ComputereOperativsystemer

Hvordan konfigurerer jeg den bærbare computer?

Hvert år bliver laptops stadig mere populære, fortrænge de traditionelle pc'er. Konsulenter i computerteknologi er velkendte butikker, at forbrugerne i stigende grad foretrækker en kompakt bærbar end et fuldgyldigt stationær computer. Årsagen er simpel - de tekniske karakteristika for den gennemsnitlige bærbare silicium assistent næppe ringere end dem i de samme stationære modeller. Kun dårligt øjeblik - begrænsning af skærmdiagonal, som i bærbare computere sjældent overstiger 19 inches. Men dette let løses ved at købe en separat skærm til hjemmet.

Men som det altid er tilfældet, denne popularitet har, dens negative manifestationer. Især er det nu ofte udføres laptop setup på servicecentre. Denne service er i efterspørgslen og udbud og efterspørgsel, som vi ved, er direkte forbundet. For eksempel, internettet afslører mere end 27 tusinde sætninger, når den bærbare computer konfiguration kan gøres. Et imponerende antal!

Teoretisk kan udføres laptop indstilling uafhængigt. Alligevel må vi ikke glemme, at forskellene mellem personlige computere ved nouta temmelig konstruktiv, men ikke dramatisk. Det er de vigtigste BIOS funktioner, der er ens i drift princippet hardwarekomponenter, selv operativsystemet er ikke anderledes. Derfor, for eksempel en person, der forstår at "løfte" det trådløse netværk på en pc, konfiguration af Wi-fi på en bærbar computer kan synes så enkel.

En af forskellene af bærbare og desktop-systemer er spartansk enkelhed BIOS først. Ingen accelerationskomposanterne ændre hukommelse tider modeller, aktivering af de blokerede processorkerner ikke findes (med undtagelse - specielle modeller). Tilpasning denne Notebook begynder med BIOS. For at gå til skærmen indstillinger, skal du umiddelbart efter du trykke på F2. Afhængig af modellen, kan du indstille den primære boot medie, dato / tid, vælge den ønskede driftsform af de energibesparende funktioner. Nogle gange BIOS giver mulighed for at arbejde med batteriet.

Det næste skridt er at indstille lysstyrken på skærmen af sig selv. I notesbøger, til at gøre det trykker på en bestemt kombination af knapper. For eksempel, Fn + pil til højre. De nøjagtige værdier kan findes i vejledningen og på knapperne markeret hvilket fik billede.

Indstilling af kameraet til den bærbare computer er lavet af operativsystemet. Inden vi går videre til justering af billedet, skal du installere en enhedsdriver. Dette anbefales, selvom styreprogrammet blev fundet i Windows Driver Library og er blevet installeret automatisk. For at løse dette problem vil kræve en cd kommer sammen med en bærbar computer. Hvis drivere til webkameraer mere, så er du nødt til at installere det på din model. Det kan findes i specifikationen til en bærbar computer. Efter installationen kan du køre Skype og justere skærmindstillingerne der (menuen Funktioner - Tilpas).

Vi er ikke forgæves påpegede ligheden mellem stationære og bærbare computere, alle anbefalinger til opsætning af første næsten fuldt egnet for sidstnævnte. Er det den tilstand controller arbejde for energibesparelser bør være anderledes. Indstilling giver mulighed for at optimere driften af systemet i overensstemmelse med ejerens ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.