dette, du har brug for flere gange med korte mellemrum for at trykke på den tilsvarende knap på tastaturet. Typisk er denne nøgle «Slet» eller «F2». Hvis ikke virker, vil brugeren altid kunne se på startskærmen downloade kaldet "ansvarlig" knappen (nederst på skærmen eller den venstre øverste hjørne).

"Georgia» C hvad?

Den mest almindelige metode til at installere operativsystemet er en praktisk løsning på spørgsmålet: "Hvordan indstiller" Windu "disk" i stigende grad dog, vinder popularitet ved at indføre systemet stokken, men mere om det senere.

 • Afhængigt af versionen af fanen Bios er ansvarlig for lastning prioritet kan kaldes forskelligt. Ikke desto mindre vil det engelske ord «Boot» betyde, at du er på rette spor.
 • Åbning af menuen ovenfor eller ved at aktivere punktet «Avanceret BIOS Features», bemærk posten «Boot Device Priority». Eller snor, som angiver rækkefølgen af startenheder. Normalt er denne Floppy, HDD, og cd-rom (DVD R / RW).
 • Opsætning af boot prioritet - dit drev (drev).
 • Gem ændringer ved at trykke på F10 genvejstasten eller blot enige: «Ja» (hvis du har brugt det «ESC» tasten).

Genstart og gå videre til den næste fase af projektet "Sådan geninstallere" Wind "gennem BIOS."

Hvor Windows er taget?

Måske nogen af jer skulle tro, at dette punkt bør placeres i starten af processen, der beskrives. I mellemtiden, betyder denne "uoverensstemmelse" i præsentationen af materialet ikke overtræder sekvens af handlinger, desuden er det den mest holdbare løsning til at lære at gøre alt efter reglerne. Nu indsætte disken med fordelingen af Windows. Hvis du bruger licenseret software, og du har købt en disk med billedet af det system, den er den oprindelige, så har du intet at bekymre sig om. Når du fri, "Wind", hentes fra tvivlsomme internet ressource, er chancerne for en langsigtet og frugtbart "samarbejde" med OS er ubetydelig.

Men der er undtagelser. Måske du finder dig selv en af de heldige, og "kryaknutaya" system ville være egnet til jobbet. Men glem ikke, at rigtigheden af de ændringer i BIOS-indstillingerne afhænger af det endelige resultat - succes installationen OS. At firmwaren overvåger "integritet af spillet," brugeren. Derfor en del af distributionen installationssystemet fra en Windows-miljø er fyldt med fejl og software normalt kører ordentligt. Som et resultat af "forræderiske" måde at løse spørgsmålet: "Hvordan geninstallere Windows XP» indsats uindviede bruger er simpelthen tid spildt. Moral: sætte "Mace" fra under DOS, det vil sige gennem Bios!

Når disken er "hvisker" - brugeren drikker kaffe

Når du tildeler drevet bootbar enhed nummer 1, og derefter indsætte Windows disk og genstarte computeren ved hjælp af tastaturgenvejen «Alt + Ctrl + Delete», er det tid til at se. Som lovet, at systemet "vil være" automatisk.

 • Når indskriften «Tryk på en tast ...» Tryk på en knap.
 • Ved afslutningen af initialiseringen åbner et vindue, hvor du skal tildele installation drift mappe.

Advarsel: Må ikke blindt tryk «Enter» på Windows-operativsystemet ude af drift, der normalt finder sted i systemet og HDD sektionen er angivet med bogstavet "C". "Hvordan til at geninstallere" XP Windu "-? Du spørger, om det ønskede disk område besat af den gamle kopi? Easy! For at gøre dette, skal du blot formatere partitionen tidligere fastklemte de gamle data.

 • På en dedikeret OS skal du klikke «D», som betyder fjerne.
 • Så, engagere knappen «L» at bekræfte hans intentioner.
 • Når du modtager den tildelte plads, tryk på «Enter» og format skabt partition i NTFS-filsystemet.

Desuden du ikke har noget at gøre, bortset fra at i slutningen af installationen til at foretage nogle justeringer på systemet, der skal bruges OS'er, samt brugerdata. Som du sikkert har tid til at sikre, at alt er ganske enkel og gennemskuelig, og løsningen på spørgsmålet "hvordan gennem BIOS for at indstille" Windu "- ikke tidskrævende proces.

Imponerende Windows 7 og "Royal Flush" i bagagerummet

Så det er tid til at oplyse den opmærksomme læser om, hvordan du installerer operativsystemet via et flash-kort. Den lovede installation metode - noget mere praktisk, da det ikke kræver deltagelse af det optiske drev. Men det er muligt at denne metode er helt dominerer traditionelt bruges boot fra cd eller dvd. Især i dag, i denne alder af kompakthed, når ultra-moderne elektronik tager på de funktioner og teknologien slipper af enhederne også "fortærende" tid og energi.

En moderne løsning på problemet: hvordan du nulstiller "Mace" i BIOS?

Først skal du oprette en bootbar USB-flashdrev. Gør det nemt, det er værd at overveje, at kapaciteten af en kompakt lagringsmedie bør være mindst 4 GB. "Hvorfor?" - spørger du. Sagen er, at standarddistributionen syvende OS "vejer" næsten 3 GB, så den minimale mængde af staven skal opfylde ovennævnte værdier.

Fra ord til handling

 • Format Flash-bærer under anvendelse standard Windows. Filsystem, vælge NTFS.
 • Så er det nødvendigt at forberede sig til optagelse system fordeling. Det vil sige, hvis installationsfilerne er placeret på den optiske disk - sæt den i drevet, når dataene i form af et billede - belastning på den virtuelle enhed.
 • Det næste skridt - er brugen af «WinSetupFromUSB» programmet. Denne software - frit tilgængelige på nettet, vanskeligheder med at downloade det, bør du ikke have. Efter installere og køre et program specificeret, vil du være lige et stenkast fra det øjeblik, hvor du kan overveje selv en professionel til at løse problemet: "Sådan indstilles" Windu "?
 • På toppen, skal du markere-box installeret i PC USB-flash-drev.
 • Sæt kryds i den relevante rubrik (Windows 7), og en markering ved at trykke på knappen ved siden indtaste stien til installationen af OS.
 • Efter aktivering af værktøjskassen «Gå» vil du kun at vente et par minutter. Ved afslutningen af programmet vil give et passende budskab.

Det er på tide at begynde at den praktiske løsning, hvordan gennem Bios indstille "Windu!"

Flash-start!

Konfiguration af boot parametre er næsten det samme som i tilfældet tidligere beskrevet i denne artikel. Den eneste forskel er valget af luftfartsselskab. Med denne metode til installationsvalg - USB-drev, dvs. USB-flashdrev. Der er en anden måde at starte fra den ønskede datakilde, uden om hovedmenu Bios-program. Et sådant scenario er mulige handlinger, når brugeren trykker på «F8» er Boot-menu, så at sige, den varme version af basissystemet. Selvfølgelig, i de forskellige pc'er, denne mulighed kan aktiveres ved hjælp af en anden tast.

Efter genstart, skal du følge disse trin:

 • Når flashdrevet vil kopiere installationsfilerne til harddisken, skal du installere sprogindstillinger og er enige om at acceptere licensaftalen.
 • Følgende vindue vil tilbyde muligheder for installation. Det andet punkt - "Complete ..." - dit valg (den laveste metode). Af den måde, er indstillingen "update" ikke, når du installerer "Vind" gennem Bios, så du kan ikke gå galt.
 • Den skal så er du allerede kender kæde af handlinger: slette, og skabe et system partition og derefter formateret til NTFS. Den "syv" til dette formål er der et særligt værktøj menu, som er placeret i bunden af arbejdsområdet. Alt er blevet meget mere komfortabel og mere civiliseret end i XP.
 • Efter en kort installation, hvor computeren genstartes to gange, vil du kun behøver at indtaste brugernavn og angive adgangskoden sikkerhed.
 • Glem ikke, at systemet vil kræve aktivering ... Ellers vil den evige tilstedeværelse af en påmindelse (i nederste højre hjørne af skrivebordet), at du bruger ringere udgave være lidt akavet tilføjelse.

Bør være, du nu forstår, at den tidligere beskrevne metode til at indstille "Windu" fra disken, lidt gammel. Flash Drives - utrolig praktisk opfindelse for menneskeheden!

Som konklusion

Artiklen har fået at vide om de to grundlæggende metoder til at installere operativsystemer i Windows-familien. Du bestemmer, hvilken en er optimal. Ikke desto mindre, er der masser af programmer, der tillader at tage en sikkerhedskopi af dit system, det vil sige i tilfælde af sammenbrud af de styresystemer, kan brugeren i løbet af få minutter til at genskabe en ren kopi (duplo) OS med udførelsen af programmet og indstillingerne tidligere. Fantastisk komfort, fordi brugeren ikke behøver at re-installere software, og husk glemte passwords. Dog vil der være et nyt spørgsmål: "Hvordan," Windu løbe gennem BIOS", som i princippet lige så let at løse, som det er tilfældet, når det er nødvendigt at geninstallere ?. Men det er et emne for en anden artikel. Må ikke lære af deres fejl ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.