ComputereSoftware

Anti-virus scanner - et løfte om sikkerhed!

Vi er alle bekendt med et udtryk som antivirus. Hver af os havde hørt masser af historier om farerne mens rejser over internettet, primært installeres på din computer er en sikkerhed værktøj, og derefter begynde at surfe på nettet. Men der er ingen universel beskyttelse! Og hvad skal du gøre, hvis din enhed stadig fik en virus? Her kommer i anti-virus scanner.

Oftest, de behøver ikke at være installeret på computeren. Betjen sådanne midler kun på efterspørgslen. Hvis du har mistanke for at være smittet er på udkig efter en egnet netværksscanner den nyeste version, så download den, køre den, finde problemer og løse dem. Alt andet er sådanne programmer, der støttes af udviklere i form af strøm, opdateres regelmæssigt.

I betragtning af udbredelsen af problemet, har programmører skabt en masse værktøjer til at håndtere det. På internettet kan du nemt finde, downloade og bruge den gratis virus scanner. Denne interesse og fremmest på grund af sikkerheden afhænger af hver enkelt computer, og generelle sikkerhed.

Lad os komme i nærkontakt lidt med arbejdet i nogle af dem.

Dr.Web CureIt

Denne virus scanner er gratis, pålidelig og Det kræver ingen installation på din PC, som de fleste lignende. Det opdager malware, mod hvilket var magtesløse standardværktøjer. I en udførelsesform scanningen det blokerer driften af systemet, beskytte det selv, så det er egnet til test allerede inficerede computere. Ulempen er kun én: de nyeste versioner af scanneren sender udvikleren med oplysninger om forløbet af deres arbejde og om softwaren enhed.

Værktøj Virus Removal Kaspersky

Programmet til behandling af din computer mod trojanske heste, virus, spyware og så videre. D. Kan installeres på den inficerede enhed. Meget kraftfuld, gratis værktøj. Den største ulempe - behovet til dekomprimering midlertidige filer, det vil sige umiddelbart efter download dem til at bruge, vil ikke fungere.

Kaspersky TDSSKiller

Denne virus scanner er designet til at håndtere programmer, der skjuler spor af tilstedeværelsen af ubudne gæster i din computer såkaldt rootkit, er installeret i systemet med deres egne tjenester og drivere.

Norton Power Eraser

Specialisering - søg og ødelægge forskellige svigagtig programmer, der for eksempel kræver, at du regelmæssigt sende betalt SMS eller opgradere falsk antivirus. Derfor antivirus nødt til at købe eller downloade fra den officielle hjemmeside. Ulemper: lille database af virus; kan fjerne en god, sikker program.

AVZ

Virus scanner AVZ meget vel opdage og fjerne spyware og adware moduler. Det er dens hovedformål. Han ser også for bagdør moduler, netværk orme, TrojanSpy, TrojanDownloader, TrojanDropper. Meget høj kvalitet værktøj med opdateringer før start. Det har mange forskellige indstillinger, hvilket er en ulempe for unadvanced brugere.

Værktøj til fjernelse af skadelig software

Dette er en fritløbende on-demand-scanneren med en meget enkel grænseflade. Det kan endda tjene uautoriserede operativsystemer. Bekæmper virus og spyware. Allerede har en database med virus, så det kan fungere uden en internetforbindelse. Gyldig i 10 dage, så er du nødt til at downloade den nye version.

Der er andre lignende programmer. Valget er dit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.