ComputereSoftware

Hvad er en jailbreak? Instruktioner til jailbreak. Muligheder og risici ved proceduren

Alle, eller næsten alle, ejerne af "Apple" enheder, er en sådan procedure kaldet jailbreaking. De henviser til det på forskellige måder: en person godkender og let at udføre denne operation på din telefon, mens andre, tværtimod, kritikere og går ind for en trofast modstander af en sådan "mobning" over sin teknologi. Hvis du ikke ved, hvad en jailbreak, og hvis han har brug for din enhed, så denne artikel kan være nyttige for dig.

Spørgsmålet om etik

Lad os starte med det faktum, at denne operation er uofficiel og er ikke understøttet af Apples, hvilket betyder, at efter en bruger er fjernet fra udførelsen af garantien som følge af en overtrædelse af licensaftalen. Allerede på dette tidspunkt er det værd at overveje, om du er klar til denne tur. En informeret beslutning kan tages, men vel vidende, hvad Jailbreak og hvilke muligheder det åbner.

Hvilket giver brugerne jailbreak?

Denne operation udføres på enheder med IOS operativsystem og give adgang til deres filsystem. Som et resultat, ejere af Apples teknologi i høj grad udvider mulighederne for dens brug, da systemet kan optage tweaks, disse programmer, herunder dem fra tredjeparts kilder (uden jailbreaking ikke er mulig). Således fordelene ved denne modifikation er som følger:

 • evnen til at bruge programmer fra pc'en;
 • muligheden for at installere den software ikke blot AppStore, men også fra andre kilder (fx via Cydia);
 • SSH-mulighed adgang til "æble" af anordningen (inklusive otvyazku tillader operatøren).

  typer jailbreak

  Attraktive udsigter, er det ikke? Før vi taler om, hvordan man laver et jailbreak på enheden, skal det bemærkes, at der er to typer operationer:

  1. Forankrede Jailbreak. Ændringerne gemmes efter en genstart, enheden genstarter normalt uden yderligere støtte.
  2. Tøjret kræver regelmæssig gentage proceduren efter hver genstart enheden (uden dette apparat ikke er i stand til at arbejde). Da det er nødvendigt hver gang at tilslutte telefonen til en pc, en type operation kaldet "bundet".

  Der og en mellemliggende løsning - semipegged når enheden ikke fungerer efter genstart, men flyver alle jailbreak funktion.

  Utvivlsomt den mest foretrukne er den første udformning, fordi det fjerner den kedelige procedurer konstant efter hver genstart telefonen. Derfor om muligt bør foretrækkes til denne fremgangsmåde.

  Jailbreak IOS 7: Vejledning

  Næste vil vi se på , hvordan man kan jailbreake den nyeste version af IOS 7, som er stillet til rådighed Evad3rs hold. Du er nødt til at give hende kredit, fordi den foreslåede procedure hacking "æble" af enheden er så enkel, at det ville være kraften i selv de mest uerfarne brugere.

  Så skal du vælge de 10 minutter af din fritid til at gennemføre følgende fem trin:

  1. Udfør en backup-enhed. Backup sker gennem iTunes eller iCloud.
  2. Afbryd det numeriske kodeord, og Touch-id.
  3. Hent det relevante hjælpeprogram (Evad3rs officielle site af udvikleren).
  4. Kør jailbreak efter tilslutning af iPhone / iPad / iPod computer. For at starte, skal du åbne filen, og klik på knappen (a).
  5. Vent til jailbreak vil blive installeret på enheden.
  6. På den afsluttende fase af ikonet installation på din enhed, skal du klikke på ikonet. Efter genstart, vil du se ikonet på skrivebordet vises Cydia. Processen er færdig.

  Her er en ukompliceret jailbreak procedure. Den er tilgængelig for alle Apple-enheder siden version 7.0.0 og efterbehandling 7.0.4. Men du behøver ikke skynde sig, for al sin enkelhed og tiltrækningskraft. Selv hvis kun fordi Cydia er endnu ikke klar til at tilbyde brugerne optimeret til IOS 7 tweaks.

  Hvorfor skal du opgive jailbreak

  Hvad er en jailbreak til din enhed: ven eller fjende? Der er mange modstandere af denne procedure, herunder mig selv Apple (ikke overraskende). Hvilke argumenter kan tvinge til at afvise dette form for ændringer? Her er listen:

  • Det nedsætter niveauet af sikkerhed, som kan resultere i identitetstyveri og penetration af virus, spyware;
  • kan hænge tredjepartsprogrammer, fejl i operativsystemet indretningen;
  • reducere den tid af apparatet på en enkelt ladning;
  • fejl eller svigt af arbejdet Apple mærkevarer tjenester;
  • afbrydelser i datatransmissionen (tidsforsinkelse eller forvrængning oplysninger);
  • benægtelse af enheden, når du installerer opdateringer til IOS;
  • berøvelse af teknisk og garanti service-enheder efter deres uautoriserede ændringer.

  Denne imponerende liste over forskellige farer gør os tænke over, hvad den har brug for jailbreak eller bedre til at undvære ham. Nu hvor du ved, hvad en jailbreak, kan du selv bestemme. Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at foretage operationen let, så du ikke fortryde konsekvenserne. Bedøm alle de "professionelle" og "ulemper" og træffe en informeret beslutning.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.