TravelingFlyrejser

Nordwind Airlines: anmeldelser. Russisk charterflyselskab

Unge russiske flyselskab «North vind» (Nordwind flyselskaber) betragtes som en del af virksomheden Pegas Touristik, har specialiseret sig i gods- og til hvor som helst i verden. Hovedkontoret ligger i Moskvas Sheremetyevo lufthavn.

I dag er den mest pålidelige, bekvem og hurtig måde at rejse for at være fly. For at kunne arbejde i denne branche skal du være ikke kun en professionel, elsker himlen, men også forstå ansvaret for sikkerheden for alle engagerede flyvning.

Civil luftfart Rusland begyndte sin historie i 1923. Og den officielle fødselsdag af den russiske flåde anses for at være den 9. februar. Allerede i juli, starten på gennemførelsen af det indre linie på Moskva-Nizhny Novgorod. Ministeriet for Civil Luftfart blev etableret i 1964 og siden 2004 hele ansvaret overdraget til føderale agentur for lufttransport.

På nuværende dag for civil luftfart Rusland i sin park har omkring 3930 fly og 2040 helikoptere. Denne sektor af vores økonomi er den mest dynamisk udvikling. Kvalitet i arbejdet opfylder de angivne standarder verdens, og routing netværkstrafik (gods og passagerer) er i rivende udvikling.

Bedømmelse af russiske luftfartsselskaber

1. Den bedste kvalitet af service og den minimale varighed af flyvningen tomgang prale flyselskab "Yamal". Ifølge de tilbagemeldinger af passagerer, blev de også glædeligt overrasket over de priser for billetter.

2. Honorary penge fra Russian charterflyselskab iFly, transporterer de mest populære turistmål Rusland og i udlandet.

3. Bronze bedømmelse tog "KogalymAvia" udfører hyppige indenrigsflyvninger og mindre internationalt.

4. solid fire i rækkefølgen og servicekvalitet besat "Ural Airlines".

5. Den største og ældste russiske selskab "Aeroflot" tog 5. plads. På trods af den relativt høje status service er blevet modtaget 3. Dyre billetpriser ikke er kompatible med de konstante forsinkelser eller aflysninger af flyvninger uden at informere passagererne.

6. For det ikke svarer til omkostningerne og kvaliteten af serviceydelser modtaget en C klasse er et andet stort flyselskab "Transaero".

7. "Sibirien" flyselskab kunne konkurrere om 6. plads, hvis ikke for anmeldelser af passagerer på de hyppige forsinkelser og utidig afgange.

8. Fuldender rating selskab "Yuteyr". På trods af den lave pris af billetter, det er en interessant problem: hyppig udskiftning fly. For eksempel, at du køber en billet på business class, og til sidst fløj på et andet plan og i økonomien. Ja, det sker også.

Vi gør opmærksom på, at i rækkefølgen af russiske luftfartsselskaber ikke er medtaget alle de repræsentanter for vores land luftfart, men det betyder ikke, at deres anvendelse er farlige tjenester. Og husk, at luftfartøjet anses for at være den sikreste transportmiddel, så flyve med glæde.

Fremstilling og udvikling af flyselskabet

Nordwind Airlines, anmeldelser, du vil læse senere, anses for at være den mest dynamiske i det russiske marked for luftfart. Det viste sig i 2008, og med den tid basen var i sin park af 3-fly. Men på trods af dette, tjente hun som en almindelig charterfly til ferie destinationer 6.

Inden for fem år rutenetværket udvidet til i alt 97 destinationer i 27 point i verden. I denne udvikling ikke stoppe, og i 2014, Nordwind Airlines begyndte sine flyvninger til Sydamerika, Afrika, Asien.

I 2008 gennemførte virksomheden i alt 20 millioner passagerer, det følgende år er tallet oversteg en halv million. I 2010 oversteg 1 million mark, et tal kun voksede med hvert år, der går. Ifølge officielle tal ved udgangen af 2014 antallet af passagerer nåede på 4,5 mio.

Med en stærk vækst i passagertrafikken har udvidet ikke kun geografi flyvninger, men også flåde. Svært at tro, at selskabet, som havde i begyndelsen af sin karriere kun 3 fly, efter 5 år i hans parken vil have 44 fly, hvoraf de fleste er Boeing 767-300ER.

Flight Park

Som anført af repræsentanter for "Northern Wind", virksomheden siden starten løbende på at opfylde de højeste standarder om bord sine fly for at give hver enkelt passager sikkerhed, bekvemmelighed og aktualitet af flyvninger. Denne strimmel og målet er også afspejlet i Nordwind Airlines fly park.

Anmeldelser af passagerer på fly positiv, da mange påpegede nyhed og bekvemmelighed af flyvemaskiner. Også, det ikke gå ubemærket høj faglig uddannelse af piloter, der ved, hvordan man "blidt" sætte skibet uden at forårsage ubehag passagerer.

På dette års flyselskaber tilhører fly Boeing 767-300ER (18 enheder)., 737-800 (6 enheder.), 757-200ER (8 enheder.), 777-200ER (3 enheder.), Airbus 320-232 (1 enhed ). og Airbus 321-200 (8 stk.). Fleet ekspansion er ikke stoppet, og snart "Nordenvinden" har planer om at købe de nyeste 5 passagerfly Irkut MS-21.

Fly og destinationer

I øjeblikket er det udvider ikke kun Flight programmet, men også et stigende antal byer. I 2013 har virksomheden "Pegas Touristik" underskrevet en kontrakt med Ikar Airlines og Kharkiv Airlines. Men, som anført af repræsentanter for "Nord vind", de charterselskaber ikke er deres egne. Du accepterer, at i virkeligheden er det ligegyldigt for passagerer, hvis tjenester de vil bruge for dem i første omgang er den sikkerhed, komfort, flytype og serviceniveau.

Som den største operatør af et luftfartøj betragtes som "Pegas Touristik", ruterne er specialiserede i turistmål. Det er ikke muligt at male alle flyvninger Nordwind Airlines fokusere derfor vores opmærksomhed på de mest populære.

Den mest populære retning er den tyrkiske by Antalya. Ikke mindre populære i fremmøde var Egypten, Tunesien, Istanbul og Ankara.

Aircraft virksomheder vil tabe dig ud i Spanien eller De Kanariske Øer, Grækenland eller Mexico, Emiraterne eller Tyskland, og en lang flyvning til Thailand vil flyve for dig at bare stille og roligt.

Positive udtalelser fra passagerer

Enhver virksomhed, uanset dens status bør være i stand til at lytte til passager utilfredshed og forsøge at hurtigt rette fejl, er en sådan skæbne ikke skånet og Nordwind Airlines. Anmeldelser er til tider modstridende, en fornemmelse af, at vi taler om helt andre luftfartsselskaber. Men omhyggeligt sortere alle utilfredshed, er det blevet konstateret en lang række positive aspekter:

- bør hylde sikkerhed, høj professionalisme piloter og andre besætningsmedlemmer. Mange af passagererne, transportøren sammenligne med andre, mere tilbøjelige til at Nordwind Airlines tjenester.

- billetter til turoperatov og turister er billige. Dette vil blive værdsat af dem, der ønsker at spare penge på ferie.

- venlighed af personalet også gik ikke ubemærket hen. Feedback fra passagerer, stewardesser er venlige og forsøge at skabe maksimal komfort under flyvningen, ikke kun voksne, men også børn. Små turister distribuerer oppustelige legetøj og maleri sæt.

Selvom maden, ifølge mange passagerer, estimeres som tilfredsstillende, skarpe klager over dette ikke blev observeret. Hvis du flyver med børn, er turister fra "oplevelse" anbefales at medbringe deres egen mad.

Årsager til utilfredshed

Negative anmeldelser var lidt mere positiv. Den vigtigste klage er den konstante udsættelse eller forsinkelser. Gennemgang af en af de passagerer, der var i stand til at sammenligne det serviceniveau gennem sit arbejde, så meget som 3 gange, han ikke fløj til tiden. Men det kunne lukke øjnene, hvis forsinkelsen tid ikke varierer fra 2 timer til en dag! Mange af dette fik betydelige problemer på arbejdspladsen, da det ikke er tid til at tage sin stilling.

En stor del af utilfredsheden skyldes ulejligheden passagerfly:

- i Airbus 321 mellem siddepladser plads for snæver;

- nogle gange i kabinen er meget koldt, og tæpper er ikke nok;

- defekte toiletter.

yderligere tjenester

Det er især værdifuldt i transport af bagage ved specialtransporter. Virksomheden tager også flyvning skrøbelig bagage, men på én betingelse: ansvaret for sikkerheden af pakken med dem fjernet.

For eksempel, knuses eller skrøbelige genstande accepteret i passagerkabinen, kun med forudgående koordinering med repræsentanter for luftfartsselskaber og den supplerende kontrol.

Dokumenter, kan penge og smykker ikke passere sammen med bagagen, så passagererne bør holde dem til dig selv. Liste over indholdet i indchecket bagage må ikke være letfordærvelige fødevarer, værdi, tabletter, nøgler, hvidbøger.

business Class

Enhver respekt for sig selv selskab bør tilbyde tjenester til VIP-passagerer. Højt serviceniveau business class vil tillade passagerer at nyde hvert sekund af flyvningen, og eksklusive godbidder vil gøre flyvningen så behageligt som muligt.

Specielt komponeret menu har i sit sortiment af køkkener i mange lande. Ved placering ønsket fødevarer, kan du være sikker på, at kokken vil forberede sit flyselskab på højeste niveau.

En vigtig detalje er afstanden mellem sæderne (96 cm), som vil tillade dig at glemme alt om den smalle midtergang og besvær under flyvningen.

Er der en online-registrering?

Dette spørgsmål ofte forstyrrer mange Nordwind Airlines passagerer. Check-in er udført i 2 timer før afgang og lukker 40 minutter. Som for online tilmelding, i det øjeblik hun er på udviklingsstadiet, og tiden er ikke udført.

rejse Familie

Hvis du beslutter at gå på ferie med hele familien, denne information er for dig. Hver passager, der ikke har nået en alder af to, er flyver i en flyvemaskine uden et separat sæde. Når du køber en billet, skal du angive fødselsdato ved at fremlægge et dokument, der bekræfter en alder af barnet.

Hvis du flyver på et fly, der er udstyret med en børns stationær vugge, så denne service er kun tilgængelig for børn op til 1 år.

Kontakt venligst repræsentanter for virksomheden, kan bestilles og babymad. Hvis du har glemt at advare mandskabsvogn, er de børn under 2 år af maden ikke er hørt.

Finesser på flybilletter til gravide kvinder

Før flyve den vordende moder og Den Russiske charterflyselskab indgå en kontrakt. Lægeerklæring om status for den gravide kvinde bør udstedes tidligst en uge før flyvningen. Kvinde i stilling tilladt om bord på flyet senest 28 dage før leveringsdatoen.

konklusion

Opsummering af resultaterne af Nordwind Airlines (anmeldelser af som blev diskuteret ovenfor), kan det siges, at flyselskabet vil være en glimrende løsning for dem, der er villige til at ofre mulig ubehag af hensyn til en sikker og budget rejse.

Et krævende alle mennesker rådgive eller søge bistand fra et andet luftfartsselskab, eller ikke forventer fra flyvningen og tjenesten for meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.