ComputereOperativsystemer

Hvad er CPU'en, og hvordan den ser ud?

For startere, computer fagfolk er ofte opstår spørgsmålet: "Hvad er en CPU og hvad det ser ud" Bag denne forkortelse ligger udtrykket "CPU". Nogle tror fejlagtigt, at det er det system enhed. I virkeligheden er dette udtryk refererer til de vigtigste computerchip. Det er installeret på bundkortet sokkel og er ansvarlig for at udføre beregninger.

udseende

Til at begynde med vi skal forstå, at en CPU, og det ser ud. Som nævnt tidligere, dette er den vigtigste chip i en computer. På den ene side den er monteret på metalkappen. Det sikrer dets beskyttelse og varmeafledning. Også, det anvendte mærkning af processoren og dens model. På den anden ben er placeret, som den er installeret i bundkortet soklen. Et andet vigtigt punkt - at indsætte chippen kan kun være én måde. I alle andre tilfælde, bare det ikke gå ned til stikket.

tekniske egenskaber

Efter at have modtaget et svar på det faktum, at en sådan CPU, og det ser ud, finde ud af dens grundlæggende karakteristika. Disse omfatter:

  • Uret frekvens.
  • Antallet af integrerede kerner.
  • Volumen cache.

Den taktfrekvens på processoren karakteriserer dens ydeevne. Det påvirker antallet af operationer, der udføres per tidsenhed. Jo større det er, jo bedre. Nogle moderne processorer fungere ved en frekvens på 5 Hz. I en tid med single-core CPU, der var deres vigtigste kendetegn. Nu har situationen ændret sig. På ét stykke silicium kan indeholde flere kerner. Der kan være 2, 4, 6 eller 8. Jo flere af dem bedre. Det betyder, at systemet kan skabe flere processtrømme, og dens produktivitet vokser til tider. Den sidste parameter i cachen - en hurtig hukommelse, der er integreret i processoren. End dens mere jo bedre. Den mest produktive til dato CPU udstyret med 8 MB cache.

vælge

Konventionelt, kan processorerne inddeles i 4 klasser: office, multimedie, spil og med maksimal effektivitet. Den første af dem kunne være basissystemet (f.eks Athlon 5350 4 kerner om bord). Sådanne systemer fungerer godt med kontorprogrammer, giver dig mulighed for at se film og lytte til musik. Multimedia pc'er mere produktive. De gør det muligt, ud over alle de tidligere anførte, køre spil på medium og minimale indstillinger. Som et eksempel, A-6600 fra AMD. Til gengæld for den næste klasse af meget målrettet pc køre legetøj, herunder med maksimale indstillinger. Her, bortset processor ydeevne skal også være installeret og diskrete (ekstern) kort. Her Core i5 er noget alternativ i dag. Men hjertet af computer med kompromisløs ydeevne skal være Core i7. Han nemt klare enhver udfordring, ikke kun for i dag, men også i de næste 2-3 år. Igen, skal man have en ekstern højere ydeevne grafikkort.

praktiske anbefalinger

Ofte sker i praksis, en situation, hvor den CPU-belastning 100. Hvad skal jeg gøre i denne sag? Dette er et resultat af en eller flere tjenester og applikationer, der "spiser" CPU-ressourcer. Anbefalingerne i denne sag, følgende:

  • Tryk «Ctrl», «Alt» og «Slet». På listen finder vi posten "Task Manager".
  • Gå derefter til fanen "Processer". Nyder dem, der er mest belastede processor. Hvis der er nogen, vælg derefter, og tryk den nederste knap "Stop".
  • Så gå til "Programmer" og gentag proceduren skitseret ovenfor.
  • Prøv derefter at genstarte programmet. Ved at gentage den situation, når processoren er fuldt lastet, skal du genstarte computeren.
  • Hvis dette ikke løser problemet, så er du nødt til at geninstallere programmet.
  • Som en sidste udvej, hvis alt andet fejler, så er du nødt til at tjekke systemkravene i ansøgningen. Måske din processor er ikke egnet til dette program.

Meget afhænger også af operativsystemet. I øjeblikket er den mest almindelige - Windows 7. CPU-forbrug reduceres med windose 8. Det er bedre at være opmærksom på hende, når de vælger et operativsystem.

resumé

I denne artikel, ikke blot er blevet besvaret af det faktum, at denne CPU, men også hvordan det ser ud. Også givet dets karakteristika og henstillinger om valg. Under alle omstændigheder, CPU - kernen i enhver moderne PC. Jo bedre han er, jo mere effektiv systemenheden. De mere komplekse opgaver, det kan løses.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.